Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (4397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43954396439743984399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt

    Mesut yoksa İrfan var Pelkas var şuan Pelkas'ın formu çok iyi İrfan'da olumlu yönde sinyaller verdi. Ben Mesut'un performansını yeterli bulmuyorum kim ne derse desin o bölge Pelkas'a yakışıyor. Mesut doymuş bir futbolcu Pelkas futbola daha aç bir oyuncu oynadıkları oyun da ortada zaten. Mesut'u çok severim ama oynayanın hakkını vermek lazım. Bugün Enner Valencia çıktı oynadığı oyunla hırsıyla kazanmak için elinden geleni yaptı. Ben bu oyuncuyu 3hafta önce yerden yere vuruyordum son 2 hafta biraz toparlanmada gördüm ama bugün bambaşka bir Valencia izledim. Aynı zamanda Ferdi'de performansıyla dikkatimi çeken diğer oyunculardan biriydi. Kısaca kim iyi oynuyorsa, performansı yerindeyse ona verilmeli forma ama forvetlere de bi çözüm bulunmalı gerekirse kadro dışı bırakmaya kadar gidilebilir forvet konusunda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valencia/Thiam
    Pelkas İrfan Osayi/Ferdi
    Gustavo Sosa
    Caner(mecburen) Attila Serdar Nazım
    Altay

    5-6 hafta seri yapabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbola bakış açınız bence yanlış. futbol basketbol değil ki 100 tane setin olsun. bu oyun 5 kişi gibi az bir insanla oynanmıyor. 11 tane koca koca adam var. hepsine setleri, taktiği istediğin kadar anlatsan bile ne kadar uygulanabilir? bugün mourinho bale istediklerini yapmıyor diye oynatmıyor. guardiola istenmediği bir şey yapıldığı anda oyuncuyu kesiyor.


    demek istediğim aslında bu takımın seti yok, oyun planı yok demek cidden saçmalık. adamın teknik direktörlük lisansı var en başta. hadi onu geçtim, bu adamı italya'dan izlediler, gözlemlediler hatta istediler. bu adamın nasıl oyun planı olmayabilir?


    malatya'yı tarihinde ilk kez ziraat yarı finaline çıkardı. ve yine tarihinde ilk kez lig 5.'si yapıp malatya'yı avrupa ligine gönderdi.


    alanya'da ise ziraat türkiye kupasında finale çıkardı ve yine lig 5.'si yaptı takımı. bu adam nasıl taktik bilmiyor, oyun planı nasıl olmuyor olabilir?


    üstüne üstlük bu maçta adam 3'lüye dönüp 2. yarı ipleri eline aldı. takım akmaya başladı resmen. nasıl oyunu okuyamıyor oluyor anlamıyorum?


    ben erol bulut hatasızdır demiyorum. hataları vardır fakat herkesin var. fatih'in hatası yok mu? sergen'in hatası yok mu? hiç erol kadar eleştiriliyorlar mı? erol kadar baskı altındalar mı?


    kusura bakmayın ama ben bu ''takımın taktiği yok, oyun planı yok, sistem yok'' laflarını çok avam ve kahvehane dayısı tarzı buluyorum. bu mesajım da sizin özelinizde değil kişiselleştirmeyin lütfen.


    takımın forvet ve kanat oyuncuları yok. biz bunu 15 hafta önce söylemiştik. hoca seri yapınca, galibiyetler gelince halı altındaydı.


    cisse, samatta, thiam, valencia, sinan, ferdi... başında emre, selçuk, volkan, caner gibi akbabalar... samatta'ya 6.5 para verdik hocam oynat kazan tarzı yönetimden gelen baskılar... zor cidden zor.





  • Samatta kötü Cisse ondan kötü kafayı yicem anaasını satayım .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: player75

    Bence osayi forvette samattadan daha iyi iş yapar. En azından yıkılmıyor. Top tutuyor, sırtı dönük oynayabilir. Çalım atıyor, defans arkası koşu atıyor. Ne Cisse ne de Samatta artık 11 de başlamamalı. Thiam ve Osayi ileri uçta düşünülmeli. Yani bir nevi bazı maçlarda 4-6-0 oynamalıyız.

    samatta'nın yerine kütük koysak belki top çarpar kaleye girer, allah kahretsin onu.


    samatta'ya maç içinde bakıyorum tam hayalet casper. arada bi kanata falan gidiyor oralarda koşuyor, arada bi boş koşular atıyor sağa sola. takım arkadaşı olsam kafa göz dalarım.

