Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.587
Cevap
163
Favori
1.809.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sol bek icin aday isim yok ortada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada transfer olunca seviniyoruz, eğleniyoruz ama unutursak kalbimiz kurusun Aziz-Vitor elele istifa!
  • Ya beyler Sener kanat oynayamazmi? hizli calim atiyor sutlari zaten efsane :D ortalarida eh iste tek eksigi defans bence denenebilir yoklukta gider bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proct

    Şu transfer olayına da bir açıklık getirelim. Fenerbahçe oyuncu satmadan oyuncu alamaz diye bir zırvalık YOK.

    Fenerbahçe agrees to report a maximum annual break-even deficit of €30m for the financial year ending in 2016, €20m for the financial year ending in 2017 and €10m for the financial year ending in 2018.
    Az çok çevireyim ''Fenerbahçe 2016 finansal yılının(31.12) sonunda maximum 30M € zarar açıklayabilir, 2017'de bu rakam 20, 2018'de 10 olmak zorunda''

    Kulüp ne kadar zararda olduğunu (Futbol şubesi açısından) açıklamadı. Kaldı ki 8-10 futbolcu ayrıldı.
    Ayrıca maaş yükleri UEFA'NIN KURALI OLARAK TRANSFER BÜTÇESİNE EKLENEBİLİR. Yani bir oyuncu transfer edeceksiniz diyelim. Transfer bütçeniz 3 Milyon Euro+ Maaş bütçeniz 5 milyon Euro. Bonservise 6M€ verip+Maaşı 2 M€ yapabilirsin.

    Bu bağlamda bana kalırsa Fenerbahçe 20 M€'luk da oyuncu alabilir.
    Neden, açıklayayım ; Giden oyuncuların maaş yükü toplamı 10 M€olsun (Giden oyunculardan transfer edilen ve kiradan dönen oyuncuların maaşları toplamını çıkarıyorum)+ Nani'nin 8.5M€'su + Mevcut transfer bütçesi = En az bakın en az diyorum 20-25 Milyon Euro'nun üzerindedir. Gerekirse bu parayı bir oyuncuya basarsın maaş+bonservis olarak kimse de karışamaz.
    Öldük, bittik havalarına giriyorsunuz hemen. Yok öyle bir şey. Yanlışım varsa var deyin, aydınlanalım



    Yanlışınız var hocam.Şuanda üç büyük kulübün de UEFA ile yapmış olduğu anlaşmada kazanılan bonservis bedeli kadar harcama şartı var.

    Fenerbahçe Kulübü'nden KAP'a yapılan açıklamada UEFA'yla yapılan anlaşmanın detayları şu şekilde belirtildi:

    "* Yapılandırma anlaşması; 2016/17, 2017/18, 2018/19 ve 2019/20 sezonlarını kapsamaktadır.

    * Şirketimiz, 2019/20 izleme periyodunda (2017, 2018 ve 2019 Raporlama Dönemlerinde) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.

    * Şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 30 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 20 milyon avro, 2017/18 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.

    * Şirketimiz 2016/17 ve 2017/18 sezonlarında personel giderleri/toplam gelirler oranında ve futbolcu haklarına ait amortisman giderlerinde getirilen sınırlandırmalara uymayı taahhüt etmektedir.

    * Şirketimiz, UEFA A listesine 2016/17 sezonunda 22 oyuncu, 2017/18 sezonunda 23 oyuncu dahil edebilecektir. Önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda, 2018/19 sezonundan itibaren bu sınırlandırma sona erecektir.

    * Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda, 2018/19 sezonundan itibaren bu sınırlandırma sona erecektir.

    * Şirketimiz toplam 7,5 milyon avro tutarına kadar UEFA Katılım gelirlerine tedbir konulmasını kabul etmekte olup, bu tutarın 2 milyon avroluk kısmı 2015/16, 2016/17 ve 2017/18 sezonlarında 3 eşit taksit halinde UEFA'ya ödenecektir. Kalan 5,5 milyon avro üzerindeki tedbir şarta bağlı olup önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda UEFA tarafından kaldırılacaktır."



    Bakın bu madde >
    * Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda, 2018/19 sezonundan itibaren bu sınırlandırma sona erecektir.




  • Desmond kullanıcısına yanıt
    Bu eleman epl transferlerini takip ettiği biri 10 dk önce böyle bir tweet atmış,eski olması ilginç tabi epl piyasası durdu heralde ibrahimoviçten sonra
  • Stoper ve sağ bek transferini bitiren Fenerbahce'de gözler orta saha ve sol beke alınacak isimlere çevrildi.

