Şimdi Ara

Fener ve Sevilla'nın 11'leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe, Sevilla maçı için son anteramını yaptı. Artık maç bekleniyor.
    Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın Sevilla ile karşılaşacak Fenerbahçe, son antrenmanını Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda yaptı.

Fenerbahçe'nin, Sevilla'ya getirdiği 21 kişilik futbolcu kadrosu eksiksiz antrenmana katılırken, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de çalışmayı izledi. Sarı-lacivertliler, 1 saat 15 dakika süren antrenmanda ısınma hareketlerinden sonra duran toplardan kale içine orta çalıştı. Yarı sahada çift kale maçla tamamlanan antremanı, Fenerbahçeli bir grup taraftar da izledi.

Yarın oynanacak maç öncesi takımların muhtemel ilk 11'leri şöyle:

Sevilla: Palop, Alves, Escudo, Drago, Adriano, Navas, Poulsea, Keita, Capel, Luis Fabiano, Kanoute.

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman.

• Maç yarın mı yav, ben çarşamba diye biliyordum. Çarşambaya hazırlamıştım kendimi
  • Edu oynuyor
  • salı beyler............
  • beyler bu kadroyla cıkması lzm bence sizce nasıl

volkan

gokhan-edu-lugano-can(yada yasin)wederson olursa sol taraf oku yer son maclarda goruldugu gibi

deivid-aurelio-selcuk-ugur

alex

kezman
  • Carlos'un olmaması çok kötü ya , Hadi vederson biraz iyi oynasa şu aralar neyse dersinde o da yok
  • Bu adamlar Boulahrouz'u kiralamıştı diye biliyorum. Noldu o adama?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eduyu iyi tutarsak ordan gol yemeden döneriz
  • edu maç sonunda karamanımız olacak kanute yi fabiano yu tek başına durduracak. herkes dalga geçiyor ama bu akşam gerçekten edu fenerbahçenin turu atlamasında baştol oynayacak.
  • Bencede edu bu maçta devleşicek alexde gününde olursa olay biter
  • wederson oynarsa alves ve navas o kanadı yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

wederson oynarsa alves ve navas o kanadı yer

Carlos oynasa o sağ kanatta bir tane adam geçemez.ama vedersonda salaklık yapmazsa iyi olacak gibime geliyor ..bizim sağ kanat ise hiç sorun yok süper olacak diyorum.Gökhan tek başına yeter Bknz: Gs maçı.. İnşallah bu turu geçeceğiz ve bazılarının burnunu yere sürteceğiz!
  • İnşallah bu turu geçeceğiz ve bazılarının burnunu yere sürteceğiz
  • ilk maçtan sonra sevilla teknik direktörüne capeli niye oynatmadınız diye sordular adam riske atmak istemedim dedi bu laftan sonra baya ürktüm fenerbahçeye kolay gelsin

ayrıca adamlar 20 derece sıcaklıktan gelip 0 larda maç yaptılar bunuda göz önünde bulundurun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.