Çavuş
30 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 26 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar 2011 model triptonik Toyota corolla elegant aranıyor,100 bin üzeri tercih etmiyorum(50.000-80.000 arası tercihimdir.).araçta boya ve hasar istemiyorum,tertemiz ve motor aksamı sorunsuz olmalı,satıcı arkadaşla anlaşırsak expertizini yaptırmak isterim,tok satıcı ve fiyatı abartan arkadaşlar lütfen teklif vermeyin.Alım satım hemen yapılmalı.
Not:arkadaşlar sonuçta yüklü para veriyorum .bazı şerleri istemek hakkım,kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok sizin için ufak tefek çizik veya hasarlar önemli olmayabilir ama benim için çok önemli.ufacık bir hasardan birşeymi olur,( ha avuç içi kadar bir yer lokal boya olabilir önemli değil)arabanın üzerindeki çiziklere pasta çekilirse gider (çizikler gidecekse siz yaptırın öyle görüşelim) yok şu önemli değil yok bu önemli değil lütfen,hayatımda ilk defa temiz bir araba almak istiyorum.
Satmak isteyen arkadaş 0 505 2630117 nolu telefonu arayabilir
arkadaşlar daha yeni (henüz gelmedi ) sphira 7870 oc ekran kartı aladım.fakat sistemim eski.yenileyeceğim ama 1-2 ay içersinde aşağıda verdiğim sistemle idaretten bu kartı çalıştırabilirmiyim ve en düşük hangi işlemci ve anakartla bu ekran kartını çalıştırabilirim (ileride aldığımda).yorum ve bişlgilerinizi bekliyorum.

işlemci-Q6600... işlemci soğutucu-Akasa....anakart- msi P45 Diamond....(değişecek tabiki)ekran kartı-Sparkle Calibre Gtx 260 (265).....güç kaynağı-High power 560 watt (güç göstergeli).....bellek- OCZ Gold Edition 1333MHz 3GB DDR3 .....ses kartı creative x-fi anakartın kendi ses kartı.
Arkadaşlar lütfen yardım edin PIONEER AVH-P5950 in dash DVD USB DIVX modelinde usb giriş varmı acaba,bazı sitelerde usb giriş görünmüyor bazı sitelerde usb giriş var görünüyor bilgisi olabn varsa yazarsa sevinirim.
Arkadaşlar hepsiburada com ile ilgili bir sorun yazmak istiyorum.sizlerde okuyup yardımcı olursanız sevinirim.

ben 17.01.2010 tarihinde gitti gidiyordan 2 adet seagete 500 gb hardisk aldım hardisklerden 1 tanesi yaklaşık 20 gün önce bozuldu ve hepsi burada com ile telefonda görüştüm ''bu ürünü g.g den aldığımı faturanın benim adıma değil başkası adına kesili olduğunu fakat ürünün arızalandığını anlattım neyse uzun bir tartışmalı görüşme sonunda (tartışmada ürünü kim aldıysa onun göndereceğini ve onun email adresine bilginin geleceğini söylediler ) ürünü benim göndermemi ve bir dilekçe yazmamı ve bu dilekçede ürünü sahibinden aldığımı ve ürünün bana ait olduğundan bahsettim.'' bana bir adet 9019521 nolu arıza kodu verdiler.daha sonra ürüngönderdim.ben hepsiburada com'a güvenmediğimden devamlı olarak ardım ve 4-5 gün önce aradığımda ürünün henüz tamirat aşamasında olduğunu çarşmbaya kadar (dün) gelmezse tekrar aramamı söylediler.bende bugün aradım ve bana müşteri hizmetleri ürünün kargoya tamirinden sonra 18.05.2010 günü verildiğini ürünün gelmiş olması gerektiğinden bahsettiler.ben ürünü nereye gönderdiklerini sorduğumda önce benim adresi istediler bende siz nereye gönderdiniz dediğimde kendilerinin bunu göremediğini (tabiki yalan yoksa benim adresi neden istesin) söyleyip telefon numarası istediler ve telefonla arayamazlarsa email adresine göndereceklerinden bahsedince bende bu ürün arabamıki ruhsatı olsun ürünün 1 kişi almış olabilir ama 2-3 el değiştirebilir siz hala ilk sahibine dönmekten bahsediyorsunuz dediğimde sitenin kuralları gereği mecburen böyle olduğundan bahsettiler.ettiğim telefon 50 tl yi geçmiştir.15-16 kere aramışımdır ve tel numarası vererek benden habersiz göndermemelerinden bahsettim ve tabi bilgi veririz dediler ama tabiki dönmediler..

