Arkadaslar ben bu kasanın goruntusunu cok sevdim, hatta bugunde almayı dusundum...
Fakat kıme sorduysam bana bu kasadan basladı dert yanmaya...
Arkadaslar bu olayın aslı nedir _? Bu kasa gercekten alınır mı_?
tesekkuler ...
kasa bence çok güzel, 3 aydır kullanıyorum, ancak güç kaynağı hakkında aynı şeyi söyleyemem, kasanın özellikle soğutması çok iyi bence gönül rahatlığıyla alabilirsin
Görüntüye aldanma. Tamam güzel olsun görüntüsü ama işlev daha önemli ben kasa seçimini aopen H600 400 w onu almayı düşünüyom . Araştırma yapacam ondan sonra.
Dış görünüşünü bende beğeniyorum. Ama işciliğinden memnun olmayanlarda var. Güç kaynağı malum. Çok para harcayarak aldığın sistemi emanet edilecek bir şey değil.
Aspire X-plorer ve FSP 350 watt iklisini de tercih edebilirsin.10-15$ daha fazlaya geliyor. X-plorer kasayı formda arat. Güzel bir kasa. İşcilik olarak Feel den daha iyi gibi geldi bana.
hurricane 1 550W kullanıyorum.. psu hakkında yorum yapamam çok bilgili olduum bi konu diil.. ama emin ol buzdolabı vazifesi görüyo. tipi-karizması, özellikle çalışırken son derece memnun ediyo.. süper süper sessiz çalışıyo.. bende 3200+ işlemci 512 ram vesaire war.. çok da zorlamadım makineyi şimdiye kadar (2 ay) ama yine de en ufak bi sorun yaşamadım... işçilik olarak da neresi kötü anlamadım? yani kötü diyenler var; kötüdür belki de ama dışında karşılaştığım herhangi bi sorun yok, huzur veriyo walla.. iç işçiliini bilemem..
daha tecrübeli kişilerden daha net bilgiler alabilirsin.. ben sadece somut ve yaşanmış yorumlar katmaya çalıştım :)
kardeş daha önceden kasa konusunda topic açmıştın.orada sana tavsiyede bulundum aopen diye.ama sen modellini beğendiğin için sen git feel al demiştim.onların psu larının ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.ama sen aopen kasa al başın ağrımasın. aopen kasalarında 350 watt ve 400 wattlık psu lu modelleri var.
550 w lık psu sana cok rahat 450 w lık kaliteli psu kadar iidir.ama sadece kasanın plastigi kaliteli degil ...sekil zaten zevk olayı..ama pahalı o paraya daha iyi kasalar var.tabi sekil nekadar oncelikli bilemem.
gercek 550 w ise yeterde artar bile.ben 380 w COOLER MASTER - CENTURION 5 BS kulanıyorum.gayet memnunum
quote:
Orjinalden alıntı: Raven70
Dış görünüşünü bende beğeniyorum. Ama işciliğinden memnun olmayanlarda var. Güç kaynağı malum. Çok para harcayarak aldığın sistemi emanet edilecek bir şey değil.
Aspire X-plorer ve FSP 350 watt iklisini de tercih edebilirsin.10-15$ daha fazlaya geliyor. X-plorer kasayı formda arat. Güzel bir kasa. İşcilik olarak Feel den daha iyi gibi geldi bana.
aspıre X_plorer İMZAMDA MEVCUT buna iyi bir psu koy feel i unutursun
ya arkadaslar ben bunu aldıktan sonra pişman olurmuuyum, Neden aopen almadım die_?
550 watt neden gercek degeri yansıtmıyor ölçüm yapan arkadaslar var mı _?
yardımlarınızı bekliyorum ....
al kardeşim. pişman olmazsın. iyi bir seçim. aopenler bu kasa kadar iyi soğutamıyor. parasına göre iyi seçim.
feel 2 yi bilmem ama 1 okadar ii deildi sogutması falan iyidi ama sac okadar deil ben olsam aopen alırım
feel 2 yi gördüm bir yerde fanları bayagı iyi idi
ben 1 kullanıyorum. 2 side gayet guzel.tavsıye ederım..
karar verdim bende gösterecem
beyler hepinise cok tesekkur ederim... Ben feel hurricane 2 almaya karar verdim..
quote:
Orjinalden alıntı: yasinsa
ya arkadaslar ben bunu aldıktan sonra pişman olurmuuyum, Neden aopen almadım die_?
550 watt neden gercek degeri yansıtmıyor ölçüm yapan arkadaslar var mı _?
yardımlarınızı bekliyorum ....
Kesinlikle bu kasa işini görecektir. Soğutmasının çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Sessizlik konusunda da fena değil.Bizzat kullanıyorum.PSU ile henüz bir sorun yaşamadım.O/C yapıyorum ve gece gündüz açık...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme