Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1777. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17751776177717781779
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İsimlerin hiç bir önemi yok dostum.

Aziz hizmet eder gider. Alex hizmet eder gider. Ali hizmet eder gider.

Başarı olarak karşılaştırırsan Ali başkan Aziz başkanın tırnağı olmaz. Ali koç öyle kötü bir iskelet kurdu ki 3 senedir kendi de düzeltemiyor. Bu sezonki Caulker hatasıyla da transferi kendi tıkadı.

Böyle bir başkan eleştirilmez ne yapılır ? 3 sezondur sahip çıktık. Bu sezon ders aldık dedi her şey ortada. Dediğim gibi inşlh ben haksız çıkarım.

• Baş parmak reis santrafor oynasa 20 golü vardı. Bedava Ayuw'a kim hayır diyebilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristran

ortam ılıdı, ayewe halleniliyor

Alıntıları Göster
    Çok iyi değil mi

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Baş parmak reis santrafor oynasa 20 golü vardı. Bedava Ayuw'a kim hayır diyebilir?

Dur hocam başkan görse ciddi zannedip alır, zaten giderken güzellemeler yapmıştı.

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Aziz Yıldırım'ın başkanlığı süresince Fenerbahçe'ye kattıkları, Konrad Adenauer'nın 2.dünya savaşı sonrası Almanya'yı ayağa kaldırması gibi bir şey.

Bu adamın değeri bilinmedi, çok pişmanlık duyulacak.

Roberto Carlos'u, RVP'yi getirdi bu adam. Ali Koç kimi getirdi? 25 yaşında Norveçli snob'a lafını geçiremedi daha.

Ali Koç'un en büyük destekçisiydim ben. Ne yazık ki futboldan anlamıyor Ali Koç.

Arkadaşın dediği gibi yanlış iskelet kurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Dur hocam başkan görse ciddi zannedip alır, zaten giderken güzellemeler yapmıştı.

Alıntıları Göster

Nolur n'olmaz boşta mı diye baktım yazmadan önce.⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

Alakasi yok. Caulker'e 10 milyon mu verdik. verdigimiz para 2 milyon. Ayrica caulker'e hic sans vermeyen pereira. belki deneseydi sans verseydi olabilirdi. ama onun yerine novak'ta israr etti. hepimiz novak'i izledik . ne kadar verimsiz oldugunu gorduk. caulker anadolu takiminda oynayan yeni parlamis bir oyuncu degildi. premier lig de oynamis ve alanyada guzel bir sezon gecirmis one cikmis bir oyuncuydu. hatta premier lig de uzunca bir zaman oynadi. cardiff kendisi icin 10 milyon sonraki yil qpr 11 milyon dolar bonservis odedi.

ayrica zamaninda alinan krasic gibi yuksek bonservis verilip hicbir ise yaramayan oyuncularin cefasini cekiyoruz suan. bizim ekonomik problemlerimizin baslica sebebi aziz yildirim zamaninda alinan bos topculardan kaynaklaniyor. ali koc zamaninda en azindan disariya yuksek bonservisli oyuncular satabiliyoruz. elif elmas muric gibi.

baskanliklarini kiyasladigimda ali koc hem daha efendi hem de bir baskan olarak daha cok isini bilen birisi. aziz'in tirnagi olamaz diyorsun ama en son azizle 2013 senesinde sampiyon oldugumuzu bilmiyor musun?

ayrica alex bizim kirmizi cizgimizdi. tum hayatini fenerbahce icin harcayan birini kulupten kovmak hic yakismadi bize. bir jubile maci bile yaptirmadi. hatta alex 1 milyon dolar verirse jubile maci yaparim dedi kovduktan sonra.

• Portekiz liginden Morita ve Beto zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralanabilir. Tahminim Morita için 3 mil. €, Beto için 7.5 mil. € opsiyon olur. Beto kulübünden ayrılmak istediğini söylemiş. Kadro dışı kaldığı söylentileri var. Bu iki oyuncu dışında Kolasinac zorlanacaktır. 4.transfer stoper bölgesi için olacak muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Denver kullanıcısına yanıt

Senin 2 milyon imitin var mı şu anda ? 2 milyon limitin olsa lisans çıkartacaksın forvet alacaksın. Neden bekliyor Burak Kapacak ?

Dediklerinin hepsi doğru olsun; Aziz Yıldırım kötüydü vs. ama Ali Koç daha onun seviyesine bile gelemedi.

Kızımızı mı vereceğiz efendi diye ölçelim başkanı. Daha geçen hafta başkanı Covid kurallarına uymadığı için tahkime sevkettiler. Maç fotoğrafında başkan maskeli Adana başkanı maskesizdi.