    Hollandalı Van der Wiel'den sonra, Roman Neustadter'i renklerine bağlayan sarı lacivertli yönetimin Lyon'da forma giyen Mathieu Valbuena için pazarlıklarını sürdürüyor.

    Lyon Kulübü Başkanı Jean Michel Aulas, geçtiğimiz hafta Fransız basınına açıklamalarda bulunarak, Valbuena'yla Fenerbahçe'nin ilgilendiğini ifade etmişti.

    On numara transferinde Twente'li Ziyech'in alternatifi olan Valbuena'nın oynadığı takımlar dışında Instagram'da Fenerbahçe'yi takip etmeye başlaması dikkat çekti.

    Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylas'nda sürdüren Fenerbahçe tam gün mesai yapmaya devam ediyor.

    Yeni transferlerden Aatif Chahechouhe'nun takıma hemen adapte olduğu gözlenirken, Emenike'de hırsıyla dikkat çekiyor

    Sezon sonunda belindeki ağrılar nedeniyle ameliyat olan olan Volkan Demirel ise yürüyüşlere başladı. Tecrübeli futbolcunun önümüzdeki hafta koşulara başlayacağı belirtiliyor.

    Kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza atan Hollandalı oyuncu Gregory Van der Wiel, Topuk Yaylası kampına katıldıktan sonra Teknik Direktör Vitor Pereira, teknik ekip ve takım arkadaşlarıyla tanıştı.


    kaynak lig tv

    nedense ziyech i daha çok istiyor bu gönül

    çünkü alex de geldiğinde ziyechin yaşlarındaydı valbuena tamam tecrübeli ama fayda göremeyiz gibi sanki diego gibi değil de en azından diego geldiğinde de tecrübeliydi

    öyle işte..




  • Çingene reis doyamadik ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taarin T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim. Bir ara okumuştum bunu, unutmuşum.
  • Nani yıllık 4.5 milyon € alacakmış. İyi para.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu satmadan oyuncu alabiliyoruz lakin Avrupa'da oynayamıyor.

    Ve şimdi Nani'nin gidişi ile transfer mümkün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de istemezdim Nani'nin gitmesini ama yapacak birşey yok gelen parayı nasıl değerlendiririz ona bakmak lazım. Şimdi 8,5 milyon Euro transfer bütçemiz oldu, bu parayı akıllı kullanırsak Hem Ziyech(alınabilirse) hem de Valbuena'nın maliyeti çıkar. Bonservisler dışında unutmayın Nani yıllık 4 milyon Euro falan kazanıyordu, Ziyech ve Valbuena'nın ikisinin toplamı eder bu para. Tabi yönetimin bu şekilde bir transfer politikası izlemesi de önemli, tek eksiğimiz bu bölgeler değil. 1 stoper ve 1 tane de sol bek lazım. Şu Emenike ve Diego'yu Çin'e iteleyebilseydik güzel olurdu, ikisinden gelecek toplam 10 milyon Euro bile bizi rahatlatırdı. O paraya stoper-sol bek ve santrafor alınabilir. Yeter ki parayı çarçur etmeyelim. Büyük ihtimalle şuan anlaşılmış 1-2 oyuncu vardır ve Nani'nin gitmesinin kesinleşmesi ile birkaç güne açıklanır. Şuana kadar kötü işler yapılmadı bence, gayet mantıklı gidiyoruz. FFP yıllardır ihtiyacımız olan şeymiş gerçekten.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: His Last Vow


    quote:

    Orijinalden alıntı: Altay.

    Kardeşim siz neden sürekli bizim konularımızı işgal ediyorsunuz Gs li kardeşleriniz bile bizim konularımızda takılmıyor.Siz gidin Sosaya,Atibaya,Gomeze sahip çıkın yoksa gene her sene olduğu gibi şerefli üçüncülük yaygarası koparıp 7 senede 1 şampiyon olacaksınız ;)

    Alıntıladığın adam sinir bozucu bir şey yazmadı ki. Boş yere tartışma çıkarmayın.

