Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56055606560756085609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normalde geçen yıl mayısta bitiyordu 2019 kasımda yeni sözleşme yaptılar 2022 mayısa kadar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devre arasında Mesut'u alana kadar ne bileyim Mustafa Muhammed ayarında bir forvet alsaydınız güle oynaya şampiyondunuz. Malum partiye milletvekili adayı transfer ettirdiler size. Adam futbolu çoktan bırakmış haberi yok.

  • Kazansaydık şampiyonduk

    ŞU CÜMLEYE BENİ DEFİN EYLEYİN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse Fenerbahce’nin artik adina yakisir sekilde toparlanmasi icin oyuncu-teknik direktor listesi falan siralamasin bosuna..Fenerbahce’de yapilmasi gereken ilk ve en önemli sey Ali Koc’un ekibiyle birlikte Fenerbahce’den uzaklastirilmasidir..

    3 yilda:

    52 oyuncu (hala Fenerbahce ye yakisir 11 dizilemiyor)
    7 farkli teknik sorumlu
    0 kupa 0 basari sadece 1 derbi galibiyeti
    Kadikoy yenilmezlik serilerinin patlamasi

    Bu olay avrupaba bir takimin basina gelse 1 saniye o koltukta oturamaz baskan. İngiltere de falan oy oy oy diyorum sadece..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 13 Mayıs 2021; 2:29:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimergin

    Malatya , Galatasaray’ı yenebilir. Göztepe de Kartal’ı avlayabilir. Güvenin bana....

    Hocam Polyanna şunu görse kahkaha atar.

    Çok önemli bir nokta atladınız yalnız.

    Rakibiniz Kayserispor ölüm kalım maçına çıkıyor.

    Kayserispor bu maçı kaybederse küme düşecek. Böylesi ölüm kalım maçına çıkan bir takıma karşı son maçtaki formunuzla çıkarsanız 4 gol yemeniz hiç şaşırtıcı olmaz.


    Galatasaray ve Beşiktaş yenilebilir evet bu şaşırtıcı olmaz ama Fenerbahçe o maçı kazanamaz. Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Lucescu gibi alt yapi / yetenek avcisi hoca gelmeli ve 1 yil sure taninmali, harici gelecek hocalarin sadece para avcisi olacagini dusunuyorum, dusuk butceli kievde shaktarla arasinda 13 puan vardi gecen hafta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zifiri34 kullanıcısına yanıt

