Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14471448144914501451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamdallah ve Bounedjah geçen yıl emre nin 30 gol projesinde adı geçen 2 forvetti. Belki biri gelse samatta dan daha iyi olurdu bilemem ama aradığımız forvet bu tip mi tam emin değilim. Rondon'a şüphe ile yaklaşılmasını anlıyorum. Rondon özellikleri itibariyle bizim takımın sistemini işletecek bir forvettir. Daha önce de belirtmiştim. Valencia gibi takımı sahiplenip x faktör olacaktır. Bakambu gibi bir alternatif bitirici de gelse çok güzel olur.

• tercüman bile futbolu ali koçtan daha iyi biliyor

• bize gelen hangi futbolcu olursa olsun son durumu performansı önemli.eskiden ne yaptığı pek önemli değil bence.inaşallah son performansaları iyi olan oyuncular gelir.

• En azından takımın başında ne istediğini bilen bir teknik direktör var, bunu görmekte güzel. Yalnız hocanın aksine ne yaptığını 3 yıldır çözemediğimiz kendilerinin de ne istediği belli olmayan bir yönetim var.
    Sıkıntı burada. Adam bir felsefe yerleştirmeye çalışıyor ama bizimkiler gayet rahat. Acele edilmesin bir daha ki transfer sezonuna ne kadlı ki. O zaman eksikler kapatılır dimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozan gitmeden forvet açıklanmaz bence boşuna beklemeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vitor'un ligi kazanıp ipleri tamamen eline alması lazım, Fenerbahçe'nin başka türlü bu çukurdan çıkışı yok.

• Rondon neden istenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E017C29F7

Rondon neden istenmiyor
    Sorloth vs konusulunca 30+ oyuncuya her turlu burun kivrilir. Sorloth konusunun dogru olup olmamasi onemli degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rondon alternatif için gayet iyi bir forvet Samatta'dan her türlü iyidir. Rondon geçen sezon bizde olsaydı şampiyonduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Sorloth vs konusulunca 30+ oyuncuya her turlu burun kivrilir. Sorloth konusunun dogru olup olmamasi onemli degil.

Alıntıları Göster

Sörloth işi yalan. Trabzon eskisi ve gelmek istemiyor. Bırakın şu obsesif tavırları

• Rondon gelse dahi + olarak iyi bir anlaşmayla Boupendza da alınmalı. Samatta+ 1-2 oyuncu verilebilir Hatayspor'a

• sörloth işi yılan hikayesine döndü ben gelmesini istemem bu saatten sonra oyuncunun geçmişine takılmamak lazım ..

bize daha aç şöyle insan azmanı ama topu sürekli içeri sokacak rakip stoperlerle didişecek mümkünse kafası ve mutlaka oyun zekası olan biri lazım bunuda ya fransa ya belçika yada hiç bulamazsak en azından fiziğe yatırım yapıp daha ucuza iskandinav bakmak lazım ...

en azından tutmazsa daha ucuz tutmasın..

rogon gelirse 4 bir forvet daha gelirse forvette 4 yabancımız oluyor samattayıda kimse almıyor ne yapacağız  

• quote:

Orijinalden alıntı: TadicOnFire

güçlü kuvvetli zeki bağlantı olan gol vuruşu iyi olan forvet istiyorum dedi, kısaca genç ibrahimovici istiyor. Soruyu soran net birşey soramadıki bizde düzgün cevap alalım.

• RagnarX kullanıcısına yanıt

Boupendza'yı unutun artık.

Hatay onu yurddışında bir yere sattı muhtemelen.

iyi de oldu.

hatay'da grup ayini yapan

istanbul'da neler yapmazdı acaba...

hem geçen sezon, son 10 hafta ortalarda yoktu, parlayıp söndü herhalde...

ADS'nin aldığını biz alaydık iyi olurdu, driplingçi orta saha, gayet iyi oynadı bizim maçta.

• tristran kullanıcısına yanıt

Atkinson gibi olsun demek istemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

Rondon´a neden burun kıvırılıyor. Taş gibi forvet‚ öyle çok yaşlı falan da değil. Fizik olarak çok güçlü‚ fiziğine göre hızı da yerinde. Hava toplarında etkili‚ ayağı fena değil vuruşları net. 5 senedir çift haneleri göremeyen Batshuayi için lige çok uygun falan diye hikayeler anlatıyorsunuz‚ Rondon o lige uygun forvet tipinin tam da karşılığıdır.

Burun kıvırmak değil. O kadar bekledikten sonra 32 yaşındaki Rondón'un gelmesi beklentiyi karşılamadı. Hani kamp dönemi gelseydi tamam derdik. Herkesin tepkisi de buna zaten. Yoksa Rondón bu lige uygun bir santrafor. Maliyeti 2 mil. €'nun altındaysa ve sözleşme süresi 2 yıllıksa iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 18 Ağustos 2021; 16:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E017C29F7

Sörloth işi yalan. Trabzon eskisi ve gelmek istemiyor. Bırakın şu obsesif tavırları

Alıntıları Göster
    Obsesif ? Ben twitter taraftarinin yaptigini soyluyorum. Kimi aldiklari benim icin onemli degil. Nasil bielsa cart curt diyip vitor gelince zirladilar. Simdi de aynisini yapiyorlar. Herkesi ayni kefeye koymaktan vazgecin.

• Ekrem KONURtwitter
    “Şimdi, "Zanka ,🔜 Kopenhang" haberi gelse, ve Fenerbahçe üstüne 1-2 milyon Euro para kazanmış olsa süper olacak. https://t.co/K3HxQBBnbR”
    https://twitter.com/Ekremkonur/status/1427983425110216705

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninika kullanıcısına yanıt

Senin özelinde konuşmuyorum ama sosa dan novaktan ne aldıkta sörloth istiyorsunuz.Almanyada,ingilterede tutunamadı adam.Şimdi satsan kimse satıcan.ayrıca eskisi gibi ucuzda değil

Acil bizim taraftar akıllanmalı KENDİ sörlothumuzu bulmalıyız.Yoksa hayat kadını gibi oluyoruz.mercimeğimizi fırına verdikçe ohh çok iyi ısıtıyor kesin benim olsun diyip sahipleniyoruz.Sonra yine hayat kadını misali sahiplendikten sonra aslında çok iyi olmadığını defolarının olduğunu görüyoruz.ya "budaa artok foruna voramıyor".Yeni fırıncı lazım diyip iç çekiyoruz.

Forumda çok sevilen fırıncılar,

Sosa,nwakame,sörloth(fena kudurtmuştu o yüzden çok isteniyor),novak(kafayla kudurttu özelikle emreyi o yüzden özel istekle aldı),boupenza...

Aklıma geldikçe fırıncıları eklerim:)

• 
Sayfa: önceki 14471448144914501451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.