< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4431. sayfa)

-
-
Dünden beri sosyal medyada görüyorum, Berke'yi yerden yere vuruyorlar. Çocuğu linç ediyorlar. Çocuk sosyal medya hesaplarını kapatmış.
Bu çocuk 21 yaşında daha. Berke'yi yerden yere vuran herkese yazıklara olsun. Sezon bitmiş, çocuk hatalı gol yedi diye yapmadığınızı bırakmadınız. Berke'ye gelene kadar dünkü maç özelinde ilk yarında o kadar gol kaçıran eşşeklere hakaret edin. Bizim gibi maç izleyen İsmail Kartal'a laf edin.
Berke Özer'e laf söyleyen herkese yazıklar olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence büyük bir kaleci olamayacak.İyi bir futbolcu gelen yorumları afedersin ...ne takmaz hele ki türkiyedeysen.Sosyal Medya hesaplarını kapatması bu tarz yorumlardan etkilendiğini gösterir.
Aynı şeyi Burak Kapacak için düşünüyorum.Hoca senin belirli yeterliliklere sahip olmanı istiyorsa gereken çalışmaları yapmak zorundasın ister sev ister sevme .Hadi yapmadın diyelim o zaman fiziksel olarak her zaman hazır olman gerekir ama o göbek ne ? Genç bir futbolcu büyük takım futbolcusu olmak istiyorsa en başında mental olarak her zaman sağlam kalmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 23 Ocak 2022; 13:0:45 > -
Yüzde yüz katılıyorum. Berke bu takım için yeterli olmayabilir ama çocuk elinden geleni yapıyor. Daha 20 yaşında yahu. 20 yaşında çocuğu bu kadar zor şeylerle yüzleşmeye mahkum etmeyin.
Berke galatasaray maçında nasıl oynadı ondan da bahsedin madem linç edenler.
Zaten berke bu takımın 2.kalecisi ve zorunluluktan şu an kalede. Bakın galatasarayda muslera sakatlandı ismail çipe koruyor kaleyi. Adam şuttan önce köşe seçiyor ya ve 28 yaşında falan. Size ismail çipe müstehak linççi tayfa.
-
Murat Zorlu'nun dediğine göre löw ali koç'a rapor vermiş ve temaslar hala hem löw ile jorge jesus ile devam ediyormuş.
Zajc'a hull city'den iyi bir teklif gelmiş fakat zajc ayrılmak istemediğinden yatmış o iş.
İsmail kartal sol bek aldırmak istiyormuş yönetime.
-
Boş yere bunlara laf anlatmaya çalışma bu tiplere göre forvet her geleni atacak, kaleci her geleni tutacak. Çocuk zaten 21 yaşında, 2. kaleci ve ilk defa üst düzey maçlarda görev alıyor. Gelen yabancı kalecileri de gördük; Kameni ve Fabiano
2 gol yiyen, 2 gol kaçıran ölsün kafasında ülkenin insanı. As takımda yeni oynamaya başladıklarında Volkan Demirel, Babacan, Mert hepsi kova, çöp ilan edilmişti bu tiplere göre. Hepsi de iyi kaleci oldu kariyerlerinin ilerleyen dönemlerinde.
Bugün futbol tarihinde efsane olan Ramos'un, Marcelo'nun 21 yaşında rezil olduğu maçlar hala gözümün önünde. Bizdeki kafalar Avrupa'da olsa Marcelo'yu Brezilya'ya, Ramos'u köyüne yollardı ilk sezonlarının sonunda.
Vitor fanboylarına göre Altay ve Berke yerine Navas filan olsa şampiyon yapacaktı da Altay yüzünden şampiyonluk gitti
-
Burada ben de çok saydım sövdüm ancak zajc ligde 4 tane gol atmış şu ana kadar. Bir 8 numara için hiç fena rakam değil. Gönderilmese de olur gibi. Onun yerine gönderilecek bir dolu oyuncu var, en başta da pelkas var.
-
Donnarumma'nın 19-20 yaşında neler yaptığını anlatsınlar .Berke 21 yaşında kardeşim mayıs ayında da 22 olacak.Bu adamın maç sırasında konsantrasyon kaybı da var .Dengesiz insanların yorumlarına da takılıyorsa yapmasın bu sporu. @MAĞARALAR
Bazı üyelerde hala yanmışlık var hala vitora diyor böyle kompleks görülmedi
Düzgünce cevap verince de blokluyorlar çünkü cevap vermeye beyinleri yetmiyor
-
Altay satılsın Berke kaleye geçsin vs denildiğinde geçen sene de yazmıştım.
