Sanat eseriyle alakalı bir soru vardı bir de bilim-felsefe karşılaştırması vardı bunların cevaplarını hatırlayan var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Felsefe Soruları
-
-
Felsefe de gelişiyor. Bir şey ifade etmesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
felsefe doğa ve insanla ilgilenir falan diyordu onu işaretledim
-
Felsefe de teknolojinin gelişmesinde bilim kadar etkilidir yaptım yanlış sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de öyle yaptım hocam inşallah doğrudur
Toplum sözleşmesiydi birinin cevabı. Aslında 2 cevabı var o sorunun diğeri de Doğa Durumu ama ösym işte ne yaparsın?
-
Hocam bir şey ifade etmesinin tam şıkkı nasıldı hatırlıyor musunuz
Hayor ama doğa durumunu paragrafta vermiş sana zaten, orada sorduğu 17. Yydan sonra olan yani toplum sözleşmesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanat eserini vermiş dağ,monta lisa tablosu falan demiş o soruyu hatırlıyor musunuz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: EgeTıplıHocam bir şey ifade etmesinin tam şıkkı nasıldı hatırlıyor musunuz
Hatırlamıyorum ama sanat yapıtı bir şey anlatmaya çalışır imgeseldir dağ da dağdır işte
yorumlamayla ilgili bir şey vardı onu işaretledim.
-
Felsefe her şey ile ilgilenir işaretledim.
Ben bu soruyu temsil etme olan şık yaptım :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Temsil yaptım ben
-
bence de bu olmalıydı. teknoloji kadar katkı sağladığı hiç yazmıyordu paragrafta 3 kez okudum. ikisi arasında kalmıştım ben de
-
quote:
Orijinalden alıntı: JusteMilieuTemsil yaptım ben
son cümle net temsildi.
-
Bahsettiği kişilerin hepsinde ortak tema mı? Evet. Devletin varlığı ile ilişkili mi? Evet 17. Yy mı? Evet. O zaman?
-
quote:
Orijinalden alıntı: JusteMilieuToplum sözleşmesiydi birinin cevabı. Aslında 2 cevabı var o sorunun diğeri de Doğa Durumu ama ösym işte ne yaparsın?
hayır iktidardı
-
Hobbes'unda Russonun da Toplum sözleşmesi adlı kitabı var hala neyi tartışıyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki sen öyle diyorsan öyledir.
Benzer içerikler
- tyt türkçe kaç günde biter
- altuğ güneş kimdir
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
- kiloyla kitap satma
- en iyi iktisat fakülteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X