Burak kunduracıoğlu : Bu yaşamaz kafasına sıkalım |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1275. sayfa)

-
-
Cok guzel Bravo cok guzel harcadınız İsmail Yuksek ide darısı digerlerinin basına...
-
quote:
Orijinalden alıntı: husoCok guzel Bravo cok guzel harcadınız İsmail Yuksek ide darısı digerlerinin basına...
Kiralık olarak gidecek zaten. Gitsin adam akıllı bir sezon oynasın. Geçen sezon Balıkesirspor'da düzenli oynarken gittiler Adsye verdiler. Orda da süre alamadan geri döndü. Uğur Kaan da aynı şekilde düzenli oynayacaksa kiralık gitmesinde sakınca yok.
İsmail'i Erol Bulut, Samet Aybaba ve Vitor Pereira yetersiz buldu. Hani bizim görüp bu hocaların göremediği ne olabilir ki? Demek ki yetersiz görüyorlar. O yüzden kasmaya gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harbi yeni farkettim sen yazınca KASHAKDNSMSM
ben maça kadar susuyorum iyi forumlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Focus Transfer Haber | İyi ki varsın Eren 🇹🇷twitter
“ÖZEL | Fenerbahçe, Cedric Bakambu'nun transferi için Beijing Guoan ile görüşmelere başladı.”https://twitter.com/focustransfer1/status/1425920372403232768?s=20
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elion21 -- 12 Ağustos 2021; 23:53:29 > -
nein *** nein, hwan hee chan gelsin bari bu ne arkadas.quote:
Orijinalden alıntı: elion21Focus Transfer Haber | İyi ki varsın Eren 🇹🇷twitter
“ÖZEL | Fenerbahçe, Cedric Bakambu'nun transferi için Beijing Guoan ile görüşmelere başladı.”https://twitter.com/focustransfer1/status/1425920372403232768?s=20
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sörloth lazım bize bu değil maalesef
Bakambu da beğenilir be arkadaş
Nasıl Favre dedi pareria ya döndü, sörloth da bakambu olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fbyram
Bakambu da beğenilir be arkadaşsörloth'un geleceği yok bakambu bambu abimi alsın gelsinler. 20+gol garanti.
-
Beğenme/beğenmeme meselesi değil. Adam 30 yaşında , Aralıkta sözleşmesi bitiyor bedavaya salacaklar ama en az 2-3 yıllık sözleşme isteyecek. Çin'de yıllık 18 milyon euro garanti ücreti olduğu söylenen adama ne kadar maaş veririz sence? Olaki böyle bir hata yaparsak seneye de onu satacak kulüp ararız,elimizde patlar. Buna verilecek maaşla 25 yaşındaki Sörlothu almak daha mantıklı.
quote:
Orijinalden alıntı: fbyram
Bakambu da beğenilir be arkadaşZahavi nöbeti tutan taraftarlar(sosyal medya yorumlarından bahsediyorum) Bakambu'yu istememiş. Ben anlamıyor
Bu haberleri görünce lake of tearsı haklı buluyorum.Bi yerlerinden haber uydurup sağda solda gördüklerni özel haber yapıyolar.
Bakambu gelirse sene sonu BakambuOL kampanyası başlatır kulüp. Sörloth olmazsa bari Bakambu gelsin denilecek bir forvet değil. Yıllık 18 milyon maaşı var tekrar yazayım
Lig başlıyor daha ilk 11 seviyesinde TEK bir transferimiz bile yok. Şampiyon olan takım iyi oyuncularını bir şekilde elde tuttu, Alexi aldı, tek forvet transferine yine favori duruma gelecek, bizde yaprak kımıldamıyor.
Bakambuya kimse çok para vermez çin ligi dışında. Dünyalığını yaptı zaten. Bu ligde kime doymadın dediklerinde hep bakambu demişimdir. Avrupada da uzun süre kalmadı üzdü beni. Şimdi burada izleyecek olmak beni heyecanlandırır.
Bakambu veya Shörloth ikisine de mutlu olurum. İkisi de 20 şer gol garanti diyorum
-
Bizim takımın teknik ekibin kafasında cidden bir forvet tiplemesi yok mu ya? haberlere bakıyorsun sorloth çıkıyor bakambu çıkıyor portekizli eleman çıkıyor hepsi birbirinden farklı ve farklı taktiklerde farklı verimler verecek oyuncular. Resmen e.belözoğlu gibi abi bi kaç iyi oyuncu toplayalım bunlar taktiğe uyuyor mu birbirini tamamlıyor mu hiç sorgulamadan direkt alalım kafasındalar. ha tabi ben bu haberlerin sorloth dışında hepsinin asılsız olduğunu düşünüyorum en azından öyle olmasını umut ediyorum bu bakambunun kötülüğü/iyiliğinden ya da maliyetinden değil aranan tarzda biri olmadığından.
-
Forveti geçtimde adamın eline 1 tane olasa bile kanat bek verin.Ayıptır ya adam ferdi ile 3lü oynuyor.
Şu adamcılık yedi bitirdi fbyi(emre abin)
Bu kadar çöp kadro nasıl kurdun ya 17 milyonu harcadı.
İrfanı alıp komisyon yicem diye fbeye forvet almadı.Birde bu adamı savundular.
quote:
Orijinalden alıntı: We Will Dominatesörloth'un geleceği yok bakambu bambu abimi alsın gelsinler. 20+gol garanti.
Alıntıları GösterBakambu aslında 3-4-2-1 in forvetin arkasındaki ikiliden birisi olarak oynasa gol sıkıntısı çekmeyiz.
Bakambu beğenilmez mi :) Sörloth + Bakambu olacaksa çok güzel olur, gol derdimiz büyük ihtimalle sona erer. Bu gidişle kadro yarısı değişmiş olacak :)
-
Hocam valla kusura bakmayın konuda bir tane üye var bu akşam gsyi övüp duruyordu ona napim yazacaktım yanlışlıkla size yazmışım hatamı düzelttim yorumumu sildim. İyi forumlar.
-
Bakambu Pivot gibi gözükmese de Valensia gibi hızlı ama görece güçsüz tipte biri değil. Fiziği kuvvetli ve top indirici rolü de üstlenebilir. Tek son vuruşları da gayet iyi bir adam. Ço yönlü bir futbolcu her sistemde her çeşit forvet olarak değerlendirebilirsin
Arkadaşlar bu adam daha 3-4 sezon önce 40 milyon euroya transfer oldu biliyorsunuz değil mi? Sıradan bir topçu veya hayatında sadece Tr liginde iş yapmış Shörlottan bahsetmiyorsun. Hadi Shörlota bir nebze şüphen olur anlayabilirim. Bakambuyu beğenmemek de ne getirelim? Messiyi mi alalım? Messi gelse nerde oynayacaktan farkı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 13 Ağustos 2021; 0:58:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X