Şimdi Ara

Felipe Melo Ve Muhteşem Futbolu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2D

kafadaki tek çekince sözleşmeyi imzalarsa yatar mı değil mi arkadaşlar ? şu an ki melo 6.5 milyon euro bu riske girilir.

Alıntıları Göster
    Şiir gibi top oynuyor, ailece hayranlıkla takip ediyoruz kendisini. Sezon başı kampına en az Hamit, Sneijder kadar ihtiyaç duyuyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Şiir gibi top oynuyor, ailece hayranlıkla takip ediyoruz kendisini. Sezon başı kampına en az Hamit, Sneijder kadar ihtiyaç duyuyor bence.

Alıntıları Göster
    kendisine az maç başı yüksek düşünülebilir. Oynamıyorsa kendi de kaybeder. aynştayn mıyım neyim ya
  • Galatasaray Meloyu alırsa kesinlikle pişman olacaktır. Tipik bir Brezilyalı nisana kadar vasat Nisan'dan sonra coşar. Umarım almaz Galatasaray. Gökhan İnleri alıp kontenjanda yer açmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Galatasaray Meloyu alırsa kesinlikle pişman olacaktır. Tipik bir Brezilyalı nisana kadar vasat Nisan'dan sonra coşar. Umarım almaz Galatasaray. Gökhan İnleri alıp kontenjanda yer açmalı bence.
    1.Kiralanamaz çünkü sözleşmesinin son senesine giriyor Juventus'ta.

2.Çok maç seçiyor bu adam. Hemen hemen bütün maçları seçiyor. Şimdi de Elazığ maçını seçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Kiralama olmaz bonservisi alınır 6.5 normal melo için 6.5 verip melo kadar iyi birini alamazsın ayrıca melonun şu ligin 2. yarısından itibarenki performansı rahat 10m euro+

katılıyorum adam 2 kişilik oynuyor.hem teknik hem savaşçı hem defansif yönü yüksek dört dörtlük topçu.alınabilecek en iyi orta saha oyuncusu bence.6,5 milyon helali hoş olsun.

işte melo da böyle düşünmemizi istiyor. ama melo alındığında yatış yapmayacağının garantisi yok. bundan 1-2 ay önce ki meloyu bi hatırlayın isterseniz. sorun, güvenememek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogs

quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Kiralama olmaz bonservisi alınır 6.5 normal melo için 6.5 verip melo kadar iyi birini alamazsın ayrıca melonun şu ligin 2. yarısından itibarenki performansı rahat 10m euro+

katılıyorum adam 2 kişilik oynuyor.hem teknik hem savaşçı hem defansif yönü yüksek dört dörtlük topçu.alınabilecek en iyi orta saha oyuncusu bence.6,5 milyon helali hoş olsun.

işte melo da böyle düşünmemizi istiyor. ama melo alındığında yatış yapmayacağının garantisi yok. bundan 1-2 ay önce ki meloyu bi hatırlayın isterseniz. sorun, güvenememek.

Alıntıları Göster
    Böyle oynayan melo alınmazsa hata olur ancak melo sezon başında öyle bir tecrübe yaşattı ki herkes o durumdan dolayı tereddüt yaşıyor zaten ...

umarım makul bir fiyata alırız ve alacağımız zaman sezon başını yakalarsa iyi olur yoksa alınmasın daha iyi ...

ancak şu son dönemde oynadığı futbol beni alın diyor

• Tek eksiği sinirlerine hakim olamayıp rakip futbolcularla çok fazla diyaloğa giriyor ben ce bu Melon'nun yumuşak karnı ve rakipler hep onun bu zaafı üzerine oynuyorlar. Bu tur sorunlarini halledebilirse tam 10 numara bir oyuncu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Böyle oynayan melo alınmazsa hata olur ancak melo sezon başında öyle bir tecrübe yaşattı ki herkes o durumdan dolayı tereddüt yaşıyor zaten ...

umarım makul bir fiyata alırız ve alacağımız zaman sezon başını yakalarsa iyi olur yoksa alınmasın daha iyi ...

ancak şu son dönemde oynadığı futbol beni alın diyor

Alıntıları Göster
    Özil + 20$
  • Eğer bu halı form haliyse beni alın halı değil ise almalıyız. 3aylik kamp dönemini görmek isterim melonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Eğer bu halı form haliyse beni alın halı değil ise almalıyız. 3aylik kamp dönemini görmek isterim melonun.
    Ben şunu anlayamıyorum... Geçen yıl ; Selçuk ve Melo takımı sırtlayıp götürmüştü.Melo , Melo , Pitbull diye diye ölüyordunuz (uk)... Basının yaptığı pislik kamp öncesi manipülasyondan sonra Melo'ya taraftar katlanamaz hale geldi.Buda onu hem hazır olmadığından , hemde çabuk demoralize ettiğinden dolayı mental ve teknik kalitesinin önüne geçti.

