Fenerbahçe, Sevilla maçı için son anteramını yaptı. Artık maç bekleniyor. Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın Sevilla ile karşılaşacak Fenerbahçe, son antrenmanını Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda yaptı.
Fenerbahçe'nin, Sevilla'ya getirdiği 21 kişilik futbolcu kadrosu eksiksiz antrenmana katılırken, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de çalışmayı izledi. Sarı-lacivertliler, 1 saat 15 dakika süren antrenmanda ısınma hareketlerinden sonra duran toplardan kale içine orta çalıştı. Yarı sahada çift kale maçla tamamlanan antremanı, Fenerbahçeli bir grup taraftar da izledi.
Yarın oynanacak maç öncesi takımların muhtemel ilk 11'leri şöyle:
edu maç sonunda karamanımız olacak kanute yi fabiano yu tek başına durduracak. herkes dalga geçiyor ama bu akşam gerçekten edu fenerbahçenin turu atlamasında baştol oynayacak.
Bencede edu bu maçta devleşicek alexde gününde olursa olay biter
wederson oynarsa alves ve navas o kanadı yer
quote:
Orjinalden alıntı: captain_turkiye
wederson oynarsa alves ve navas o kanadı yer
Carlos oynasa o sağ kanatta bir tane adam geçemez.ama vedersonda salaklık yapmazsa iyi olacak gibime geliyor ..bizim sağ kanat ise hiç sorun yok süper olacak diyorum.Gökhan tek başına yeter Bknz: Gs maçı.. İnşallah bu turu geçeceğiz ve bazılarının burnunu yere sürteceğiz!
İnşallah bu turu geçeceğiz ve bazılarının burnunu yere sürteceğiz
ilk maçtan sonra sevilla teknik direktörüne capeli niye oynatmadınız diye sordular adam riske atmak istemedim dedi bu laftan sonra baya ürktüm fenerbahçeye kolay gelsin
ayrıca adamlar 20 derece sıcaklıktan gelip 0 larda maç yaptılar bunuda göz önünde bulundurun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme