< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (2431. sayfa)

-
-
-
Exxen e çok pis gömmüşler yayınlar berbat donuyor diye.
Alman yayını süperdi ama..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarin kostic oynuyor mu arkadaslar?? Daha frankfurtla maça çıkmamış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanCoban
Mert Hakan Galatasarayli ve ya değil bilemem ancak emin olduğum 2 şey ; çok yeteneksiz ancak sahada maximumunu verdiğini hissettiğim oyuncu. Kapasitesi bu hocam, ne bekliyoruz ki.Tam Fatih Terim'lik adammış o zaman. Böyle yerli çöpleri Fatih Hocam kaçırmaz.
-
Arkadaşlar iddia yarın Fenerbahçe galibiyetine 4 oran vermiş. Sebebi nedir? 4 oran demek kazanma ihtimali yok demek gibi bir şey.
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows
De Zerbi'nin Shaktarı ne olmuş öyleHayatımda Shaktara ettiğim küfür kadar kimseye etmedim. Çok paramı yedi bugün
Berabere bitecek o zaman
Hocam Şerif takımı çok iyi bir takım keşke birazcık araştırsaydınız. İyi yapılanma ile güzel bir şekilde Şampiyonlar Ligi'ne geldiler, topçuları da kendi boylarına göre yeterli.
-
dortmund lu haaland in gol vurusundan once rakibin arkasindan nasil öne koşu yaptigini gõruyorsunuz,anlatmaya gerek yok
BJK'de Ersin yerine Altay, Atiba yerine Gustavo, Larin yerine de Valencia/Pelkas olsa çok rahat 3. olurlar ve 2.liğe oynarlar.
-
Bugün almanlara 2-0 ders veriyoruz.
Yalnız Tisserandın yokulğu beni çok geriyor. Takımda en son sakatlanmasını isteyeceğim iki adam var. Biri Szalai diğeri Tisserand. Hem alternatifleri yok hem de oyunu stoper olmalarına rağmen defansifliğin yanında hücum olarak inanılmaz katkı sağlıyorlar
-
trakyAli-1986 nickli arkadaş exxen donuyor diyorlar falan demiş alıntılayamadım beni blocklamış herhalde. 2 gündür bilgisayardan maç izliyorum maçtan maça geçiyorum hiçbir maç 1 saniye bile donmadı görüntü de gayet iyi. Ayrıca beni niye blockladı bilmiyorum da profiline girdim onu blockladım bunu blockladım yazıp durmuş tanımam etmem Allah akıl fikir versin.
-
Cristoph daum da a spora bağlandı ve Fenerbahçe maç boyu sakin kalır ve frankfurt a gereken önlemleri alırsa 1 puan alma şansı var dedi
Umarım dediğine utandıracak bir futbol ortaya koyarız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BULUNDU _ Fener maçına exxen üyeliği aranıyor
İlgilenenler dm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lenskuresi -- 16 Eylül 2021; 13:12:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64Bugün almanlara 2-0 ders veriyoruz.
Yalnız Tisserandın yokulğu beni çok geriyor. Takımda en son sakatlanmasını isteyeceğim iki adam var. Biri Szalai diğeri Tisserand. Hem alternatifleri yok hem de oyunu stoper olmalarına rağmen defansifliğin yanında hücum olarak inanılmaz katkı sağlıyorlar
Savunma yönü en güçlü futbolcumuz Kim, bu adam takıma katıldıktan sonra savunma toparlandı yoksa Ads maçında maçın kahramanı Altay'di. Kim hem neredeyse bütün hava toplarını alıyor, hem ikili mücadelede adam geçirmiyor. Bu tarafını Kim güzel bir şekilde yaptığı için Atilla ve Tis rahatça oynayabiliyor. Ayrıca defanstaki en hızlı oyuncumuz. Tam hazır olmadığı için ufak tefek hataları oluyor ama. Kim normalde sağ yada solda oynayabilir ama Serdar in son adam olarak hızına güvenmediği için büyük ihtimalle onu orada oynatarak risk almak istemiyor gibi hoca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Avrupa maçları perşembe değil mi? spartak moskova legia dün oynanmış ama
-
Takıma alissinlar diye rossi ve cakma altay oynar.
Belki pelkas mesut yerinde olabilir gecen mac mesut oynadi diye.
quote:
Orijinalden alıntı: lenskuresi
BULUNDU _ Fener maçına exxen üyeliği aranıyor
İlgilenenler dmHiç uğraşmayın Azerbaycan kanallari gösteriyor. Bir araştırın. Dün çok küfür edildi exxen e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 16 Eylül 2021; 8:36:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X