sonuç olarak ürünü fatura sahibine gönderdiler,şu anda nasıl bir yol takip edeyim sizlerin fikirlerinide almak isterim....
arkadaşlar sorunsuz kullanabileceğim sistem yüklemek için hangi hardiski almam gerekir,hangi marka kaç gb ve özellik.3 gün önce seagate 500 gb 7200\11 hardiskim çöktü bilgisayar görmüyor artık garantiye gönderdim.siz değerli arkadaşların fikirleri benim için önemli hepinizin bir ortak görüşü vardır.şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar 500 gb seagate hardiskim bozuldu bilgisayar hardiski görmemeye başladı başka bilgisayarda baktım yine aynı.fakat elimde faturası yok 2013 ylına kadar garantisi olduğunu resmi sitesinden öğrendim acaba türkiyede kim ithal ediyor bu diski gönderebileceğim yada görüşebileceğim bir adres telefon verebilirmisiniz.lütfen yardım....
Arkadaşlar win 7 yeni kurdum fakat birşey dikkatimi çekti .bende dış hardisk var ve içersinde filmler var aynı yerde bir yeni klasör açıyorum ve aynı yerdeki bir filmi içersine atmak istiyorum ama sanki başka bir diskten atıyormuş gibi yeni klasörün içersine 18 mb hızla birkaç dakikada atıyor sorun ne olabilir acaba ? yada bir çözümü varmı?
Arkadaşlar 3 gün önce telekom kampanyasından aldım cihazı.bugün telefon bilgisayar kablosu ile şarzda iken aniden dondu ve hiç bir tuşu (dokunmatik ekranı dahil) çalışmıyor resetleme yaptım yine olmadı.telefonun açma kapama düğmesi sadece açmaya yarıyor açıldıktan sonra tüm tuşları işlevini yitiriyor.tabiki telekom özelliğide kayboldu donduğu için.bilgisayarla eşleşme yapamıyorum çünkü bilgisayar ile eşleşmiyor artık nedeni nedir acaba.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.ayrıca ben bu cihazı geri verebilirmiyim.almazlarsa tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum.
arkadaşlar 2 gün önce msı p45 diamond ankart ve ram olarakta ocz nin OCZ3G1333LV3GK model OCZ Gold Edition 1333MHz 3GB DDR3 Üç Kanallı Bellek aldım ve tüm kurulumu yaptım fakat everestle kontrol ettiğimde belleklerin 1333 olarak değil 1066 mhz olarak gördüğünü farkettim bioslardan ne kadar yaptımsada 1333 olarak görmedi everest ram'i DIMM1: OCZ Gold XTC OCZ3G1333LV1G 1 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-16 @ 533 MHz) (6-6-6-14 @ 457 MHz) (5-5-5-12 @ 380 MHz) olarak görüyor nedeni nedir acaba bu ram 1333 mhz yi desteklemiyormu acaba yada nasıl 1333 görmesini sağlayabilirim.
Arkadaşlar videosunu çektim fakat buraya nasıl eklenir bilmediğim için ne yazıkki mesajıma koyamadım.arkadaşlar bilgisayarı açtığımda ekran açma kapama ışığı yanıyor titriyor ve tekrar kapanıyor aynı zamanda ekranda açılmıyor fakat siyah ekran olarak aynı şekilde titriyor ve kapanıyor bu 5 dakika kadar devam ediyor ve daha sonra ekran açılıyor fakat bu seferde ekran devamlı titreyerek açılıyor ve aradan 1 dakika sonra normale dönüyor bu işlemi başka bilgisayar takarak denedim yine aynı yani bilgisayardan kaynaklanmıyor.bu arada ekranım samsung 2232bw analoktada aynı dijitaldede bu durum hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin ve ayrıca ekranı samsung u getiren firmaya sorgulattım garantisi devam ediyor fakat kime sorgulattım tel numarası nedir unuttum yardım eden olursa sevinirim.
Hakkında
Meslek: memur
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
referanslarım için lütfen kullanıcı ismimi tıklayın.
Hakkımda:
merhabasorunsuz alışveriş yaptıklarım=Screammm....HyperActive......IeIIXIIoI......Babadagi......atakandurden......R@......turrican22......=(.......ghostrecon......reLo.....pillout ..... Fi_ToNe.....vgulgec.....kskengin.....aLper_iLeri......ilhanathema......ratio......Emirbt......ozgboy......Promete67.........mrxpsp3......n@name.....ozgboy.....C-TİMİ.....hidrojenperoksit....... cool_boy10.....JeSTeRRR.....gokselgok........dest.....raalem1......necroshine ...... dragonchaser....lazminator....mcelfgar....ruthlessruth....destroyer.....maresal....kerim_bayramoğlu.....InTerCeptor......mahapurusha........orhan44.....FasTBoY.....resfect....
illker84.....erkan44......KırıkKılıç .....fable...... garuda..... e_cool.....esnaf elektronik......Seminole......çeçenlideri.......TARANTULA-MK.......squall144.......BARKU.........mrxpsp3
ACER ASPİRA V3-772g
İ7-4702MQ TURBO BOOST İŞLEMCİ
NVIDIA GTX 760M EKRAN KARTI
17.3 İNÇ FULL HD EKRAN
32 GB DDR3 1600 MHZ RAM
1000 GB HDD
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 347
İkinci El Bölümü Mesajları: 255
Konularının görüntülenme sayısı: 5.127 (Bu ay: 251)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.