Sence Aziz Yıldırım'a bunu yapabilirler miydi ? Ahmet Ağaoğlu'na yapabilirler mi ? GS başkanına yapabilirler mi ? Fenerbahçe başkanıyla başak geçiyorlar resmen. Taraftar olarak benim zoruma gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Çok iyi değil mi

Alıntıları Göster

hoaydaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Portekiz liginden Morita ve Beto zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralanabilir. Tahminim Morita için 3 mil. €, Beto için 7.5 mil. € opsiyon olur. Beto kulübünden ayrılmak istediğini söylemiş. Kadro dışı kaldığı söylentileri var. Bu iki oyuncu dışında Kolasinac zorlanacaktır. 4.transfer stoper bölgesi için olacak muhtemelen.

Dünkü maçtan sonra bende stoper ihtiyacımız olduğu izlenimi oluştu. Serdar wc ye giderken sakatlanıyor, gerideki üçlüden birisi cezalı yada sakat olursa yandık.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristran

hoaydaaaa

Alıntıları Göster

• Bir hayal daha derin sulara gömüldü... Sissoko, Watford'da.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Watford Football Clubtwitter
    “𝗕𝗲𝗵𝗶𝗻𝗱-𝘁𝗵𝗲-𝘀𝗰𝗲𝗻𝗲𝘀 🎬😅 🤳👍”
    https://twitter.com/WatfordFC/status/1431298096701509632
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Dünkü maçtan sonra bende stoper ihtiyacımız olduğu izlenimi oluştu. Serdar wc ye giderken sakatlanıyor, gerideki üçlüden birisi cezalı yada sakat olursa yandık.

Alıntıları Göster
    Valencia'da ki elemanı kiralayabilirler ise büyük iş yapmış olurlar. Bana kalırsa Szalai, Kim ve Tisserand'ın alternatifi yok şu an. Serdar belli belirsiz. Caulker, Lemos ve Zanka gidici. Lig, Avrupa ve ztk derken 50-55 maç var nerden baksan. O yüzden stoper şart.

• İrfan Can'ı Zajc'ın olduğu yerde oynatmak lazım. İbfkde merkez ikiliden biri olarak oynuyordu. Mhy de aynı şekilde Zajc'ın olduğu yerde oynayabilir. Ama şu anlık birinci tercih Zajc tabii ki. İrfan Can dönsün bakalım.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Bu hamleleri yapsak süper olur. Beto yu hiç izlemedim bilmiyorum ama olumlu yorumlar okudum. Moritayı beğendim, Kolasinac zaten nokta transfer olur. Geçen sene bu düzende oynadı tüm yıl. Bence moritadan hariç bir tane daha os alınabilir. 4.transfer orta sahaya olsa iyi olur. Sosa kalacaksa gerek yok tabi. Belki balde/guedes tarzında serbest ofans oyuncusu da istemiş olabilir bilemiyorum.

Ben stoper için endişeli değilim. Yedek stoper için transfer yapılmaz artık bu saatten sonra. Lemos, zanka yada caulkerdan biri tutulur. Gustavo, novak ve nazımı da orada kullanabilir. Szalai, kim, tisse ve serdar 4lüsü de stoperler zaten. Yedek stoper sakatlanacak diye yedeğe yedek alınmaz ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Blok yemişim bak nasıl üzüldüm Dünün Aziz bugünün Ali yalakalarını , teneke bağlanıp kovulurken görücem daha

Bakmayın sakat persieyi alip oynatsin diye baski kuran, takimi sampion yapan hocayi arka 5 li istiyor diye kovan azizi ovuyor deli taklidi yapip kaçin hemen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zanka da elde patladı. Geçmiş olsun. Transfer döneminden beklentim az da olsa vardı artık 0, 0, 0!

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Ekrem KONURtwitter
    “Antwerp, Dessoleil transferini duyurdu.😑 https://t.co/oHQMT1VCBP”
    https://twitter.com/Ekremkonur/status/1431287737714454540
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

Senin 2 milyon imitin var mı şu anda ? 2 milyon limitin olsa lisans çıkartacaksın forvet alacaksın. Neden bekliyor Burak Kapacak ?

Dediklerinin hepsi doğru olsun; Aziz Yıldırım kötüydü vs. ama Ali Koç daha onun seviyesine bile gelemedi.

Kızımızı mı vereceğiz efendi diye ölçelim başkanı. Daha geçen hafta başkanı Covid kurallarına uymadığı için tahkime sevkettiler. Maç fotoğrafında başkan maskeli Adana başkanı maskesizdi.

Sence Aziz Yıldırım'a bunu yapabilirler miydi ? Ahmet Ağaoğlu'na yapabilirler mi ? GS başkanına yapabilirler mi ? Fenerbahçe başkanıyla başak geçiyorlar resmen. Taraftar olarak benim zoruma gidiyor.

Santrafor ve sol kanat gelmeyecek der misin birşey deneyeceğim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 27 Ağustos 2021; 20:23:59 >

• 
Sayfa: önceki 17751776177717781779
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.