Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.757
Cevap
35
Favori
139.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak kendisinden beklenen performansı sergilemeyen Ozan Tufan’dan özeleştiri geldi. Bursaspor’dan büyük paralar ve büyük umutlarla transfer edilen Ozan Tufan neredeyse lig bitti ama henüz uyum sağlayamadı. Genç oyuncu, “İstanbul büyük şehir. Bursa’dan sonra buraya alışmak kolay değil. Hatalarımı biliyorum ve kendimi toparladım” diye konuştu.

    Fenerbahçe seyircisinin önünde rahat olamadığını da ekleyen Ozan Tufan, “Bursa’da rahat oynuyor risk alıyordum. Hata yaparım korkusu yaşamıyordum. Ancak Fenerbahçe’de durum farklı… Hocamın ve arkadaşlarımın desteğiyle yeni yeni risk almaya başladım. Hayatım da düzene girdi. En geç 21:00’de tesislerde oluyorum” dedi.

    AMK

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furiosa

    Fikret Orman, “Bizi halk takımı diye tanıtıyorlar. Yok öyle bir şey! Türkiye’nin en klas takımı, Saray takımı Beşiktaş’tır” dedi.

    bu doğrumu

    artık ezik değiliz diye açıklama yapmış galiba ezik olduklarını kabul eden bir başkan




  • güzel malzeme vermiş kullanırız
  • emin misiniz fikret orman'ın bunları söylediğine?böyle saçma şeyler söyleyeceğini pek sanmıyorum çünkü geldiği ilk sene ''biz halkın takımıyız,menemen yiyoruz sosyetik takım değiliz'' demiş birisi olarak kendiyle çelişmez,bu dediklerini ben bile hatırlıyorken onun unutması pek mantıklı gelmedi bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saray takımı oldukları doğru. 2 haftada bir saraya çıkıyordur beyefendi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker

    emin misiniz fikret orman'ın bunları söylediğine?böyle saçma şeyler söyleyeceğini pek sanmıyorum çünkü geldiği ilk sene ''biz halkın takımıyız,menemen yiyoruz sosyetik takım değiliz'' demiş birisi olarak kendiyle çelişmez,bu dediklerini ben bile hatırlıyorken onun unutması pek mantıklı gelmedi bana

    twitter yıkılıyor dostum ben duymadım ama fenerli hesaplar genelde dalga geçiyor buyrun link ;

    https://twitter.com/search?f=tweets&vertical=default&q=ezik%20de%C4%9Filiz&src=typd




  • Fikret Orman: "Artık ezik değiliz."


  • Başkan herkese bir şey buluyor. Terrenao yu komisyoncu diye kovuyor bir kuruşu çöpe atmam diyor ama kendisi
    Krasiç i açıklasın. Klübe zararı ne kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız Bjklilerin tepkilerine bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyon olacağımızı hiç mi hiç düşünmüyorum Bari son haftalarda özellikle son maçta kaybetmeyelim erkenden kopalım. Bu saatten sonra şampiyon olacağımızı düşünen varsa da nedenlerini belirtirse sevinirim, zira oynanan oyun nedeniyle hiç ışık görmüyorum.
  • Fenerbahçe’de yönetim, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da sözleşmesi biten oyuncular ile masaya oturmak için aceleci davranmıyor. Futbolcuların motivasyonlarının bozulmaması için ligin bitimi bekleniyor. Ancak yönetim, kontratı sona erecek 10 oyuncu ile 3 kiralık futbolcu konusunda nasıl bir yol haritası izleyeceğini belirledi.

    5 isimle yollar ayrılacak

    Buna göre kiralıklar Markovic, Abdoulaye ve Fabiano’nun bonservisinin alınması için girişimde bulunulmayacak. Sözleşmesi sona erecek olan Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal ile yollar ayrılacak. Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Uygar Mert Zeybek ve Hakan Cinemre’ye ise yeni kontrat önerilecek.

    Topal ve Gönül için şartlar zorlanacak!

    Ancak bu oyunculardan sadece Topal ve Gökhan’ın takımda kalması için yönetim tüm şartları zorlayacak. Adı Avrupa kulüpleri ile anılan Caner dahil diğer futbolcular konusunda ısrarcı bir tutum sergilenmeyecek. Yönetimin sunacağı tekliften çok daha yükseğini isteyen olursa, yollar ayrilacak.

    Ben böyle bir saçmalık görmedim. Israrci tutum sergilenmiyecekmis. Gidip bir de bunlarla yenilemeyip parayla yeni oyuncu alır bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bizi şampiyon yapacak adam;
    Rvp
    Rvp inşallah forma girer ve bize şampiyonluğu getirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeBron Jamess 23

    Bizi şampiyon yapacak adam;
    Rvp
    Rvp inşallah forma girer ve bize şampiyonluğu getirir

