< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1774. sayfa)

-
-
-
Kaldı 11. Sosa, Novak, Samatta ve Mhy kalır muhtemelen. 7 diyelim.quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows
Gitmesi gereken 12 oyuncu var daha. 4 günde kaç tanesi gider hiçbir fikrim yok. Şu isimler giderse takım çok daha iyi bir sinerji yakalar. Zararına da olsa kurtulmak lazım. Mhy ve Samatta kiralık gidebilir. Gittikleri takımda iyi performans sergilerse seneye satabiliriz. Diğerleri komple gitsin.
Zanka
Lemos
Dirar
Novak
Caner
Murat
OKG
Sosa
Mhy
Perotti
Sinan
Samatta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizimkilerde Kolasinac transferinde ölücülük yapıyor. Doğru yapıyorlar ama transferin gerçekleşmeme ihtimali de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 27 Ağustos 2021; 18:19:7 >
-
Pozitif Sportwitter
“Baba kontenjanından Beşiktaşlı olan Ali Koç, başkanı olduğu takımı Avrupa kupalarında mücadele etmesine rağmen Şampiyonlar Ligi kuralarında Beşiktaş'ın kura çekimini takip etti.”https://twitter.com/PozitifSport/status/1430946035623501831?s=20Bu paylaşıldı mı ? Bizim maç yerine kurayı izlemiş başkan...
-
Grup zor bana kalırsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezillikler bitmiyor.
-
Ozan için para verme Sissoko'ya ver. Bende öyle yapardım
Başkan sanırsam Finlandiya'ya gitmedi hocam, birde sanırım görevliymiş kura çekimleri İstanbul'da olduğu için. O yüzden orada yani kendileri.
-
Davetliymiş. Görevli değil sanırım. Finlandiya'ya bundan gitmemiştir.
Fakat bu her şekilde saçma. Aynı anda Fenerbahçe'nin çok önemli bir maçı var. Tv'den olsa takip eder insan.
Ben başkanın bu tavrından Fenerbahçe sayesinde uluslararası statü sahibi olmaya çalıştığı, kulübü umursamadığı izlenimini alıyorum. Böyle saçmalık olmaz. Kulübü yönetme şekli de bunun kanıtı.
-
Aziz Başkan olsa Sörloth + Sissoko + Kolasinac'ı bitirmişti. Ali Koç çok yavaş çalışıyor. Artık kredisi de tükenmek üzere. Aziz Başkan'ın kontrolü tekrar ele alması gerek.
-
başkan hülle işine girmiş sonunda... OKG umarım 3 5 bısı yazmıslardırda lisanslar cıkar.
1 oyuncu daha hülle eder forveti alırız.
-
Russel Crowe sandım
-
Yağız Sabuncuoğlutwitter
“FENERBAHÇE 21/22 SEZONU OYUNCU SATIŞLARI • Kemal Ademi: 800 bin Euro • Sadık Çiftpınar: 750 bin Euro • Ozan Tufan: 1 milyon Euro • Mame Thiam: 1.5 milyon Euro • Michael Frey: 2 milyon Euro TOPLAM: 6.05 milyon Euro”https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1431278411218100233 -
konuda yine boş yapma üstatları toplanmıs. yok neden ordaymıs yok neden macı ızlememıs yok tvden ızleseymıs en azından o neymıs bu neymıs.
aksam alı baskan macı ızledı tabletten.
o baskanlarla o masaya oturması şart. ıletısım kurulması şart. kara kasına kara gozune ehehehe beğn geğdimle olmuyor.
-
büyük ihtimalle maaşı fenerbahçe ödeyecek, bu tarz ufak ufak tırtıklamaları yapmak lazım ffp-limit için.
-
HAK Vol. 2 Umut Meraş Bjk’ye gitmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir an euro sandım kalbime iniyordu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X