    Amacım tartışma çıkarmak değil hocam buraya yorum yazan çoğu Bjk lilerin amacı takımımızı kötülemekten başka bir şey değil.Artık foruma her girdiğimde bu kişilerin kötülemelerini görmekten bıktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta Muhabir @Ustamuhabir

    Fenerbahce 2 gun once Hakim Ziyech ile anlasmisti! Simdi de Twente ile Anlasti! Hakim Ziyech Fenerbahçe'de! Hayirli Olsun!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziyech, skertel ve coentro gelirse iş tamam diyor herkes ama öyle değil. Bu sezon salih ve ozan umarım iyi birer 8 numara olurlar yoksa işimiz iş. Topal souza felan oynarsa yine yandık. Topal yerine souza oynarsa yine yandık. Kanatlar şuan aatif stoch emenike alper volkan şen diye duruyor ama ikisi cezalı. Stoch + para ile visca isteniyormuş umarım gelmez fenerbahçede yapamaz stoch'u izlemek daha keyifli her türlü. 3 kanat oyuncu ile 3 şl ön elemesi oynayacağız haberiniz olsun. He birde ramazan civelek etti 4 ama şl de olmaz. Keşke bonservissiz şekilde robben gelse sağ kanada alper kazmasından kurtarsak. Salih yine göz zevki verir oynarken tekniği ile tabi form tutarsa ama bize kanatta penir ekmel gibi çizgiye inebilen içeri çekep şu atabilen kontra oynayıp adam eksiltebilen adam lazım buda tam robben !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH | equ*

    Almak için uğraşıyoruz her gün forumu takip ediyoruz yeri geliyor F5 yapmaktan elimiz ağrıyor gece 1 lerde flightradar dan uçak takip ediyoruz ama bizim beceriksiz yönetim Nani gibi adama 8.5m euro serbest kalır maddesi koyuyor gavur bastırıp 2günde alıveriyor. Şu klübü FM oynuyan birini verin daha iyi yönetir samimiyim en azından Naniye 8.5a serbest kalır maddesi koymaz.

    Bilal anlatır gibi anlatmak Mode on ;

    Nani gibi yıldız olmuş ama Türkiye'ye 28 yaşında gelmiş bir adam buraya yatmaya kan emmeye gelmez.Daha iyi oynayıp Avrupa'da iyi bi kulübe gitmek ister.Bu yüzden böyle nani gibi dünyanın en büyük kulübünden birinde yıllarca banko kanat oynamış,yıldızı sönmüş ama hala parliycak adamlar serbest kalma şartı koydurtmadan hayatta gelmezler.

    Bilal anlatır gibi anlatmak Mode off.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nani den gelen para ile hakim ziyech+martin benitez alınacakmış

    skrtel ve bir de sol bek gelirse bu iş bizi seneye götürür herhalde.
  • Nani gittiğine göre Ziyech hayırlı olsun diyelim mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roman Neustadter, Fenerbahçe'den yılda 1.8 milyon Euro kazanacak.

    Kadlec 2.5 alıyordu gerçekten iyi iş yapıyoruz şu an ama orta saha transferi çok önemli cidden umarım Ziyech gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak guvenilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen Avrupa'yı unutun ve sadece lige odaklanın, şampiyonlar ligi zaten imkansız efsane kadromuz olsa da imkansız Avrupa Ligi de gereksiz, gruptan çıkalım yeter. Türkiye Kupasına da gerek yok zaten. Sadece lig için de gayet yeterli bir kadromuz var, yeter ki hoca adam akıllı fizik yükleyip takıma coşkulu futbol oynatsın. GS Bruma, Yasin kanadıyla şampiyon oldu bu ülkede siz Stoch, Volkan, Atıf ve Alper dörtlüsünü beğenmiyorsunuz. Ayrıca orta sahada Topal, Ozan ve iyi bir orta saha da gayet iyidir. Defans hattımız da şekilleniyor zaten iyi bir hoca olsa çok rahat şampiyon olacak bir kadromuz var. Zamanında ne kadrolarla şampiyon olduk unutmayın lütfen. Yıllardır 3 kulvar diye kendimizi kandırdığımız için buralara geldik, Aziz zamanında sadece lig derdi ve şampiyon olurduk bu sayede rakiplerimiz hep gerimizdeydi ne zaman Avrupa'da başarı dediyse takım gittikçe dibe vurdu. Öncelikle şampiyon olup eski ruhu yakalamamız lazım. Ayrıca şampiyonluktan ve şampiyonlar liginden gelecek para da çok önemli. O yüzden Avrupa liginden gelecek 7-8 milyon Euro'ya hiç gerek yok. Geçen sene rakiplerimiz tek kulvarda mücadele ederken biz 3 kulvarda birden mücadele ettik ve sonunda şampiyonluğu kaybettik Avrupa liginde yarı final oynadığımız sene de aynı şey olmuştu. Bu sene lige odaklanalım yeter, gerisi hikaye. Yalnız kombine almamak için kendimi zor tutuyorum, Aziz Vitoru da al git artık :).




  • 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.