aziz sefili artık ancak fm oynar. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1775. sayfa)

-
-
Acil takima ferdinin yerine sol kanat osayi nin yerine sag kanat zajc yerine orta saha Samattanin yerine forvet lazim son gunlere girdik ne bekliyo bunlar takimin yenilmesinimi yenilmeden oyuncu transfer etmiycek sanirim fb tarihinin en rezil baskani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zajc hazırlık maçlarında parlıyordu evet ama sonraki maçlarda benzer işler yapamadı, son maçlarda nasıldı sizce ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: acura07başkan hülle işine girmiş sonunda... OKG umarım 3 5 bısı yazmıslardırda lisanslar cıkar.
1 oyuncu daha hülle eder forveti alırız.
westerlonun sahibi fenerliydi eski yönetici de ordaydı iyi bari kullanıyorlar bu bağlantıları, bu acun hollandadan takım aldı. Sözde pilot takım gibi olacaktı, buradan gençler oraya gidecekti , ffp'yi delmek için transfer vs olacaktı. Acun bu dünya yıldızını bela etti başımıza, bari onu transfer etsin hollandadaki takımına o bile yeter.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows
Kaldı 11. Sosa, Novak, Samatta ve Mhy kalır muhtemelen. 7 diyelim.
Alıntıları GösterHayırlı Olsun yine tam bir vizyon transferi
Barıs Alıcı yı parlattılar 17 yasındaki gence karsılık GB ne verdik gitti 1.5m avro (3-4m vermistik Altınordu ya Berke ile ikisine karsılık)
Berke yi parlattılar simdi Altay ın arkasında 2. kaleci
OKG parlatırlar onu da 16 yasında gence karsılık ANkaragucu ne falan veririz.
Siz benim vizyonumu anlayamazsınız.Valla anlayamadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 27 Ağustos 2021; 18:52:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows
Is It True? Umarım oyledir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19Hocam konu başlığına grubumuzu yazar mısınız? @Fulton
Hallettim hocam. Konu başlığı ve içeriği baştan aşağıya komple düzenlenmiştir. Süper Lig ve Avrupa Ligi güncel puan durumu da eklenmiştir. Elimden geldikçe güncelleyeceğim onları da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 27 Ağustos 2021; 19:5:39 > -
Maşallah Ronaldo Manchester'a dönmüş. "Alo ben Ferguson baban" ise yaramış...
Dostum madem o kadar hakimsin konuya; twitin altını oku nasıl başak geçtiklerini gör.
Öyle dediğin gibi olmaz o işler. Maç olmayan bir günde gitse kim ne der ?
Maçı tabletten değil, yerinde takip edecek. Oraya da temsil için birini gönderecek davete icabet için.
“Fenerbahçe başkanı” böyle umursamaz olmamalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AS Romatwitter
“Good BYE 👋🏾👋🏾👋🏾 @Trabzonspor #RomaTrabzonspor https://t.co/e3s8aRYCOa”https://twitter.com/0fficialRoma/status/1430969875942551558Bu gercek mi ya?
-
Her şeyi büyütüp, şişirip abartıyorsunuz. Bunu yapmanızın amacı nedir? Her şeyde bir amaç aramayın. İnsanları hedefe koymayı bırakın.
Çok teşekkürler hocam.
Başkanımız spor külübü başkanından çok diplomat gibi ne yazık ki. Karşısındaki trabzonlu daha 2.maçtan başladı algılara, ucuz işlere. Kendi dillerinden konuşmazsan daha da üstüne çıkarlar. İki gün sonra gustavo'nun verilmeyen golü gibi peş peşe gollerimizi iptal ederlerse başkana yazar. Geçen sene pelkas'ın verilmeyen golünde kamuoyuna baskı kursaydı bugün gustavonun golünü iptal edemezlerdi.
O adam yapmadığı algıyı bırakmamışken gidip yanında fotoğraf çekinmenin sözlük karşılığı, feneri doğramakta sorun yoktura çıkar.
Trabzonlu, beşiktaşın maçı varken gelip avrupa kupası kurasını izler miydi sanıyorsun sen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-389755DF6 -- 27 Ağustos 2021; 19:12:47 > -
Neyi büyütüp şişirip abartıyorum ?
