⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (2432. sayfa)

-
-
Onları nerden bulucam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lenskuresiOnları nerden bulucam :)
Frankfurt – Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanallar
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD
İllaki Google da bu kanalların izlemesini sağlayan siteler bulunur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 16 Eylül 2021; 9:14:44 >
Biz yapamadık bu hafta, siz yapın.
Başarılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Berabere kalırsak şükrederim
-
Valencia Rossi Pelkas üçlüsü
Hadi be..
1 golüde Dortmund kendi kalesine atmış. Frankfurt'un form durumu iç açıcı değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: acura07Takıma alissinlar diye rossi ve cakma altay oynar.
Belki pelkas mesut yerinde olabilir gecen mac mesut oynadi diye.
Bu maç almanyada, mesut kesinlikle oynamak isteyecektir.
-
Gönlümden geçen Valencia - Pelkas - Berisha
-
İleri de Rossi Berisha Pelkas üçlüsü olmalı. Valencia reis ikinci devre girip işi bitirmeli. Pelkas sakatlıktan yeni çıktı, sanırım 60 dk oynayabilir.
-
Pelkas umarım ikinci yarı falan girer, ilk 11 başlamasın. Bizim beceriksiz sağlık ekibi ''garanti oynayabilir'' raporu verir, bu sefer ilk 11 başlatır Pelkas'ı da 2-3 ay falan daha kaybederiz mazallah. Sağlık ekibimize 1 gram güvenim yok.
-
-
Ben mağlubiyet yazıyorum . mağlubiyet olursa şaşırmam. Formsuz falan yok öyle bişey. Alman takımı alman takımıdır
-
Altay’ın bu kadar formda olduğu dönemde kaleci antrenöründen bu kadar kolay vazgeçilirken yıllardır tonla sakatlık yaşamamıza ve hepsinin en az 1 ay sürmesine rağmen sağlık ekibinden niye yıllardır vazgeçilmiyor arkadaşlar? Bu sorunun cevabını bir türlü bulamıyorum.
Hakkında bir sürü gerçek söylendi ama mahkemelik olmak istemediğim için söylemiyorum. Twitter’a girip Galatasaray neden Burak Kunduracıoğlu ve ekibini kovmuş yazarsanız gerçekler çıkar.quote:
Orijinalden alıntı: ZenciPriapus
Altay’ın bu kadar formda olduğu dönemde kaleci antrenöründen bu kadar kolay vazgeçilirken yıllardır tonla sakatlık yaşamamıza ve hepsinin en az 1 ay sürmesine rağmen sağlık ekibinden niye yıllardır vazgeçilmiyor arkadaşlar? Bu sorunun cevabını bir türlü bulamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Galatasaraylı sağlık ekibi yıllardır yola devam etmek aşırı manasız ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E017C29F7Ben mağlubiyet yazıyorum . mağlubiyet olursa şaşırmam. Formsuz falan yok öyle bişey. Alman takımı alman takımıdır
Totem
Alıntı
metni:Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Oliver Glasner: “Fenerbahçe’nin her hafta karşı karşıya kalmadığı hızlı bir oyunu oynayacağız ve hata yapmalarını bekleyeceğiz.” Olay bu kadar basit aslında, taktik diziliş dörtlü savunma üçlü savunma, topa sahip olma oranları vs hepsi teferruat, hızlı olursan rakibi şaşırtırsın ve hata yaparlar, yavaş oynarsan da %80 topla oynarsın kurulu savunmaya çarpar çarpar geri dönersin.
-
Min-Jae Kim bu akşam sahada olursa kariyerindeki ilk Avrupa maçı olacak.
UEFA Avrupa Ligi'nde oynamış ilk Koreli ise 79-80 sezonunda Frankfurt formasıyla oynayan Cha Bumkun'du. O sezon Frankfurt UEFA kupasını kazanmıştı.
(Via çabi)
Frankfurt'u kim'in golüyle yenip kralın kim olduğunu göstermek lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X