Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12741275127612771278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Bakambu aslında 3-4-2-1 in forvetin arkasındaki ikiliden birisi olarak oynasa gol sıkıntısı çekmeyiz.

Bakambu beğenilmez mi :) Sörloth + Bakambu olacaksa çok güzel olur, gol derdimiz büyük ihtimalle sona erer. Bu gidişle kadro yarısı değişmiş olacak :)

Alıntıları Göster

ya benim kafa yorduğum şey 2 10'da kim gol atacak. mesut hiç golcü değil, pelkas da 8-8 eşit gider. daha çok golü omuzlamaz yani. sanki bana iki kenardan birini valencia yapmak iyi olur gibi geliyor ama hoca da hiç denemedi.

pelkas-bakambu-mesut

kolasinac-josef tarzı adam-zajc-valencia

kolasinac'ın stoper oynamışlığı da var. valencia da çok çalışkan bir isim.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

Bununda suçlusu bizi bulur şimdi ozan fanları forma ters üçgen fit dikilmeliydi  

• bakambu gelirse güzel olur çinde aldığı 18milyon maaşa bakmayın çin ligine özel o

buna para verileceğine sörloth a verilse diyenler var hem sörloth buraya gelmek istemiyor olabilir hemde leipzig in 15m zorunlu satın alma opsiyonu fazla geliyor

• Çinden bekledigimiz kap: Roger Guedes
    Gercekte olan: Bakambu cart curt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

ya benim kafa yorduğum şey 2 10'da kim gol atacak. mesut hiç golcü değil, pelkas da 8-8 eşit gider. daha çok golü omuzlamaz yani. sanki bana iki kenardan birini valencia yapmak iyi olur gibi geliyor ama hoca da hiç denemedi.

pelkas-bakambu-mesut

kolasinac-josef tarzı adam-zajc-valencia

kolasinac'ın stoper oynamışlığı da var. valencia da çok çalışkan bir isim.

Alıntıları Göster

2 tane 10 numarayı bende istemiyorum bir tane teknik pasör kanat mesut yeterli

diğer kanatta ters ayak adam geçebilen golcü oyuncu valencia her türlü daha faydalı olur

• Cedric Soares haberleri çıkmaya başladı yeniden. Aşağı yukarı kadro şöyle olacak sanırım

---------------------Altay

--------tİsserand---Kim--------Szalai

Soares-------Gustavo- ---Zajc---------Kolosinac

-----Mesut-----------------Pelkas

--------------Bakambu---------------------

Berke-Serdar-Lemos-Novak-Sangare-Burak- Sosa-MHy-İrfan-Ozan- Ferdi- Valensia- Serdar D.

Sanırım aşağı yukarı böyle bir kadro olacak. İrfan ve Valensia çok sık oynayacaktır.

Yani bir anda tüm kadroyu düzeltmek de mümkün değil. O yüzden ben Sosa ve Mhy orta ikiliyi yedeklemek adına kalsınlar diyeceğim.

Bana kalsa bu kadrodan Gustavo ve ozanı satar. Gustavonun yerine Ozanın parası ile iyi sağlam bir isim alıp. Ozanın yerine daha potansiyelli genç yedek olmayı sorun etmeyecek çift yönlü birini getiririm. Çünkü 20 takımlı uzun bir lig süreci olacak. Uefada da ilerlesek. Sakatlıktı, cezaydı yoğun maç temposuydu geniş bir kadro en azından her mevkinin birer yedeği olmalı. Hatta Fazladan joker oyuncular olmalı. Sangare gibi sağ kanat bek hem defans üçlüsünün sağı gibi.

Ben mesuttan verim alacağımıza inanıyorum. Hatta İrfan-Pelkas-Mesut üçünün de iyi oynayacağını düşünüyorum. Bakalım nazar falan değmez inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 13 Ağustos 2021; 1:9:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Cedric Soares haberleri çıkmaya başladı yeniden. Aşağı yukarı kadro şöyle olacak sanırım

Berke-Serdar-Lemos-Novak-Sangare-Burak- Sosa-MHy-İrfan-Ozan- Ferdi- Valensia- Serdar D.

