Şimdi Ara

Fen çalışırken ders ders bitirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda fen dersleri için konu olarak değil de ders olarak çalışan var mı? Mesela önce 1.5-2 ay da kimya ayt çalışıp, 1.5-2 ayda biyoloji, sonraki 2 ay fizik çalışmak gibi. Bu şekilde çalışan var mı?

• Bence birine çalışırken diğeri unutulmaya çok musait olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Riskli bence öyle yapma paralel götür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yaptığım olaydır.Sadece fizik çalışıyorum hedefim elimdeki 1 sbyi bitirmek.Bitirdikten sonra haftada en az 3 4 alan denemesi çözmek.Yani 1 sb bittikten sonra yeni sbye biraz geç geçebilriim.O yüzden deneme kitapları bitirmeyi planlıyorum.

Bu arada çok risklidir.Bundan sonra ayt mat ve geo ikisi beraber götürücem 2019a kadar.Sonrasında tyt mat,ayt kimya,biyolji beraber götürürüm.Bu üçlüyü bitirdikten sonra gerisi çerez gelecek

Ama mutlaka deneme çözücem.Tabi sınava çok olacağından dolayı tekrar da yaparım.Fakat azim isteyen bir şey bir derse 5 6 saat çalıştıktan sonra çalışasım gelmiyor işte.O da var.

İyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7374848B3

Bence birine çalışırken diğeri unutulmaya çok musait olur
    Biten dersi sürekli tekrar etmeyi düşündüm ama emin olamadım bu programı yapıp yapmamakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Riskli bence öyle yapma paralel götür
    Paralel götürmekte zorlanıyorum. Fizik temelim zayıf. Ayt kimya biraz zayıf. Üstüne biyoloji ekleyince haftalık porgramları tamamlayamıyorum ama bir yandan da ders ders gidersem ve olumsuz olursa zaman açısından çok sıkıntı gçekerim, riskli diye böyle yapmaktan vazgeçmiştim. Şimdi tekrar acaba denesem mi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallereinanmak

Benim yaptığım olaydır.Sadece fizik çalışıyorum hedefim elimdeki 1 sbyi bitirmek.Bitirdikten sonra haftada en az 3 4 alan denemesi çözmek.Yani 1 sb bittikten sonra yeni sbye biraz geç geçebilriim.O yüzden deneme kitapları bitirmeyi planlıyorum.

Bu arada çok risklidir.Bundan sonra ayt mat ve geo ikisi beraber götürücem 2019a kadar.Sonrasında tyt mat,ayt kimya,biyolji beraber götürürüm.Bu üçlüyü bitirdikten sonra gerisi çerez gelecek

Ama mutlaka deneme çözücem.Tabi sınava çok olacağından dolayı tekrar da yaparım.Fakat azim isteyen bir şey bir derse 5 6 saat çalıştıktan sonra çalışasım gelmiyor işte.O da var.

İyi çalışmalar
    Teşekkür ederim.
    O riski almaya cesaret edemedim önceden ama şuan çok yavaş ilerliyorum bu şekilde de. Mat-geo çalışmaya aynen devam edeceğim ama sadece fen derslerini böyle bölsem mi diye düşünüyorum. Aralık ortasına kadar kimya bitse, aralık 15 ten sonra şubatın ortasına kadar biyoloji, sonrasında da fizik. Fizik temelim çok zayıf olduğu için en sona bırakmak riskli ama en çok vakit ona ayrılmış olur bu şekilde.
    Tekrar konusunda tereddüt ettim yapabilir miyim diye. Siz bir konuyu ortalama kaç günde bitiriyorsunuz fizikten?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt
    Çalışacağım saate,derse göstereceğim dikkate göre değişiyor.Evet kötü ama dinamik konusunu sanırım günde 3 4 saat çalışarak 5 6 günde bitirdim.Maalesef böyle.Ama pişman değilim .sabah iş enerji güçe başladım.Belki bugün bitecek bilemem.

Sıkıntı yok çalışıyorum.Benim farklı sorunlarım var.Siz daha iyi yaparsınız.

İyi çalışmalar
  • Bir dersi tek başına kolaylıkla öğrenirsin ama diğerinide kolaylıkla unutursun
  • Benim de hep yapmak istediğim ama cesaret edemediğim yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onedays -- 18 Ekim 2018; 19:18:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallereinanmak

Çalışacağım saate,derse göstereceğim dikkate göre değişiyor.Evet kötü ama dinamik konusunu sanırım günde 3 4 saat çalışarak 5 6 günde bitirdim.Maalesef böyle.Ama pişman değilim .sabah iş enerji güçe başladım.Belki bugün bitecek bilemem.

Sıkıntı yok çalışıyorum.Benim farklı sorunlarım var.Siz daha iyi yaparsınız.

İyi çalışmalar
    Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için.
    İyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pansehir

Bir dersi tek başına kolaylıkla öğrenirsin ama diğerinide kolaylıkla unutursun
    Doğru söylüyorsunuz, ben de bu yüzden çok tereddüt içerisindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onedays

Benim de hep yapmak istediğim ama cesaret edemediğim yöntem.
    Benim de öyleydi. Bu kez cesaret edebilirsem uygulayacağım.
  • yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt
    bugün değil yarın bile zor biter jgakkdjhgkjgsdhfdhgkjhglkaghkhg
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Ya işte böyle tek ders olunca program yarına sarkabiliyor ama fiziğin yanında kimya-biyoloji de olunca bu sefer yarına sarktığı durumda diğer fen konuları da sarkıyor, tekrar yeni bir program falan zor geliyor bana da.
    Yarına sarksın, halledersiniz olsun. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeryüzündebirdamla -- 18 Ekim 2018; 17:32:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.