  • erolun yerinde yabancı bir teknik direktör olsa ve birakın bu haftaya kadar böyle vasat tekniği olmayan bi sistemi olmayan biri olsa coktan kovulmustu erolun bu kadar torpili nerden düsündürücü misal adcovaat okadar bazı oyuncularla bu takım yurumez dedi orta saha istedi almadı yonetim sırf adam dogru konusuyo diye kovulmustu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın gslilere falan objektif olmayın en hak etmeyen kulüp bunlar.
    Maç içinde çoğumuz penaltı dedik bunlar aynısını yaşadığında (en yakın tarih örneği Kasımpaşa) “oyna devam,bir şey yok ya da iyi ki vermedi penaltıyı puan kaybetmeyelim de!”
    Gibi tabirler kullanan adamlar.Salın bunları asla da objektif olmayın bunlara karşı futbolu nasıl anlıyorlarsa anladıkları dilden cevap verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wallcroft

    Mesut Özil, yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak. Tedavinin gidişatına göre, yıldız ismin sakatlık süresi 2-3 haftaya düşebilir. (NTV)


    Bir yerde 6 diğerinde 1 ay diyorlar. Yine de toparlaması uzun sürecektir bana kalırsa. Bu yoklukta İrfan'ı da iyice ısındırmak lazım ilk 11'e.

    Gustavo da derbiye yetişecek mi deniliyordu sonuç malum. O yüzden ben 3 ay bekleriz diyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjk ile aramızdaki puan farkı 6 ya çıktı şampiyon olabilmemiz için.


    kapanmaz bence bu fark. zaten takımımıza güvenmiyorum. bari avrupa'ya gidelim bu sene.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anormal zirve

    Gustavo da derbiye yetişecek mi deniliyordu sonuç malum. O yüzden ben 3 ay bekleriz diyorum.



    Alıntıları Göster

    aga ben anlamıyorum bir sakatlanan en az 2 ay top oynamıyor. ulan bu nasıl bir şans, beşiktaş sezon başından beri aynı kadro ile oynuyor 40 yaşındaki atiba takımı sırtlıyor falan bizimkilere gelince hepsi kore gazisi gibi sahada kolu bacağı bırakıp gidiyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 5 Mart 2021; 0:51:24 >
  • Jimnastik klübünün tokatlanma zamanı geldi. Antep ve başakçity maçlarından 5 puan kayıp bekliyorum.

    Derbi şampiyonu belirleyecek bana göre kazanırsak şampiyon olmama ihtimalimiz çok zor çünkü bjk hem ts ve gs ile gs hem ts ve bjk ile oynayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Ligin başında o Eran Zahavi'yi alacaktık aslında bu ligde iş yapardı o ama 2.5m euro maaş +1m imza parası isteyince iş yattı tabi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergenler uyuduğuna göre devam edebiliriz.

    9 kişiyle otobüs çeken takıma aptal gibi hediye edilen golle 75 dakika can çekişen bi takım izledik. Tisserand aptalı gitsin herkesten tek tek özür dilesin. Bu sezon kaç maç oldu takımı yaktığı, beyinsiz herif. Bizi serdar bombasına, tisserand beceriksizine layık gören sportif direktöre de selam olsun. Takımda gözün kapalı oynatacağın 1 tane stoper var, onu da 3 yılın sonunda bulabildin.