    O vasat beyi hala yeniden isteyenler var. Nasıl bir filme bilet almışız?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 13 Mayıs 2021; 6:24:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık şu "Ölüsü iş yapar." zihniyetinden, isim fanatizminden de kurtulmak lazım. Çoğunun ölüsü iş yapmıyor işte, çoğu emekli ikramiyesi almaya geliyor. Genç yıldız bulacak halimiz yok diye takımı veteran yapmak savunulamaz ama kime diyorum ki? Toksik kitle yine anlamayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 13 Mayıs 2021; 6:32:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Burada sayfalarca fotoları paylaşıldı, "Dünya'nın en iyi 10 numarası geliyor, ölüsü iş yapar, genç geliyor." diye transa geçildi. Karşı çıkınca da "Sin kriptı gisilisin, hain." dediler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre'yle neden biz 3 sene falan devam edeceğiz ki bu adam kloop falan mı ki anahtar teslim yapacağız? Eğer teknik direktörlüğe devam etmek istiyorsa gitsin önce başka takım çalıştırsin ya da u-21 e falan baksın. Bize ortalama kadrolarla başarıya ulaşmış, tr ye uygun çok despot olmayan, tecrübeli bir yabancı lazım. Bu adama da sadece isteklerinde yardımcı olacak birilerini ver bitti gitti. Parayı samattaya falan vereceğine şöyle bir adam ve ekibine ver. Önünde obradovic örneği de var bu kadar zor değil ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir baktımda dostlar başka takım yönetmeyip tecrübe kazanmdan uzun yıllar formasını giyip başarılı olmuş olan hoca yok hepsi 5 6 sene ya küçük takimlarda yada altyapıda çalışmış güncel başarısız pirlo var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sezona 20 transferle başlayıp ( biri sozde dünya yıldızı ) rakiplerinden açık ara en iyi kadroya sahip olup ligi anca 3. bitirmeyi başarmak rezaletten başka birşey degil !
    En kötü takımını ligde 2 yapan O begenilmeyen AZİZ Baskanı kulupten resmen kovarak gonderdiler, adamın hayati Fenerbahçeydi, bu kulup için hapis bile yatti, neymiş artık gitmesi lazimmiş ! Neden, niçin ? Cevabi yok !
    Başa gelip 3 yilda en büyük başarisı 3 'lük olan başka bir Fenerbahçe başkanı olduğunu hatırlamıyorum ? Yahu herseyi bırakın bu takım tarihinde hic gormediği sekilde son 2 - 3 haftaya kadar küme düşme potasındaydı, bu durum baska bir buyuk kulupte olsaydi o baskanı kulubun kapsindan iceri almazdilar, bu adamda ne görüldüde bu kadar tahammul edildi ? Belkide genç yakışıklı ve bol paralı bay vizyonun parasini kullanarak bizi Barca, Real seviyesine çikarcagını düşündüler.
    Demekki neymis her paralı olan başkanlıktan ve kulup yöneticiliğinden anlamiyormus!
    Takımın koca bir sezon yapttigi aptalliklara ragmen rakiplerinin son hafta ikrami ile belki olabilir diye yine bizi ümitlendirip sonrada kahretmesinede şaşırmadık,
    Koskoca Fenerbahce takiminin bir oyun sistemi bile yok !
    Topu canere ver 50 metreden 80 tane orta açsın bunlardan biri bizim oyuncuya isabet etcekte biz gol atacağız, sozde dunya yildızi diye aldiğimız yeni Alex olacak dedigimiz mesut sahada toptan ve ikili mucadeleden kaciyor, sahada tek iyi yaptigi sey top ayagina geldiginde en yakinindakine pas vermek !
    Zaten yillardır futbol takimini eskisi kadar takip etmiyen bir sürü taraftar var, Aziz baskanin basketbol dehasi Obradovici getirdiginden en beri en buyuk keyfimiz olan basketbolu takip ediyorduk saolsun bay vizyon onunda içine etti !
    100 küsür yıllık takımin irtibarı hiç bir zaman bu derece zedelenmemişti,
    Umarım sayın KOÇ ve onun muhteşem ekibi bu rezaleti daha fazla devam ettirmeyip tez zamanda defolup giderler !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Van Persie efsane forvetlerden biri Feeynoord u-16’yı çalıştırmaya başladı. Alex Sao Paulo u-20’den başladı. Gerrard gibi bir futbol efsanesi Rangersla başladı, Kuyt yardımcı antrenörlük yapıyor. Bizimki ise sanki çok tecrübesi varmış gibi takımın başına geçiyor. Seneye teknik ekibe kanka Gökhan’ı alır. Zaten bizim çocuklara güveniyoruz, memlekete dönmeliyiz diyordu. Bit pazarından ucuz ürün var diye ihtiyacı olmadığı halde stok stok mal alan müşteri gibi yerli ne kadar saçma sapan oyuncu var takıma toplar. Zaten kankacı bir yapısı olduğu için Samandıra’da yeniçeri ağası gibi takılır. İlk birkaç hafta belki fikstür şansına maçlar kazanır. İlk zor derbide kaybedip kenardan sinir krizlerine girer sonra da kovulur. Olan Fenerbahçe’ye olur. Ersun’u yedi, Erol’u yedi şimdi de bu vasıfsız yönetim yüzünden kulübü yiyecek. Bizim taraftar da abii pas oyunu yapıyor, üç tane küme düşme hattındaki takımı yendi diye taktik deha ilan eder. Vallaha kimse kusura bakmasın taraftar olarak Galatasaray ve Beşiktaş taraftarı başarısızlığa tahammülsüzlük açısından Fenerbahçe taraftarından bin kat daha önde.




  • Günaydın dostlar,artık renktaşlar demeyeceğim size malum takım logosunu profilimden de kaldırarak son bağlantımı kopardım.Dün de elimde bir miktar olan hisseleri elden çıkarmıştım.Sadece eski formalar kaldı onları da internet üzerinden satmayı planlıyorum.


    Herkese iyi bayramlar dilerim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Mithat

    Günaydın dostlar,artık renktaşlar demeyeceğim size malum takım logosunu profilimden de kaldırarak son bağlantımı kopardım.Dün de elimde bir miktar olan hisseleri elden çıkarmıştım.Sadece eski formalar kaldı onları da internet üzerinden satmayı planlıyorum.


    Herkese iyi bayramlar dilerim

    Bıktım artık şu evlatçılıktan. Bu arada sezon sonu haklı olarak baya bir taraftar gidecek kulüpten sizin gibi.
  • lampard zu fenerbahce

  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]



    BEŞİKTAŞ EFSANESİ ADAM BEŞİKTAŞI GELMESİ 12 SENE SÜRDÜ...

  • İYİ BAYRAMLAR HERKESE

  • 
Sayfa: önceki 56055606560756085609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.