Şimdi Ara

Feel Marka Kasalar nasıl (Kullanıcıları)!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen kullan o feel i kullan iidir feel güzeldir feel overclock bile yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

sen kullan o feel i kullan iidir feel güzeldir feel overclock bile yaparsın
    />

• Kullanmadım ama igrenç oldugunu heryerde duydum. Dostum görunusunede bakma bunun kendine ait resmi bir sitesi yokkkk
  • Ahali 2 yıldır Feel Hurricane 2 kullanıyorum Feel esasen İcute firmasının malıdır.Ancak Türkiye mizde distribütorlük yapan "Kont" Çin in Sony si olan icute ile anlaşma sağlayıp ülkemizde Feel markası ile satmaktadır. Yok çapulcu filan değildir yani

Malzeme kalitesine gelince güç kaynağı net olarak iyi değildir ancak ben Overclock yapmış bir çok kişi tanıyorum.

Ayrıca 2 yıldır video işleme gibi işlemler dahi yaptım günlerce açıkta kaldı bişi olmadı biraz şans işi herhalde

kasanın geri kalanı ise Asus (Ta serisi) Frisby , Codegen , ve hatta Aopen H600 gibi marka/ modeller ile yarışır çelik kasa değildir ancak Frisby gibi kağıtta değildir biline işlemcim AMD s939 3200 + stok fan da hiç bir zaman 40 dereceyi geçmedi sistemde 2 gb ram var 2 sabitdisk var 1 optik sürücü ve 5 adet usb cihazı var .

Geçenlerde (Anneler gününde ) yeni bir güç kaynağı aldım nedenini de söyleyeyim overclock ta işlemcimi zorlayacak ve yeni ekran kartı alacağım.

Sonuçta elinizde ürünü bilince nasıl kullanırsınız nasıl zarar görmezseniz bilince hiç bir şey olmuyor aksi halde ağzı ile kuş tutsa firmalar kar etmez.

Saygılarla

STX

• işin özeti şu ; FEEL psu kullanılmaz

Olaki dist.olsam,ve sistemde kullanılan psunun FEEL(yada frisby,codegen vs..uyduruk psular) olduğunu öğrenirsem,yanan ürünün(işlemci anakart vs) raporuna

direk tüketici hatası derim,ve Ürünü kesinlikle değiştirmem.Böylece tüketiciye ders olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 3 Haziran 2007; 0:39:27 >
  • havalandırmasına ve janjanlı goruntusune dicek lafım yok bende kullanıyorum feel 2 kasa daha dun aldım hatta ama bu ses beni deli etti şimdi bide o kadar masraf yapıp sessiz fan alacam eğer ses beni rahatsız etmez diyorsan bir psu alacaksın ve rahat rahat kullanacaksın
  • benim anlamadığım feel 550W gerçek 280W bulmuşlar.arkadaşta feel2 460W var.amd sistem 1GB ram var msı 1950pro ekran kartı var sorunsuz çalışıyor.buna göre feel 460W 200-230W falandır 550W 280 civarı ise.
    Böyleyse asıl 1950pro çalışıyor 200W civarı bu sistemde anlayamadım.
  • feel kasa gerçekten güzel bir kasa fakat psu su yaramaz bence

sana gerçek 430w bir kasa tavsiye edebilirim

görüntüsüde fena değil Cooler Master Centurion 534 Plus 430W 95$
  • FEEL Hurricane II kullanıyorum, görünüşü güzel ama malzeme kalitesi ve psu idare eder cinsinden. ne zaman ne yapacağı belli değil bazen çatır çatır çalışıyor bazende çok sinir bozucu oluyor. FEEL yerine AEROCOOL bakabilirsin ama fiyatları biraz pahalıdır ve psusuz satılırlar.

örneğin; Aerocool ExtremEngine 3T Gümüş

quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Kullanmadım ama igrenç oldugunu heryerde duydum. Dostum görunusunede bakma bunun kendine ait resmi bir sitesi yokkkk

Bildiğim kadarıyla bu kasaları iCute firması KONT firması için üretüyor. bu yüzden kendine özgü bir sitesi yok.