Sanırım aşağı yukarı böyle bir kadro olacak. İrfan ve Valensia çok sık oynayacaktır.

Yani bir anda tüm kadroyu düzeltmek de mümkün değil. O yüzden ben Sosa ve Mhy orta ikiliyi yedeklemek adına kalsınlar diyeceğim.

Bana kalsa bu kadrodan Gustavo ve ozanı satar. Gustavonun yerine Ozanın parası ile iyi sağlam bir isim alıp. Ozanın yerine daha potansiyelli genç yedek olmayı sorun etmeyecek çift yönlü birini getiririm. Çünkü 20 takımlı uzun bir lig süreci olacak. Uefada da ilerlesek. Sakatlıktı, cezaydı yoğun maç temposuydu geniş bir kadro en azından her mevkinin birer yedeği olmalı. Hatta Fazladan joker oyuncular olmalı. Sangare gibi sağ kanat bek hem defans üçlüsünün sağı gibi.

Ben mesuttan verim alacağımıza inanıyorum. Hatta İrfan-Pelkas-Mesut üçünün de iyi oynayacağını düşünüyorum. Bakalım nazar falan değmez inşallah

Yabancı sınırına takılıyor bu kadro ama. Sağ kanatta Burak kapacak kullanılacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elion21 -- 13 Ağustos 2021; 1:9:32 >

• elion21 E kullanıcısına yanıt

Doğru dediniz onu unutmuşum. Burak da bence sağ tarafı veya sol tarafı idare eder gibime geliyor. Hatta düşünce odur muhtemelen. Bu durumda kanat beklerinden birini halletmiş oluyoruz. Enerjimizi orta sahaya ozan-gustavo satışına çevirebiliriz. Yine hocanın tercihine göre Serdar Aziz-Sangare Stoper hattında tisserand yerine de kullanılabilir. Türk işi sıkışınca bakalım ne karar verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 13 Ağustos 2021; 1:13:19 >
  • Ciddi ciddi ilk maça bir tane bile 11 oyuncusu yetiştiremedik ya valla helal olsun. Herkesin düşük sesle tepki göstermesinin sebebi hazırlık maçlarındaki umut veren oyundur muhtemelen. Milli maç arasına (transfer sezonu sonuna) kadar 3 maç var. Min 6 puanla geçersek kafi bence. Eylül ayı gelince de beklediğimize değdi deriz umarım. Erol'a 20 oyuncu alıp Pereira'dan da bir orta sahayı falan kısmasınlar boşuna.

• quote:

Doğru dediniz onu unutmuşum. Burak da bence sağ tarafı veya sol tarafı idare eder gibime geliyor. Hatta düşünce odur muhtemelen. Bu durumda kanat beklerinden birini halletmiş oluyoruz. Enerjimizi orta sahaya ozan-gustavo satışına çevirebiliriz. Yine hocanın tercihine göre Serdar Aziz-Sangare Stoper hattında tisserand yerine de kullanılabilir. Türk işi sıkışınca bakalım ne karar verecekler.

Ben de Serdar Aziz oynayacak gibi hissediyorum. Kim min jae transferinde sıkıntı yoksa eğer. Szalai-Serdar-Kim gibi yabancı sınırından dolayı. Elneny haberleri çıkmaya başladı Twitterda. Gustavo yerinemi yanına mı anlamış değilim. Ozan zaten iyice gözden düştü.

• Bu taraftar daha ne yapsın ?
    Gs ve Ts toplam token satışları haftalardır 110 milyon TL ,Bizim çıkar çıkmaz 5 dakika içinde 285 milyon TL!
    Yapacaksın o 3 transferi başkan efendi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Nwakaeme ve Gervinho bizde olsa Pereira kesin kadro dışı bırakırdı. Çünkü takım oyuncusu olmayanın bizle işi yok. Bu iki oyuncuda doğaçlama oynuyor. Caner bu yüzden kadro dışı kaldı.

Hocam bırak Allah aşkına. Caner oyun bozmaktan başka işe yaramiyor. Tek bildiği top şişirmek. Taktik, teknik diye özellikleri sıfır.