Şuan Melo'yla kimse uğraşmıyor , taraftar Melo'yu eleştirmiyor diye akıyor adam. Eğer bu adamın '' BEN YATIP PARAMA BAKARIM KEKE '' zihniyetinde biri olsaydı , geçen sene bizleri kendine öyle bağlamazdı.Ciddi anlamda bu tür düşünenleri anlamakta güçlük çekiyorum.

Biri de rol yapıyor abi demiş Te Alla'm

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Ben şunu anlayamıyorum... Geçen yıl ; Selçuk ve Melo takımı sırtlayıp götürmüştü.Melo , Melo , Pitbull diye diye ölüyordunuz (uk)... Basının yaptığı pislik kamp öncesi manipülasyondan sonra Melo'ya taraftar katlanamaz hale geldi.Buda onu hem hazır olmadığından , hemde çabuk demoralize ettiğinden dolayı mental ve teknik kalitesinin önüne geçti.

Şuan Melo'yla kimse uğraşmıyor , taraftar Melo'yu eleştirmiyor diye akıyor adam. Eğer bu adamın '' BEN YATIP PARAMA BAKARIM KEKE '' zihniyetinde biri olsaydı , geçen sene bizleri kendine öyle bağlamazdı.Ciddi anlamda bu tür düşünenleri anlamakta güçlük çekiyorum.

Biri de rol yapıyor abi demiş Te Alla'm

Alıntıları Göster
    Tam kumar ilk yari berbat ikinci yari mevkisinin lideri

• quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Tam kumar ilk yari berbat ikinci yari mevkisinin lideri

Alıntıları Göster
    hamit ilk geldiğinde nasıldı hatırlayın şimdi yine toparladı meloda aynı öyle oldu yani oynamaama söz konusu değil bence. Kampı kaçırdıktan sonra herkesten geride kaldı ve fizik olarak kendini bulması ve formunu yakalaması uzun sürdü olay bundan ibaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

hamit ilk geldiğinde nasıldı hatırlayın şimdi yine toparladı meloda aynı öyle oldu yani oynamaama söz konusu değil bence. Kampı kaçırdıktan sonra herkesten geride kaldı ve fizik olarak kendini bulması ve formunu yakalaması uzun sürdü olay bundan ibaret

Alıntıları Göster
    Melo Alınmalı

Muslera Satılmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Galatasaray Meloyu alırsa kesinlikle pişman olacaktır. Tipik bir Brezilyalı nisana kadar vasat Nisan'dan sonra coşar. Umarım almaz Galatasaray. Gökhan İnleri alıp kontenjanda yer açmalı bence.

Aynı fikirdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Aynı fikirdeyim

Alıntıları Göster
    Sezon basında hemen alınacaksa alınsın yoksa eylülün basına kadar yine tatil yapacaksa güle güle

• quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

Sezon basında hemen alınacaksa alınsın yoksa eylülün basına kadar yine tatil yapacaksa güle güle

Alıntıları Göster
    Dunku macta Melo Galatasaray'daki en iyi topunu oynadi. Sorun gec form tutmasiydi ama su anda acik ara ligin en formda futbolcusu.

Insallah seneye de bizde oynar.
  • Sezon başı geç katıldığı için form tutması uzun sürdü. Kesinlikle alınmalı. Bu paraya daha iyisini alamayız. Alsak bile Melo takımın iskeletini oluşturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Sezon başı geç katıldığı için form tutması uzun sürdü. Kesinlikle alınmalı. Bu paraya daha iyisini alamayız. Alsak bile Melo takımın iskeletini oluşturuyor.
    Melo takımı inanılmaz sahiplendi . Bonservisinin alınmaması Galatasarayımızın son 3 senede yaptığı en büyük hata olur . Böyle oyuncular kolay bulunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Melo takımı inanılmaz sahiplendi . Bonservisinin alınmaması Galatasarayımızın son 3 senede yaptığı en büyük hata olur . Böyle oyuncular kolay bulunmuyor

Alıntıları Göster
    adam 1 sezon başında iyi çalışmadı , ilk yarı form tutamadı devre arasında form tuttu diye adam maç seçiyor oldu
    bir geçen sene sadece lig maçlarının olduğu senede oynadığı maçlara bir bakın maç seçmiş mi?
    melo olmasaydı geçen sezon büyük ihtimal şampiyonluk gelemezdi bunları unutmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

adam 1 sezon başında iyi çalışmadı , ilk yarı form tutamadı devre arasında form tuttu diye adam maç seçiyor oldu
    bir geçen sene sadece lig maçlarının olduğu senede oynadığı maçlara bir bakın maç seçmiş mi?
    melo olmasaydı geçen sezon büyük ihtimal şampiyonluk gelemezdi bunları unutmayalım

Alıntıları Göster
    sadece sezon sonu 10 maçta böyle oynıyacagı bilinse bile 6 milyon eder. ilk 24 haftayıda digerleri bi şekilde kazanır. son haftalarda hep heyecan ve risk artar. işte o sırada melo girer takım daha az riske girmiş olur. sıf bu özelliiginden dolayımı korkuyorsunuz ? bence gayet iyi bir özellik

kiralansın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.