Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12721273127412751276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharpkiss

Vallah hocam her türlü medyada pohpohlanıyorlar

Sürekli bi kayırma algı vs

adamlar stoper alıyor adam kajerin yedeği milli takımda yere göğe sığdıramıyorlar bizim koreli transferi için alikoç döneminde 11. Stoper diye haber salıyorlar

adamlar zar zor tur geçti sanırsın şampiyon oldular öyle ballandıra balandıra haber yapacaklar

gelde sinir olma

Alıntıları Göster

Kendi işimize bakmamız lazım ama aspor'u dinleyen binlerce fenerli var.Çok üzülüyorum inşallah yönetim çatlak sesleri dinleyip günlük duygusal kararlar almaz

• helsinki maçı hakemi ivan bebek olsun. sir vitor pereira hocamın alacağı bir intikam var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExcessiveScreen

Kendi işimize bakmamız lazım ama aspor'u dinleyen binlerce fenerli var.Çok üzülüyorum inşallah yönetim çatlak sesleri dinleyip günlük duygusal kararlar almaz

Alıntıları Göster

Hangi taraftar?Sayın Baskan devamlı FB yi en agır sekilde elestirip, Basketbol Subesinin dagılmasına neden olan Obra yı gonder Obra yı gonder oraya para ayırma diyen SAC ile Canlı Yayına cıkmadı mı?Taraftar mı cıktı canlı yayına?

Bir Basket Subesi vardı canavar gibi onu da SAC dediklerine kulak kabartarak Efes den 40 yiyen hale getirdiler.Taraftar Aspor dinlemis dinlememis ne olur?

• pelkas'ın sakatlığı şoka etti bugün

istediğimiz transferleri halen gerçekleştiremedik üstüne valencia'da zorlanmadan ötürü antrenmana çıkmamış

lig başlıyor pazar günü, haftaya helsinki ile ön eleme maçına çıkacağız bu kadroyla elenirse yazık cidden yazık olur.

mevcut dizilişte bu kadro ile 2 maçta'da gol yemezsek mucize bir şekilde gol atarız, ferdi'den ve osayi'den savunma yapmalarını bekleyeceğiz trajikomik durum.

• Ne Marcao ymus be arkadas yurtici yurtdısı atan bir hakem goremedik.Bir de 20m diyorlar.

• Hızlı oyun ve tek pas ile ceza sahasına giriş ve gol

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumdan 11 yapsak 4-5 atarız adamlar halısaha takımı bile değil gol atma niyetleri yok. 

• Gs deki kerem iyi oyuncu. Geleceği parlak. Gs de oynayan tek adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsyi kerem ayakta tutuyor. Çok iyi adam. Milli takımda Hakan yerine neden bu oynamadı acaba

• pelkas ile valencia'ya ne oldu sakatlanmislar?

• Bu iki oyuncuda Bursaspor da süre alır. Sevindim. Oğuz Kağan ve Murat Sağlam ne olacak bilmiyorum.

1907Brostwitter
    “Bursaspor, Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'i 1 yıllığına, Uğur Kaan Yıldız'ı satın alma opsiyonlu kiraladı. Her 2 oyuncunun yarın takıma katılması bekleniyor.”
    https://twitter.com/1907Bros/status/1425905274804744195?s=19

• Eskiden ‘tek başına maç alan’ adamlar vardı bizde. Mesela Alex, Tuncay, daha eskilerden revivo, Baliç, okocha… Yakın zamanda benzer nitelikte aklıma iki oyuncu geliyor valbuena ve nani. Şimdi dikkat ettiniz mi hiç böyle oyuncumuz yok. Mesut eski Mesut olsa sayabilirdik ama henüz bir şey göremedik .

• hotvote kullanıcısına yanıt

nani'nin yarardan cok zarari vardi. bencil futbolcuydu.calima girip kaybederdi.

• Bu fenercoinin değerini nereden kontrol edebiliyoruz?

• John Denver kullanıcısına yanıt
    Ben de pek sevmezdim ama isterse maçı alabilecek bir adamdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Bu mesaj silindi.

İkisi toplamda 400 bin € yakın maaş alıyor. İsteyen kulüplerde maaşını karşılamıyor. Ne napiyim? Kontratlı oyuncu sonuçta. Harcama limitinin rahatlaması için böyle oyuncuların maliyetinden tamamen kurulmak önemli. Zanka, Dirar, Lemos mesela. Kimse bu oyuncuların maaşını tamamen karşılamaya istekli değil. %20-30'unu anca veriyorlar. Kalanı bizim karşılamamızı istiyorlar.

• hazırlık maçlarında bile yarım ağızla top oynayanların kolay kolay 11 e girmemesi gerekir. geçen sezon, kapasitelerinin yarısıyla , maçlara çıkan, sürekli ilk 11 şansı verilenler oldu. vitor'dan beklentim, formada adaletli olması. çalışan, tam kapasitesine yakın verim verenlerin ilk 11 e girmesi. umarım öyle olur. dünya para alan adamların nazı da hiç çekilmiyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12721273127412751276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.