En çok asist yapan bekmiş falan filan. O kadar bodoslama orta açmada az bile. Vasat bir oyuncuydu. Gittiği iyi oldu. Getirmekle hata yapıldı.

• Rüyamda Dzeko geliyordu 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bugün lig başlıyor. takımda forvet yok ali koç uyuyor. 3-5-2 oynayacak kadro yok vasıfsız vitor uyuyor. iyi uykular. 1 sene daha heba olacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TadicOnFire

Beğenme/beğenmeme meselesi değil. Adam 30 yaşında , Aralıkta sözleşmesi bitiyor bedavaya salacaklar ama en az 2-3 yıllık sözleşme isteyecek. Çin'de yıllık 18 milyon euro garanti ücreti olduğu söylenen adama ne kadar maaş veririz sence? Olaki böyle bir hata yaparsak seneye de onu satacak kulüp ararız,elimizde patlar. Buna verilecek maaşla 25 yaşındaki Sörlothu almak daha mantıklı.

18 mil. € garanti ücret diyen kimse iyi sallamış. Bakambu, Çin ekibinden 5 mil. € garanti ücret kazanıyor. Mesela Alex Teixeira 12 mil. € garanti ücret kazanıyordu. Teixeira geldiyse Bakambu hayli hayli gelir. Bakambu'nun bizden alacağı da maksimum 2.5-3 mil. € civarı olur. Ama bizim ihtiyacımız olan santrafor tipi Bakambu mu değil tabii. Bakambu gelse bile pivot özellikli bir santrafora ihtiyaç var. Serdar Dursun hazırlık maçlarında hazır görüntü verdi. Ama o sakatlansa onun yapacağı işi yapacak bir santrafor yok. Serdar Dursun iyi transfer ama ondan da iyisi lazım. Bakambu sol kenar forvet olarak da oynayabiliyor. Samatta'yı 3-4 mil. €'ya satabilirsek o zaman Bakambu hamlesi olabilir.

salarysport.com
    What is Cédric Bakambu's Salary Per Week? | Salary Sport
    https://salarysport.com/football/player/c%C3%A9dric-bakambu
    salarysport.com
    What is Alex Teixeira's Salary Per Week? | Salary Sport
    https://salarysport.com/football/player/alex-teixeira

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

Hocam bırak Allah aşkına. Caner oyun bozmaktan başka işe yaramiyor. Tek bildiği top şişirmek. Taktik, teknik diye özellikleri sıfır.

En çok asist yapan bekmiş falan filan. O kadar bodoslama orta açmada az bile. Vasat bir oyuncuydu. Gittiği iyi oldu. Getirmekle hata yapıldı.

Alıntıları Göster

???

Ben Caner'i felan mı övdüm hayırdır? İlk önce okuduğunuzu anlayın . Caner doğaçlama oynuyor demişim. Bu ne demek, taktikden bağımsız kendi kafasına göre, bildiği gibi oynamak demek. Caner böyle oynuyordu işte. Kafasına göre ortalar, ileriye doğru top şişirmeler felan v.s.

Nwakaeme'de çalım atmayı sürekli deneyen bir oyuncu. Böyle çok top kaybı yapıyor. Geçen sezon çok yaptı böyle. Bencil oynuyor üstelik. Yani sisteme bağlı kalan bir oyuncu değil. Gervinho'da böyle bir izlenim verdi. Bu oyuncuların yaşı belli. Bu yaştan sonra kendi oyunlarının dışına çıkarmak kolay değil. Ama ikiside yetenekli oyuncu. Yeri geldiğinde maçta kazandırır. Tabii uzun ömürlü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 13 Ağustos 2021; 9:34:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Hocam valla kusura bakmayın konuda bir tane üye var bu akşam gsyi övüp duruyordu ona napim yazacaktım yanlışlıkla size yazmışım hatamı düzelttim yorumumu sildim. İyi forumlar.

• quote:

Cedric Soares haberleri çıkmaya başladı yeniden. Aşağı yukarı kadro şöyle olacak sanırım

3-0 hükmen yenildin  

• Kolasinac meselesi de kolarov olayına dönecek gibi

• 
Sayfa: önceki 12741275127612771278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.