Bildirim
Fen çalışırken ders ders bitirmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence birine çalışırken diğeri unutulmaya çok musait olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Riskli bence öyle yapma paralel götür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim yaptığım olaydır.Sadece fizik çalışıyorum hedefim elimdeki 1 sbyi bitirmek.Bitirdikten sonra haftada en az 3 4 alan denemesi çözmek.Yani 1 sb bittikten sonra yeni sbye biraz geç geçebilriim.O yüzden deneme kitapları bitirmeyi planlıyorum.
Bu arada çok risklidir.Bundan sonra ayt mat ve geo ikisi beraber götürücem 2019a kadar.Sonrasında tyt mat,ayt kimya,biyolji beraber götürürüm.Bu üçlüyü bitirdikten sonra gerisi çerez gelecek
Ama mutlaka deneme çözücem.Tabi sınava çok olacağından dolayı tekrar da yaparım.Fakat azim isteyen bir şey bir derse 5 6 saat çalıştıktan sonra çalışasım gelmiyor işte.O da var.
İyi çalışmalar -
Biten dersi sürekli tekrar etmeyi düşündüm ama emin olamadım bu programı yapıp yapmamakta.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7374848B3
Bence birine çalışırken diğeri unutulmaya çok musait olur -
Paralel götürmekte zorlanıyorum. Fizik temelim zayıf. Ayt kimya biraz zayıf. Üstüne biyoloji ekleyince haftalık porgramları tamamlayamıyorum ama bir yandan da ders ders gidersem ve olumsuz olursa zaman açısından çok sıkıntı gçekerim, riskli diye böyle yapmaktan vazgeçmiştim. Şimdi tekrar acaba denesem mi düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: MegaWindows
Riskli bence öyle yapma paralel götür -
Teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: hayallereinanmak
Benim yaptığım olaydır.Sadece fizik çalışıyorum hedefim elimdeki 1 sbyi bitirmek.Bitirdikten sonra haftada en az 3 4 alan denemesi çözmek.Yani 1 sb bittikten sonra yeni sbye biraz geç geçebilriim.O yüzden deneme kitapları bitirmeyi planlıyorum.
Bu arada çok risklidir.Bundan sonra ayt mat ve geo ikisi beraber götürücem 2019a kadar.Sonrasında tyt mat,ayt kimya,biyolji beraber götürürüm.Bu üçlüyü bitirdikten sonra gerisi çerez gelecek
Ama mutlaka deneme çözücem.Tabi sınava çok olacağından dolayı tekrar da yaparım.Fakat azim isteyen bir şey bir derse 5 6 saat çalıştıktan sonra çalışasım gelmiyor işte.O da var.
İyi çalışmalar
O riski almaya cesaret edemedim öncedenama şuan çok yavaş ilerliyorum bu şekilde de. Mat-geo çalışmaya aynen devam edeceğim ama sadece fen derslerini böyle bölsem mi diye düşünüyorum. Aralık ortasına kadar kimya bitse, aralık 15 ten sonra şubatın ortasına kadar biyoloji, sonrasında da fizik. Fizik temelim çok zayıf olduğu için en sona bırakmak riskli ama en çok vakit ona ayrılmış olur bu şekilde.
Tekrar konusunda tereddüt ettim yapabilir miyim diye. Siz bir konuyu ortalama kaç günde bitiriyorsunuz fizikten?
-
Çalışacağım saate,derse göstereceğim dikkate göre değişiyor.Evet kötü ama dinamik konusunu sanırım günde 3 4 saat çalışarak 5 6 günde bitirdim.Maalesef böyle.Ama pişman değilim .sabah iş enerji güçe başladım.Belki bugün bitecek bilemem.
Sıkıntı yok çalışıyorum.Benim farklı sorunlarım var.Siz daha iyi yaparsınız.
İyi çalışmalar -
Bir dersi tek başına kolaylıkla öğrenirsin ama diğerinide kolaylıkla unutursun -
Benim de hep yapmak istediğim ama cesaret edemediğim yöntem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onedays -- 18 Ekim 2018; 19:18:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için.quote:
Orijinalden alıntı: hayallereinanmak
Çalışacağım saate,derse göstereceğim dikkate göre değişiyor.Evet kötü ama dinamik konusunu sanırım günde 3 4 saat çalışarak 5 6 günde bitirdim.Maalesef böyle.Ama pişman değilim .sabah iş enerji güçe başladım.Belki bugün bitecek bilemem.
Sıkıntı yok çalışıyorum.Benim farklı sorunlarım var.Siz daha iyi yaparsınız.
İyi çalışmalar
İyi çalışmalar -
Doğru söylüyorsunuz, ben de bu yüzden çok tereddüt içerisindeyim.quote:
Orijinalden alıntı: Pansehir
Bir dersi tek başına kolaylıkla öğrenirsin ama diğerinide kolaylıkla unutursun -
Benim de öyleydi. Bu kez cesaret edebilirsem uygulayacağım.quote:
Orijinalden alıntı: Onedays
Benim de hep yapmak istediğim ama cesaret edemediğim yöntem. -
bugün değil yarın bile zor biter jgakkdjhgkjgsdhfdhgkjhglkaghkhg -
Ya işte böyle tek ders olunca program yarına sarkabiliyor ama fiziğin yanında kimya-biyoloji de olunca bu sefer yarına sarktığı durumda diğer fen konuları da sarkıyor, tekrar yeni bir program falan zor geliyor bana da.
Yarına sarksın, halledersiniz olsun. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeryüzündebirdamla -- 18 Ekim 2018; 17:32:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X