    Lig bitti lig
  • Bu yaz Avrupa Şampiyonasını unutuyor galiba bizimkiler. Takımımız biraz ileri giderse Topal ya da Gökhan'ı bilmem de Caner her türlü Tuncay gibi Avrupa'nın yolunu tutar hem de klubün kasasına 5 kuruş girmeden. Şu ana kadar bu üç ismin sözleşmelerinin yenilenmemesi faica.
  • sercandk kullanıcısına yanıt
    tuncayın ingiltere sevdası vardı kaçtı gitti değeri en az o dönemler 8-9'du o yüzden hiç sevmem caner konusunda gitsede olur gitmesede ama para kazandırsın öyle gitsin ben tuncayın gitmesini istemiyordum caner gidebilir ama topal ile gökhan bence her türlü ilk tercih bizi seçeceklerdir
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Topal ve Gökhan konusunda katılıyorum bizde kalacaklardır. Fakat Caner'in yaşı da genç hala. Şuan Caner bonservissiz giderse yerine alacağın Caner seviyesinde ki adama 7-8 milyondan aşağı verilmeyecek. Transfer konusunda Aziz'e kaldığımızı da hatırlamak gerekir inanmıyorum ki transfer yaparken terro dayı gibi şapkadan tavşan çıkarsın.
  • milli maç ları izledikçe vitor ne boş adam olduğunu anladım oyuncularımızın hiç birinden verim alamıyoruz ozan,topal caner gökhan vs. hele ozan kendi mevkisinde oynayınca nasıl oynuyor herkes topal dan stoper olacağını biliyor bir tek vitor bilmiyor şampiyon olunsa bile kovulmalı.
  • Gelecek sezon için Fenerbahçe'nin yapması gereken taktikler çok önemli. Bu sezon pek iyi performans gösteremedik. Açıkçası bende ilk başlarda V.P.'ye karşı çıksamda takıma baktıkça V.P'ye hak vermeye başladım. Kendisi takım için uğraşıyor ama tabiki hataları oluyor. Takım çok yeni bir takımdı oturması bir seneyi falan alacağını tahmin ettim. Fenerbahçe artık daha fazla Avrupa'ya yaklaşmak istiyor ve adını diğer branşlarda duyurduğumuz gibi duyurmak istiyor.

    Gelecek Sezon Gönderilmesi Gereken Oyuncular:

    Fabiano: Takımda kalması için hiçbir sebep yok. Mert gibi güzel bir yedek kalecimiz vardı değerini bilemedik ama şu an Ertuğrul var o da çok iyi oynuyor bence daha fazla yaşı ilerlemeden Volkan Demirel onu takıma adepte etmeli. Bilmeyenler için söyleyeyim Ertuğrul 26 yaşında.

    Abdoulaye: Takımda bir savunma açığı yok şu an ama gelecek sezon biraz oluşacak gibi duruyor. 25 yaşındaki genç Abdoulaye'nin seviyesi maalesef Fenerbahçe'ye yetersiz. Yerine Ahmet Çalık alınabilir. Açıkçası Ahmet'i pek takip edemedim bu sezon ligte ama fiyatı ucuzsa denenebilir.

    B.Alves: Her ne kadar bu sezon Kjaer ile güzel bir ikili olsada gelecek sezon başladığında en önemli maçlar geldiği yaşı 36 olmuş olacak. Uzun süredir tanıdığım ve sevdiğim birisi olan Alves maalesef takımda gelecek sezon düşünülmeyecek gibi duruyor ve bence de düşünülmemeli.

    Serdar Kesimal: Bence genç bir oyuncunun önünü kestik ve buna kendisini geliştirmeyerek kendiside destek verdi. Takımda daha fazla tutulmamalı.

    Meireles: Bence artık işi bitti Fenerbahçe'de. İstikrarsız oyunu ve önemli maçlarda gördüğü kartlar ile bu sezon bile devam edilmemesi gereken bir oyuncuydu.

    M.Topuz: Bence artık yeni bir takım bulmalı kendine. Takıma katkısı oldu ama istenileni bir türlü veremedi.

    Markovic: Liverpool zaten bize bırakmayacaktı ama kendisi transfer edilip takımda bir "kanat" sorunu yaşatılmamalı zaten fazlasıyla etkili oyuncularımız mevcut.

    Kadlec: Takımda kalacak gibi duruyor. Piyasa değeri çok düşük. Takımda geleceği ne olur bilemem ama yedekte durabilecek bir oyuncu mu, ona siz karar verin.

    Diego: 31 yaşında ki gellelcek sezon 32 olacak. Takımda inişli çıkışlı bir performans göstersede bence hiçbir zaman yeterli olmadı.

    Stoch: Bence artık satılmalı. Takımda oynayabileceğini sanmıyorum.

    Emenike: Ne olacağı belirsiz bir oyuncu artık takımda yer alamayacağını biliyoruz ama durumu ne olur bilemiyorum.

    -------------------------------------------

    Gelecek Sezon İçin Gençlerin Durumu:

    Hakan Çinemre: Takıma geri dönüyor. 22 yaşında bence 1 yıllık bir sözleşme imzalanabilir fazlasını abartmamak gerekiyor. Savunmadaki performansı ne kadar iyi oluyor onu test etmeleri gerekir.

    Erten Ersu: 3. kaleci olarak kalabilir zaten gelişebilecek bir oyuncu ama takımda kalacağından eminim.

    Ozan Tufan: Gelecek sezon çok daha iyi bir performans gösterecektir çünkü daha fazla risk alabilecek.

    Salih Uçan: 2 senedir bizde değil ve Roma onu ne kadar geliştirdi bilemeyiz ama tek bildiğimiz takımda düzenli bir maç akışı yakalamadığı.

    Uygar: Sözleşme yenilecek bir oyuncu bence artık Ligte bile oynatılması gereken iyi bir oyuncu.

    Ramazan: Takımda yer alabilecek diğer genç oyuncu.

    ---------------------------------

    Nani: Çoğu yerde gönderilebilir diyorlarda öyle bir şeyin olacağını sanmıyorum ancak yüksek bir ücret ödenirse ki bu sadece Çin'den gelebilecek bir teklifle mümkün. Takımda kalacaktır.

    RvP: Gelecek sezon artık daha iyi bir performans göstermek zorunda. Türkiye gibi futbolu çok ileri olmayan bir ülkede böyle bir takımda daha iyisini göstermeli (bkz. Mario Gomez)

    Fernandao: Güzel bir yedek ama ilk 11'e zaman zaman alınabilecek kalitede bir oyuncu.




  • .
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.