Altayın kumaşı başka, first class bir kaleci olabilecek her şeye sahip, geçen sene inanılmaz kurtarışlarla bizi kaç maç oyunda tuttu. Bununla birlikte geldiği sene yan top zafiyeti çok açıkken o özelliğini de belli seviyede geliştirdi.
Ancak berke öyle değil, berke kendini geliştirirse ancak ortalama bir kaleci olabilecek meziyetlere sahip.
Bu berkeyi yerden yere vurmayı gerektirmez, bizim birinci kalecimiz Altaydır ve buraya gelebilecek 10 kalecinin 9 undan şu haliyle bile daha iyidir. Berke de ikinci kalecimiz olarak devam eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"“Dün akşam Demir Grup Sivasspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanan oyuncularımızın yapılan ilk değerlendirmelerinde; Serdar Aziz'in sağ kasık bölgesinde 1. Derece zorlanma, Filip Novak'ın sol uyluk arka üst adele tendonunda, tendon içi yırtık saptanmıştır. Oyuncularımızın tedavi programları başlamıştır.”"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz ayağınız yere bassın kardeşim. Donnaruma'dan kaç tane var dünyada? Sanki elini sallasan donarruma'ya çarpıyorsun. Donnaruma 1 tane var zaten o yüzden psg'nin kalesini koruyor. Ciddi ciddi psg'nin oyuncularıyla bizimkileri mi karşılaştıracağız? Berke kalecilerin 25 yaşından sonra açıldığını düşünürsek şu an mevcut performansıyla gayet yeterli. Sadece biraz daha olgunlaşması lazım o da zamanla olacak.
-
ali koçgattusodan shevşenkodan ve löwden red yedi en son. Jorge 8 istiyor onu da vermez yapabileceği en büyük maymunluğu yapıp horge seviyesinde ucuza çalışan first class hocayı da yolladı daha da bir şey olmaz en kötü sene sonu emreyi zorlar o da gelmez :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sosyal medyayı kapatma gibi işlerle uğraşıyorsa büyük takımlarda kalecilik yapamaz onu demeye çalışıyorum.Bir sporca sporuna odaklanacak .Yaş farketmiyor bu işler onu demeye çalışıyorum Donnarummalık yapsın demiyorum.Tek maçla onu kral ilan edenlerin lafına bakarak havalarda uçuyorsa o da problem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 23 Ocak 2022; 14:25:15 > -
Oturduğun yerden sallaması kolay. Berke telefonuna bi göz gezdirdiğinde anasına bacısına allahına kitabına ağızlarından salyalar saçarcasına küfür edenlerin yolladığı binlerce bildirimi görüyor ve daha 20 yaşında. Amerika'da daha reşit yaşta bile değil berke, bir bara gitse bira içemez. Bu yaşta bir insan, dünyanın hiçbir yerinde bu kadar yükü üstlenmek zorunda değil. İstediği zaman kapatır kimse de karışamaz. Hem sanane adamın sosyal medya hesabını kapatmasından, kendi keyfi değil mi isterse açar isterse kapatır. Haddi olmayan konularda konuşmamayı bir türlü öğrenemedi insanlarımız. Berke'nin sosyal medya hesabı kendi özel alanı, sana o konuda konuşmak, berke'nin performansını o noktadan değerlendirmek düşmez.
Hiç büyük takım edebiyatına girmeyin, orası hiç belli olmaz. Sanki fenerbahçenin de çok büyük takımlığı kaldı, biraz rasyonel olun ya.
-
Senin yere göğe sığdıramadığın Emre hocan mağlubiyet serisine başlamış, bir yorumun yok mu bu konuda?
Parası neyse cebinden verip en kötü Jorge'yi getirmesi lazım. Getiremez bence, sezon sonu da gider artık
Kaleciye rağmen maç kazanılmaz diye bir söz vardır hocam.
Burak kapacak 38 yaşındaki dani alvesen daha kilolu. Bazı şeyler dr yaş değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X