Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (4973. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126.445
Cevap
153
Favori
2.100.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49714972497349744975
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden hep flaş transferleri Fenerbahçe yapar diğerlerinin alamadıklarini biz alirdik ve bize gıpta ederlerdir. Bizde işe yaramamiş beğenilmemiş süprüntüleride bjk ve gs toplardı. Özellikle son 10-15 yilda bjk bizden bir araba dolusu topçu aldı hepsi bedavaya verildi. Şimdi işler tersine döndü gs ve bjkde kadro dışı kalmiş süprüntüleri biz aldik biri süper ligin golmatiğini aldi öteki kagawayi çok ucuza kapattı. Maalesef gerçekler bunlardır. Aziz yildirimin son 5 yilda uyguladığı saçma para politikası klübü bu hale getirdi. En az borçlu ve mali yönden en rahat klüpken şimdilerde diplere vurduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

Gidin bakın miha zajc çöp konusu açılmış mı?

Çünkü şu saatlerde izlediğim kadarıyla genç ve uzaktan şut atan giulianomuz oldu.
    Açıldı hocam git bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R.Romanoviç kullanıcısına yanıt
    Sana ikinci kez yazıyorum ama Serdar Aziz’e Roman’ın rengi deyip sonra nasıl adama “bu kafadaki adamlarla tartışıyoruz.” diyebiliyorsun ki?

Bence futboldan anlamayan sensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Önce dublörünü getiriyoruz. Duruma göre aslini getireceğiz

Alıntıları Göster
    Fotoğraflarını gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayadüsensinek

23:45’de Twitirda klübümüz habib diallo konusunda metz ile anlaşmiştir dese tepkiniz ne olur?
    Dalga geçerdim çünkü evraklar yetişmez.

• Skrtel'in cezası 2 maça indi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanryco

Socrates dergisinden Emre Özcan var. Bu ara Bip Spor’a da çıkıyor. İtalya Ligi başta olmak üzere bir çok yabancı ligi takip eder adı gibi de bilir. Futbol görüşünü de çok severim. Ona göre çok iyi bir 10 numara.
    Umarım hocam. Uyum sağlayıp fayda vermesi en büyük temennim. Alan transferi olmayacak sanırım, o da gelse efsane olurdu. Ama en azından defansı ve orta sahayı toparlamış olduk, buna da şükür.
  • Tolgay resmi açıklama düştü mü? Yetişemiyoruz artık gündeme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Değil.

Sol bek gereksiz demedim bu sezon için şampiyonluk hedefin yok, 6 ay daha para vereceksin ve paran olmadığı için kiralayacaksın belki gerek var mı? Lig için gerek var mı? Hasan Ali yerine bir sol beke lig için, hedefin şampiyonluk değilken gerek var mı? Paran yokken yeni bir ismi kiralamaya, yabancı kontenjanını doldurmaya gerek var mı?

Aynı şeyleri düşünüyorum senin için, en basit muhakeme ve idrak kabiliyetinden uzaksın.

Alıntıları Göster
    Harika yorum. Moses bile bence fazla idi o paraya. Ligde nasil olsa kalirdin. Moses 1.5 senelik 8 milyon verecegine bir genc al. Potansiyeli olan adam al. Yazik. Planlama sifir ali koc ta. Ligde nasil olsa kalirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

Habib diallo getirirse ibre yeniden adamsın comolliye döner.
    İbre ne tarafta şuan hocam?
  • Soldado

Moses zajc dirar

Jailson tolgay

Hak skretl sadık isla

Volkan

• Bir de forvet olsa tam akacak..
  • Stoper Orta Saha 10 Numara tamam. 1 kanat 1 forvet olsa tadından yenmezdi.
  • arkadaşlar son durum ne o kadar adam gündeme geldi en son andone dediler forvetsizmi kapatcaz şimdi?
  • 1 FORVET BE ALİ 1 FORVET BE..... 2 TANE OS GETİRDİN GEREK YOKTU 1 YETERDİ

• fmye ara vermiş olmasaydın ben de bulurdum böyle adamlar, hatta Ersun Yanal'ın sistemine uyacak bir adam söyleyeyim, Boca'dan Pavon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

Serdar aziz neustater dengi bi adam zaten.

Sol bek nasıl gereksiz. Hasan ali sakatlanırsa ismail mı oynayacak?

Bu kafadaki adamlarla tartışıyoruz.
    Ligimizde Neustader dengi bir stoper yok çünkü Neustader Türkiyedeki en kötü stoper. Serdar da defoları olan bir oyuncu ancak Neustader'den iyidir. Sol bek konusuna kısmen katılıyorum. Şöyle ki bir ihtiyaç sıralaması yapsak sol bek 4.sırada yer alır belki ama bu sol bek almamıza gerek yok demek değil tabikide. Şu an Hasan Ali oraya idare eder mi eder en azından sırıtmaz. İsterim ki prime Caner olsun ama eldeki bu napıcaksın. Buradaki sıkıntı dediğiniz gibi Hasan Ali olmadığında oynayacak olan İsmail gereksizi ki yarın akşam oynayacak maalesef.
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam. Futbolun teknik kısmını bilmeden kitlelerin gazına gelip boş boş konuşuyorlar.
    Emre gittikten sonra Fenerbahçe'de 4 yılda gözlerimizin pasını silecek kaç tane pas atıldı? Geçen sene Mehmet Ekici 1-2 kez güzel ara pası/gol pası atmıştı.
    Fenerbahçe 2014-2015 sezonundan sonra organize atak sonucu kaç tane gol atmış?
    Geçen sezon Aykut Kocaman döneminde attığımız gollerin çoğu duran toptan geldi. Valbuena bireysel yeteneğiyle gol attırdı. Valbuena da zaten tam kanat değil. Fm tabiriyle Advanced Playmaker rolündeki AML.

Advocaat döneminde de orta saha alarm veriyordu, gittiler Karavayev'i aldılar. O sezon yine organize atakla gol atamadık. Ya kontratak golü ya da Lens'in bireysel yeteneği.

Ozan'a verilen bonservis ve Wiel için ödenen imza parası ile kaliteli bir orta saha alınabilirdi. Ffp yokken de Appiah tipinde bir siyahi oyuncu alabilirdik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adam temmuz ayında sözlşeme uzatmış..madem takıbınde o zaman aklını celseydıler bızımkıler

yıne oyuncu degerı zırvesınde ıken akmış transfer

gence verılen paraya acınmaz ama adam yıne oynatılmadan perişan edilirse kötü

benzia + ekici kısmen boşa çıktı Miha Zajc oynatılacaksa

madem bu kadar butce vardı.. tolgay+ zajc yerine cagne için de devreye girilip transfer kızıştırılırdı..aziz olsa yapardı :)
  • Ortalıj karışmış bir de ben karıştırayım

Nudestar'a defans diyen biraz bile yeterli gören Serdar Aziz'den farkı yok diyen adamla cidden futbol konuşulmaz. Bu sene en çok canımızı yakan 1- Nudestar 2- Slimani. Diğerleri malın önde gideni olsun umrumda değil. Bu iki salak yüzünden goller yedik ve kaçırdık. Göremeyen futbol izliyorum demesin.

Diğer konuları sabaha kadar konuşuruz sol bek sol kanat Benzia O bu şu.

• 
Sayfa: önceki 49714972497349744975
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.