• Ya forumda sürekli kötüleniyor ancak fena kasa değildir. Görünüşü ve soğutması güzel, malzeme kalitesi idare eder. PSU'su berbat ama yeni bir PSU alacaksan önerilir bu kasa.
  • arkadaşlar türkün aklı sonra gelir hesabı bende elimdeki 330u yazan ama arkadaşların bazılarında 15 gün benimde daha aldıgımın 8.günü patlaması ile ünlü pegasus marka psu lu (gold adana şubesinden aldım) kasayı artık takatimin kesilmesi ile değiştirecem düşüncesi ile feel hurricane II 550w lık kasanın (tamamen dış görünüşüne ve ucak motoru görünümlü fanına aldandım) sizler tarafından bu kadar kötü dile getirilmesi beni tekrar kahretti.Şimdi ben ne diyeyim kendime bilmem.

Diyorumki ben bu kasayı kutusuna koysam tekrar aldığım yere göndersem ve bana bir fsp blue storm 2 550w marka psu verseniz desem kabul ederlermi.Ha birde bu psu benim bu kasaya olurmu tam olarak o da sıkıntılı ya.

Help me.................
  • arkadaşlar bende feel kasa aldım içinde hava fırtınası estiriyor tabiki yanlarada 12x12 ebatında neonlu 2 adet daha fan taktım direk ekran kartı ve işlemciye üflüyor.ayrıca psu'35 ytl'ye sattım ve 115 ytl verip tagan 480 watt psu aldım.şu an mükemmel durumda evet işçilik kalitesi biraz düşük ama havalandırma ve görünüm olarak çok güzel bir kasa

• quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Ya forumda sürekli kötüleniyor ancak fena kasa değildir. Görünüşü ve soğutması güzel, malzeme kalitesi idare eder. PSU'su berbat ama yeni bir PSU alacaksan önerilir bu kasa.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@trix

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orjinalden alıntı: m@trix

bence çok güzel bi kasa. sen 550 watt olanı al tepe tepe kullan hiç bişey olmaz. ben 1 yıldır kullanıyorum her şeyim o.c lu ve hiç bir sorun yok. bilip bilmeden kasa yı eleştirmeyin

sen galiba yukarıda verdiğimiz linki okumadın,sana

linke de baktım. o arkadaşın yaptığı test sonuçları beni hiç ilgilendirmiyo zaten. ben bizzat kullanıyorum ve hiçbir sorun yok diyorum sen hala bana o psu bi işe yaramaz diyosun.ben 1 yıldır çok stabil bir biçimde kullanıyorum bilgisayarı. zaten benim ekran kartım en az 350 watt isiyo, arkdaş oraya max 280 watt verbiliyo yazmış, e o zaman benim bilgisayarım nasıl açılyor ve ben bütün bileşenlere o.c çekebiliyorum

350 watt değeri tavsiye edilen değer.şu an sistemin çok iyi değildir sorunsuz kullanırsın.ama iki gün sonra yeni bir parça alırsın.takarsın sonra konu açarsın buraya "psu patladı ekran kartı zarar gördü garantiye nasıl sokabilirim?" diye.

• suan için 350 w pek yeterli değil gerçekten
    en azından alıyorsan iyi markaların gerçek değerlerde olanlarını almak daha mantıklı

CM; Aopen gibi kasa markaların da psu ları iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 5 Haziran 2007; 2:11:05 >
  • uzak dur derim tek kelime ile illa alıcam diyosan da kasada çapak varmı iyice bi dikkat et anakart a kısa devre yaptırabiliolar
  • kasa güzel ama psu dandik, eğer kasa içerisinde basit bir sistemin varsa psu yetebilir, ayrıca psu'da kaçak olabiliyor ona da dikkat et o kadar kötü psu kullanmışlar
  • feel al tavsiye ederim psu hariç yada xclio a380 de olur
  • @m@trix

hocam sen cidden senin ekran kartnın en az 350 watt istediğini falanmı düşünüyorsun
  • ben kullanıyorum PSU hariç çokta memnunum isteyen istediği kadar söylesin o fiyata ondan daha iyisi varmı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.