Bu adam Fenerbahçe başkanı. 4. yıl yerin dinine batırdı bizi. Eleştirmeyecek miyiz ? Başınız dik gezeceksiniz dedi, başımız yerden kalkmıyor.
Bu kadar başarısızlıkla Aziz başkana neler yaptı taraftar. Galip gelince ortaya çıkan, davet davet gezen, kulübe gelince beceriksizin teki olan bir adama tepki göstermeyip ne yapılır ?
Madem bu normal; Burak Elmas ve Ahmet Ağaoğlu katıldı mı ? Onların da maçı vardı aynı saatte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 27 Ağustos 2021; 19:16:58 >
2 Eylül'e kadar UEFA' ya kadroların bildirilmesi gerekiyormuş sanırım.
Hala transferler yok.
Avrupada oynatamayacaksak transfer sezonunun ayın 8'ine kadar olmasının ne anlamı var ?
Ali Koç'un son şansı pek istemeyerek de olsa getirdiği Pereira.
Hala transfer yapmayarak kendi bacağına sıkıyor. Bu sene de şampiyonluk gelmezse işi çok çok zorlaşacak.
Hatta belki istifa etmek zorunda kalacak.
İlk izlenimlere göre Pereira'nın belirleyeceği 4 kaliteli ilk 11 oyuncusu transfer edilirse;
hem ligde hem de Avrupada iyi işler yapacağız gibi görünüyor.
Bu transferler yapılmaz da geçen sezonlardaki gibi alakasız transferler olursa.
Olası bir başarıda; Yönetsel açıdan,
Ali Koç'un eh işte o olmazsa bu olsun(Pereira) demesi dışında zerre katkısı olmayacak.
Başarısızlıkta ise Pereira' ya gıkım çıkartmam, Ali Koç'a saydırırım..
Ali Koç şu yönüyle takıma çok faydalı oldu. Bu inkar edilemez.
Kendi cebinden nakit 50 Milyon dolar verdi.
Külübe kendi şirketlerinden bir sürü sponsor ayarladı.
İşin sadece bu yönüyle ilgilenip; sportif tarafı profesyonellere bıraksaydı.
Tabi profesyonelden kastım Komoli memoli değil.
Ne bileyim Hakan Bilal Kutlualp, Sadettin Saran vb. ayarlarında,
bu işleri iyi bilen eski yöneticilere bıraksaydı belkide Efsane başkan demeye başlamıştık.
Çalıştığım işyerine gelen bir Genel müdür vardı.
O da vizyon mizyon derken fabrikayı batıracaktı nerdeyse,
Ali Koç'un konuşma stili icraatları aynı onu andırıyor bana.
Yönetim kurulu erken davranıp kovdu da fabrika kurtuldu.
İnşallah bu ayarda devam etmez Ali Koç diyeceğim ama. İcraatlari de ortada..
-
Başkan bonservissiz ya da kiralık oyuncu demiş. Transferin son günlerinde kiralık Slimani Benzia Ayew rezilliği yaşadıktan sonra yine bitik oyuncuları kiralamayız umarım.
Konuda negatiflik saçan kim varsa bloklayıp rahat ediyorum. Transfer dışında her şey olumlu giderken sizi hiç çekemem..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok şükür 15 senedir şu forumdayım. Kendim gibi düşünmeyen kimseyi bloklayacak kadar ne hazımsız oldum ne de tahammülsüz.
Bu kibir, bu ben bilirimcilik insanı bir yere getirmez. Yine de isteyen istediğini yapar. Hayırlı forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 27 Ağustos 2021; 19:24:25 >
quote:
Orijinalden alıntı: husoAS Romatwitter
“Good BYE 👋🏾👋🏾👋🏾 @Trabzonspor #RomaTrabzonspor https://t.co/e3s8aRYCOa”https://twitter.com/0fficialRoma/status/1430969875942551558Bu gercek mi ya?
-
Hocam Ayew'e iyi muammele yapılsa Valencia performansı gösterirdi ama Slimani ve Benzia çöptü. Bizden gidince Slimani kıymete bindi. Genelde bizde kötü oynayanlar kıymete biniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X