Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.124.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44334434443544364437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi forumumda Trabzonsporlu bi herife haddini bildirdim diye forum yönetiminin utanmazca verdiği günlerce ceza yüzünden buraya yazıyorum, yazmazsam içimde kalacak. Sonuç falan hiç önemli değil, oynanan oyuna göre yazıyorum.

Bu Trabzonspor ittirilmeyip, üç İstanbul kulübü de tıkır tıkır doğranmasaydı her maç, ne puan farkı oluşurdu, ne de Trabzon iyi oynuyor algısı. Gördük büyük Trabzon'un güzel oyununu. Hakem birazdan GS'li oyunculara nolur yenilin birader, bizim de kellemiz ortada diye yalvaracak heralde.

• huso kullanıcısına yanıt

Rıdvan bulunduğu ve daha doğrusu kendisini konumladığı yer açısından Trabzonla iyi geçinmek zorunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt

Benim anlamadıgım TR nin en iyi oyuncusu ve teknik bir adamın gidip Emre Colak gibi bitik bir tipi alması,Lemos,Ademi gibi adamları bize aldırması ya kardesim sen fizik-teknik birarada olan tek futbolcuydun.nasıl bu bitik adamları alıyorsun?Bunu anlamlandıramıyorum ya...

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Antwerp ve Rizespor ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• GS şuan’a kadar çok iyi top oynadı.Son vuruşlarda biraz daha yetenekli olsaydı şuan maç 3-0 GS önde kapatacaktı ilk yarı’yı.

Hamsi Spor’un buralara kadar nasıl geldiğini herkes çok iyi biliyor.

Rıdvan Dilmen’i artık kâle bile almıyorum.

olup olmaması ayrı mesele olması için şartları sağlaman bambaşka mesele. hem westerloya geç gönderdin hem de oynama zorunluluğu koymadın, işini düzgün yaparsın sonra oyuncu olmaz, dersin bunda potansiyel yokmuş. ama sen işini düzgün yapmadın, sonra da itibarın gençlerin ölüp bittiği takım olarak kazınıyor diğer potansiyelli gençlerin kafasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harrydubois -- 23 Ocak 2022; 19:59:4 >
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt

Şu an Konya ın yerinde üç büyüklerden biri olsa şampiyonluğu şimdiden kaptırdı derdim Trabzon. Mevcut durumda ve siyasi konjonktürde Konyanın Trabzonu geçip şampiyon olmasına herkesten önce Konya yönetimi taş koyar.

Özellikle Rize büyük başarı sen de haklısın.

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Tamamen Siyaset mi diyorsun hocam?Gecen hafta cigerini yerim senin demistim bir suru isim saydı,FB ye bunları soylediler bu adamlar bunun hesabını nasıl verecek falan dedi.

Simdi gidip dirsekleri,kjartları,penaltıları pas gecip haklı sampiyonluk golge falan diyorsun nasıl oluyor Seytan Rıdvan?

SAC zaten gereksizin teki...

• Bu Pozisyon’a Penaltı Değil Diyen VAR mı ?

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

Evet oyuncu seçme kısmı da önemli teknik adam için ama ne amaçla alındı ne şartla alındı her konuda bilgimiz yok ama kabul ediyorum oyuncu seçimleri başarısız duruyor. Alex tavsiyesi ile Maldonado almıştık onu da unutmamak lazım ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

VAR,AVAR,Atilla Karaoglan vb

• f@ithline kullanıcısına yanıt

Guzel kitlemisti bize Maldonado yu...

• Vitor denen utanmaz herifin yerine Daum'un tecümanı bile hocamız olsa bu sene şampiyon olurduk bu kadar rezil takımın arasında. Herif 6 ayda 14 puan fark ve moralleri sıfırın altında bir enkaz bıraktı tazminatını alıp gitti. Şampiyon ilan edilen Trabzon'un içler acısı rezil halini gördükçe küfürlerden küfür seçiyorum.

Saçma sapan açıklamalar yapmaya başladığında takımı iyice rezil etmesi için beklemek yerine zamanında kovsak sadece Alanya, Gaziantep, Göztepe maçlarından 7 puanla Trabzon'un 7 puan arkasında olacaktık. O moralle eşşeği koysan maçlara asılırdı. Herif takımdaki 3 kuruşluk isteği de bitirip gitti. Osayi'nin, Ferdi'nin bek değil hücumcu olduklarını hatırlaması bile daha 4-5 hafta sürer.

• Adam hala Vitor'a laf atıyor, enkaz bıraktı diyor, 14 puan fark diyor.

Yahu Trabzonspor ilk yarıda rekor puanla ilerliyordu rekor. Hakemler deli gibi ittiriyordu. Şu anki durumla ilk yarıdaki durum bir mi? Trabzon ilk yarıda normal liderler kadar puan kaybetse biz zaten en fazla 4 puan geride olurduk.

Adamlar operasyonu görmesine rağmen hala Vitor'a suç buluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker -- 23 Ocak 2022; 20:31:19 >

doğru dostum vitor enkaz bıraktı. trabzon maçına kadar eyvallah çok güzel götürüyordu takımı hatta 2 hafta üst üste lider kapatmıştık. ama ts maçında hakem operasyonunu yedikten sonra ard arda kaybettiği 3 maçtan sonra iyice şurunu kaybetti. saçma sapan işler yapmaya başladı. şimdi diyeceksiniz yönetim karıştı adamın işine. haklısınız yönetim yanlış yaptı. fenerbahçe gibi bir takımın başında 4 maç üst üste puan kaybeden hocanın işine karışmak yerine direk görevine son verseydiler şuan ts ile puan farkı en fazla 7 olurdu.

• GS acaip telaslı,panik bir takım 30m avro para harcamıssın aldıgın adamlar 24-25 yasında , sakız gibi agzına dolasmıssın genclestirme diye marcao her mac KK gorur bu adam o kadar agresif bir tip...

• guzel asist Marcao dan...

• Güzel yapıştırdı o açıdan öyle vuracaksın

• Bu ligde kural cok basit saglam kaleci ve forvet seni kesin şampiyon yapiyor

• 
Sayfa: önceki 44334434443544364437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.