    Böyle kapanan takıma karşı 15.dakikada böyle bi golle geriye düşersen, kalan dakikalarda öttürürler seni. Allahtan erol 2.yarı cesur davrandı da iki 10 numarayı 8 gibi oynattı, ozan gamsızını çıkarttı da pozisyonumsu bulabildik.
    Şu forumda tek savunanının ben kaldığım samatta aptalı da bu maçtan sonra tek inananını kaybetti, bu adamdan bi halt olmaz, 3 sene kiralık kulüp ararız artık.
    Olumlu olan tek nokta, erolun akıllı değişiklikler yapması. Thiamın direği, cissenin karşı karşıyası, pelkasın verilmeyen penaltısı, fredy'ye verilmeyen kırmızı derken, Trabzon maçından daha çok hak ettiğimiz bir maç olduğunu söyleyebiliriz. Bizim lehimize verilen kararlar da vardı. Ama düşünsenize, gs içerde maç oynuyor, rakibine 1 kırmızı çıkmıyor, lehine 1 penaltı verilmiyor, ortalığı nasıl ayağa kaldırırlardı. Bizimkilerde tık yok. Hala td eleştirme peşindeler. Şu takıma adam gibi 1 stoper 1 forvet alınsa şu maçı 3-0 almıştık. Adam maç içinde her dizilişi denedi, gökhanı stoper yaptı, pelkas-mesut ikilisini çift 10 oynattı, 352 denedi, denedi de denedi. Ama maçın bu noktaya gelmesinin nedeni tisserandın aptallığıydı. 6milyon verilen adamın hıyar çıkmasıydı. Futbolcun iyiyse atarsın da tutarsın da. Ergenler devam etsin istifa demeye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu zamana kadar erol'u yerden yere vurdum ama bu mac takimdaki en gunahsiz kisi erol bulut'tur.hic kimse teknik taktik yok diye aglamasin dunya kadar pozisyona girdin eger bunlari atamiyorsan erol'a gelene kadar bu forvetleri takima kim aldiysa onlari elestirin.tisserand faciasindan bahsetmiyorum bile.

  • Yaw aklıma geldikçe deliriyorum, 9'da 8 yapmış takımın oyununu bozdu geri zekalı herifler ya, yok önde pas yokmuş da filan filan. Lanet olsun ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Özil, yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacak. (NTV) 🙈🙈🙈

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut'un kötü oynamadığını tek düşünen bendim herhalde.Neyse pek önemi kalmamış,lig sonuna kadar anca düzelir nasılsa artık.


    3-5-2 oynatmaya devam etse keşke hazır gustavo'da dönerken.Zaten biri geldi mi diğeri gidiyor,pelkas gustavo sakatlandı mesut oynamaya başladı,irfan gustavo geldi mesut gitti.perotti zaten sizlere ömürFenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

  • Keşke sezon sonuna kadar oynamasa. Bıktım bu ismi büyük ama hiçbir halta yaramayan, bi de iş yapan topçunun da ritmini bozan saçma sapan adamlardan.


    Fernandao leblebi gibi gol atarken Van Persie'ye yer açacağız diye adamı küstürdük, Pelkas Mesut hikayesi de o hesap.


    Bu arada devre arasında Fernandao kiralansa şu an 8 golü falan vardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizilişte yerler değişebilir örnek olarak yaptım,bundan sonra ilk 11 böyle olmalı.Sol bekte novak tatmin etmedi yedek olur ancak.Osayi falan girerse maçın durumuna göre girer.Mesut da hazır olmadan ilk 11 falan görmek istemiyorum.Tisserand lemos bu iki saatli bomba oynayacağına altyapıdan getir 2002li çocuklar oynasın daha iyi tecrübe kazanır en azından.Gökhan artık git-gel yapacak temposu kalmadı.Defansif olarak nwakameyi bile yedi stoper oynar ayağı da orası için yeterli.İrfan da sosa ile pas trafiği yapabilecek başakşehirden pas oyununa aşina bir oyuncu mutlaka oralarda sosaya yakın oynamalı sosa zira sağ kanada yakın oynuyor genelde.Osaiyi pas trafiğiği yapacağı bir adam değil kesinlikle irfan çok daha iyi olacaktır orada.


    Valencia-thiam da yer değiştirecek rakip savunmanın dengesini bozacak şekilde oynamalı mutlaka.



    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 5 Mart 2021; 1:21:16 >




  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var.
    Ts maçımızı oynadık. Sadece gs maçı kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 43954396439743984399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.