Şimdi Ara

Feel Marka Kasalar nasıl (Kullanıcıları)!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim eski pcde bi feel kasa vardı hem çok çiziliyor hem psusu çok gürültülü hemde yan camına fan takarken ya çatlıyor yada çiziliyor bence başka markalara bak
  • Kasa çizilmesi doğru biraz narin, plexi çATLAMASI HER kasada aynı.
  • @AnseLmo82

tabiki o fiyata ondan çok ama çok daha iyileri var hocam...biraz araştır yahu...
  • ne kadar kötülenmiş feel yahu yeni okuyorum , yaklaşık 1 senedir feel hurricane 550w kullanıyorum şimdiye kadar bi sorun yaşamadım hatta min 480w isteyen asus en8800gtx bile kullandım 3 ay hiç tık demedi , malzeme kalitesi takır tukur ama soğutması filan güzel , burada kullanmayan arkadaşların çoğu yorum yapıp kötülüyor bunu yapmayın
  • ewt kullana olarak bende memnnunum daha ne olsun çnde şekilli loca hava girişi yanda 2 fan arkad büyük egzest fan
  • @Capoeira19

o psu ile kullandıysan aklına şaşarım arkadaşım,şimdi sen gerçekten 550 watt veriyor falanda dersin ama hiç seninle tartışamam...

Artık bunun tartışmasını yapmayacağım,kasanın ne olduğu belli o paraya bu kasa güzel diyen dünyalarca forumu yazılanları okusun

ha bu arada ev arkadaşımda kullanıyor yani bende bir kullanıcı sayılırım...
  • Tamam dandik bir PSU ama abartmayın.Şu anki bilgisayar kullanıcılarının PSU'larının %80'i dandik zaten.Frisby codegen vb'den gayet iyi,ben de bir seneden uzun süre kullandım,halen de memleketteki 2.bilgisayarda takılı (feel 1-460w).Göz kırpma tabir edilen anlık gidiş gelişlerde bile stabilite bozulmadı benim bilgisayarımda.Ha memlekete giden sistemde takılı olma nedeni,eve giden kasanın PSU'sunun daha da dandik olması.

Şu an Feel 1+OCZ 500W kullanıyorum,memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

@Capoeira19

o psu ile kullandıysan aklına şaşarım arkadaşım,şimdi sen gerçekten 550 watt veriyor falanda dersin ama hiç seninle tartışamam...

Artık bunun tartışmasını yapmayacağım,kasanın ne olduğu belli o paraya bu kasa güzel diyen dünyalarca forumu yazılanları okusun

ha bu arada ev arkadaşımda kullanıyor yani bende bir kullanıcı sayılırım...

güzel kardeşim benimde senle tartışmaya niyetim yok ben yaptığımı söylüyorum kullandıysan anlarsın bu kadarda yerden yere vurmayın 3 ay gtx kullandım o psu ile hiçte sorun olmadı kasa güzelse alırım tabi gidipte thermaltake almayı bizde biliyoruz.

•  Feel Marka Kasalar nasıl (Kullanıcıları)!!!

hojam ben bunu kullanıyorum havanlandırması süpper... cokta memnunum bazı arkadaslar kasası cok dandik falan demiş alakası yok kasayı alıp bı yere koycaksın sonucta tasma takıp dolaştırmıcaksın kasanın arkasında buyuk bir fan yanında ufak bir fan ve ön tarafında görmüş oldugun ucak motoru dizaynlı fan mevcut... feel alcam diosan bu kasa bence muhtesem... tekrar kasa alcak olsam bunu alırdım 2006 martında 83 dolar wermiştim bu kasaya...
    edit: sölemeyi unutmusum öndeki fan hızı kasanın yanında bir anahtar war ordan ayarlanabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 30 Mayıs 2008; 23:45:47 >

• kullanın kullanın güzel kasa,muhteşem psusli crossfire falanda yapın hatta kaldırırböyle söylemek daha doğru...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

kullanın kullanın güzel kasa,muhteşem psusli crossfire falanda yapın hatta kaldırırböyle söylemek daha doğru...

hocam el insaf ya öle demedikki kimse ama sende haklısın sende doğruya yönlendirmek istiyosun

Psu hariç diyo herkes hocam yani aynı fikirdeyiz hepimiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

feel al tavsiye ederim psu hariç yada xclio a380 de olur

Hocam o değil de ta ne zamanki konuyu hortlatmışsın, adam o zamandan beri kasayı almış değiştirmiştir bile valla
    Bu arada ben de Feel 1 + High Power 560 PSU kullanıyorum. Kasanın soğutması çok iyi bence güzel kasa ama PSU'su öyle değil, ilk aldığımda Abit Fatal1ty anakartım yanmıştı PSU'nun dandikliği yüzünden

• quote:

Orjinalden alıntı: ÖnceVatan

quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

sen kullan o feel i kullan iidir feel güzeldir feel overclock bile yaparsın
    />

• quote:

Orjinalden alıntı: Shinning Star

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

feel al tavsiye ederim psu hariç yada xclio a380 de olur

Hocam o değil de ta ne zamanki konuyu hortlatmışsın, adam o zamandan beri kasayı almış değiştirmiştir bile valla
    Bu arada ben de Feel 1 + High Power 560 PSU kullanıyorum. Kasanın soğutması çok iyi bence güzel kasa ama PSU'su öyle değil, ilk aldığımda Abit Fatal1ty anakartım yanmıştı PSU'nun dandikliği yüzünden

KARDEŞİM WALLA SEN SÖYLEDİN ŞİMDİ HABERİM OLDU konuyu hortlattığımdan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.