Şimdi Ara

fener veriyorsa sende ver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada hiçbir iddası olmayan sakarya ve sivas 'ın sanki dünya kupası finali oynuyormuş gibi oynamasını manidar buluyorum .Ve fenerin bu takımlara teşvik vermiş olma ihtimalini yüze 90 buluyorum buradan Beşiktaş yönetimine çağrı yapıyorum fenerin rakiplerine teşvik verin adalet sağlansın.

• Ben fenerin Sivas'a teşvik primi verdiğine inanmıyorum. Adamlar tabii bizi yenmek isteyecekler kendi sahalarında, az da olsa Uefa kupası şansları vardı. Zaten maçın zorlu olacağını herkes biliyordu. Sivas kendi evinde özellikle iyi oynayan bir takım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Ben fenerin Sivas'a teşvik primi verdiğine inanmıyorum. Adamlar tabii bizi yenmek isteyecekler kendi sahalarında, az da olsa Uefa kupası şansları vardı. Zaten maçın zorlu olacağını herkes biliyordu. Sivas kendi evinde özellikle iyi oynayan bir takım.

sağduyu +1
  • sivasspor zaten iyi oynayan bir takım biraz saçmalamışsın vendeta

ama sakaryaya birşey diyemem
  • maçı doksan dakika izledim öyle bir hırs olamaz iyi oyun başka ucunda dünya kupası varmış gibi oynamak başka
    quote:

Orjinalden alıntı: osman3900

sivasspor zaten iyi oynayan bir takım biraz saçmalamışsın vendeta

ama sakaryaya birşey diyemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

burada hiçbir iddası olmayan sakarya ve sivas 'ın sanki dünya kupası finali oynuyormuş gibi oynamasını manidar buluyorum .Ve fenerin bu takımlara teşvik vermiş olma ihtimalini yüze 90 buluyorum buradan Beşiktaş yönetimine çağrı yapıyorum fenerin rakiplerine teşvik verin adalet sağlansın.

Peki şampiyonluğa giden Beşiktaş'ın rezalet futbolunu neye bağlıyorsun?Oyuncularda yenmeyin diye mi para verdik?
  • Futbolun adaleti yok ki Konyaspor Antep bize karşı ölümüne oynadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    adam kendi kendine cevap vermiş
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada bir ekleme daha yapayım vendeta;
    bizim rakiplere teşvik vermenize zaten gerek yok çünkü bizimkilerin şampiyon olmaya niyeti yok
  • siz çok güzel oynuyorsunuz her maç 6 tane atıyorsunuz.
    quote]Orjinalden alıntı: subsonic

burada hiçbir iddası olmayan sakarya ve sivas 'ın sanki dünya kupası finali oynuyormuş gibi oynamasını manidar buluyorum .Ve fenerin bu takımlara teşvik vermiş olma ihtimalini yüze 90 buluyorum buradan Beşiktaş yönetimine çağrı yapıyorum fenerin rakiplerine teşvik verin adalet sağlansın.

Peki şampiyonluğa giden Beşiktaş'ın rezalet futbolunu neye bağlıyorsun?Oyuncularda yenmeyin diye mi para verdik?
  • quote:

Yani diyosunki niye yatmadılar??

Benim izlediğim kadarıyla dünya kupası finali değil, normal bir lig maçı oynuyormuş gibiydiler, ama bence BJK o kadar kötü oynuyorduki size öyle gelmiş olabilir...
  • Orjinalden alıntı: vendeta

siz çok güzel oynuyorsunuz her maç 6 tane atıyorsunuz.

Ben çıkıp şuna teşvik verildi bu hakem maçı doğruyacak demiyorum bunu diyen senden başkası değil ama anlamanı da beklemiyorum merak etme

• vendeta klasiği
  • levent erdoğan 'ın açıklamasından sonra vdı vıdı eden ben miyim adam teşvik verecek olsa öyle açıklama yapmaz düşünün biraz.
    Orjinalden alıntı: subsonic

siz çok güzel oynuyorsunuz her maç 6 tane atıyorsunuz.

Ben çıkıp şuna teşvik verildi bu hakem maçı doğruyacak demiyorum bunu diyen senden başkası değil ama anlamanı da beklemiyorum merak etme

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

vendeta klasiği

++++

Gülümseyelim diye mi açıyorsun bu topikleri anlamıyorum..
  • bu forum vendetanın saçma topiclerine ve fenerlilerin ağlamalarına alışmış galiba
  • Orjinalden alıntı: vendeta

levent erdoğan 'ın açıklamasından sonra vdı vıdı eden ben miyim adam teşvik verecek olsa öyle açıklama yapmaz düşünün biraz.

Walla Levent Erdoğan kim bilmiyorum ki vıdı vıdı edeyim.
    Ama kupa maçından önce vıdı vıdı edip sonra ortalarda görünmeyen kim onu biliyorum
  • yazdıklarımı anlama kapasitesi olmayanlar için saçma gibi görünebilir ama fenerin bu konudaki icraatları ortada saydırma bunları ersun ve cihan özkay diyorum başka bir şey demiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: osman3900

bu forum vendetanın saçma topiclerine ve fenerlilerin ağlamalarına alışmış galiba
  • Ayıp be!

Bu Sivas bize 2 maçta da yenilmedi (helal olsun) ve 4 puanımızı aldı haberin yok mu? Kaç para vermiştiniz?

Bu hafta Denizli de 2-0 geri düşmesine rağmen maça 90 dakika asılarak (yine helal olsun) 2-2'ye getirdi, sence kaç para almışlardır?

Yazıktır, ayıptır insanların emeklerine bu kadar saygısızca ahlaksızca dil uzatmayın.
    İlle de temel gıdanız olan komplo teorileri üretecekseniz, oynayanların değil oynamayanların üzerine konuşun.
  • fener bu aralar uslu cem papila ve elle gollerden sonra bir vukuatını görmedik desemmi acaba
  • kupa maçından önce selçuğun dengesiz bir hakem olduğunu bir tarafı yakabileceğini söyledim sonuçta dediğim gibi çok kötü bir maç yönetti yani haklı çıktım.

levent erdoğan 'ın açıklamasından sonra vdı vıdı eden ben miyim adam teşvik verecek olsa öyle açıklama yapmaz düşünün biraz.

Walla Levent Erdoğan kim bilmiyorum ki vıdı vıdı edeyim.
    Ama kupa maçından önce vıdı vıdı edip sonra ortalarda görünmeyen kim onu biliyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.