Şimdi Ara

fen bilimleri ygs 1-b denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

türkçe farklı bir boyuttaydı belki yanlış olur söylediiğm ama ösym türkçesiyle yarışır zorluktaydı bence. fen kolay mat ve sosyal ise ortaydı, benim görüşlerim böyle.

• İzmir Buca şubesindeyim bizim sınavı çarşambaya ertelemişler, yorumunuz için teşekkürler :)
  • Türkçe banada çok zor geldi Matta birkaç soru uğraştırıcıydı fende neredeyse hiç kasmamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fende o yarım sayfalık biyo sorusu hariç kolaydı oda kolaydır belki ama okumadım bile

Mat orta zor arası

Türkçe

• Eşit ağırlık olmama rağmen 33.25 Türkçe neti yapabildim tam 40 dakika sürdü çözmesi. Gerçekten zor sormuşlar
  • Matta o faturayı göremiyomuş falan o sorular çok cins geldi ya
  • A kitapçığı cevap anahtarı olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe : Gereksiz zordu 24-25 tane işaretleyebildim.
    Matematik : YGS'de çıkmayacak türde soru sayısı bence fazlaydı özellikle ilk 3 soru ( b kitapçığı ) 24-25 tanede bunda işaretleyebildim.
    Fen : Kolaydı ama konu eksiğim çok fazla olduğu için çok fazla işaretleyemedim.
    Sosyal : Anlamam etmem 4-5 tane işaretledim. :)

Genel olarak orta zorlukta bir sınavdı , ilerleyen sınavlar daha da zorlayacak .
  • Sonuçlar ne zaman açıklanır?

• quote:

Orijinalden alıntı: guguklusaat1905

Sonuçlar ne zaman açıklanır?

Normalde 1 gün sonra açıklanıyordu en geç ama bugün resmi tatil belki açıklanmaz.
  • Bazı şubelerin sınavını çarşambaya ertelediler. Sınava girenlerın sonuçlarını yarına kadar açıklamazlar diye düşünüyorum diğer şubeler sınava gırmedıgı ıcın.
  • geçen sene fb deydim sordukları sorular gereksiz zor falan değil %95 ygs le aynı kalitede sorular özellikle türkçeler, o uzunluklara alışmaya başlayın
  • ben hayatımda sınavdan bı kadar kopmadım. uyuklaya uyuklaya yaptım türkçe'yi. yaparken boş bıraktığım bir sorunun cevabı aklıma geliyor dönüp onu yapıyor çok fantastik bi sınavdı

türkçe son 3 sayfayı görünce intihar etmek istedim

ayrıca bizim şube sınava çarşamba girecek benim sınavım olduğu için pazartesi girdim. perşembeden erken belli olmaz.

• 117 net çıktı benim ilk sınav olmasına rağmen başarılıydı biraz matta çok kötüydüm 27 net gerisi idare eder ve son olarak bence sorular gerçekten çok kaliteli dersanenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliking -- 30 Ekim 2013; 23:33:48 >
  • Arkadaşlar benim sonucum gözükmüyor sınıf listesine tıklıyorum orada da bir şey gözükmüyor siz görebiliyor musunuz ?
  • Full ceken delikanli birvyigit yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Arkadaşlar benim sonucum gözükmüyor sınıf listesine tıklıyorum orada da bir şey gözükmüyor siz görebiliyor musunuz ?

Sonuçlarınızı görebiliyor musunuz ?
    Görebiliyorsanız eğer Matematik netleriniz ne durumda ?
  • Biraz önce FEM 4'lü denemeden 3.sünün Türkçesini çözdüm 33 doğru 2 yanlış geldi. Bu sınavda 21 doğru 4 yanlış yapmıştım varın siz düşünün vahamiyeti. Fen bilimlerinin kesinlikle ölçü olmadığını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.