walla hacı pöfek olmş ya , ön panel tasarımın cok gusel
"emirburak23 " Beyenmene Sevindim....
"zagzirus " arkadaşım öncelikle yorumun için teşekkür ederim.boyama tekniği ile ilgili olarak forum'da boyama tekniği ile ilgili bir konu var.oradan istedin bilgiyi alabilirsin.(bende çünkü ona bakarak yaptım) boya olarak duck ve meytlan boyalarını kullandım.Uv boyalarda çok güzel oluyor(özellikle turuncu tavsiye ederim)plastik parçalarıda boya metalle bi farkı olmuyor.(bu markalarda olmuyor fakat başka markalarda olurmu bilemem)
"mustafaf1 " dostum yukardaki arkadaşada tavsiye ettiğim gibi turuncu renk gerçektende çok mükemmel duruyor.daha öncede yazdığım gibi astar,boya ve vernik attıktan sonra mutlaka uzun bir süre kurumalarını bekle daha güzel sonuç alacaksın.
"_bluescream_" beyenmene sevindim hacı
Temiz iş çıkmışta , sanki kırmızı boyanın üstünde sprey izleri var ? iyi boyanmamış sanki , fotoda öyle görünüyorda ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 3 Mart 2010; 11:51:48 >
"DungeonKeeper" Dostum bu sprey boya metalik olduğu için içinde sim var ve bazı yerlerde o kadar çok sallamama rağmen fazla çıktığı yerler normal yerlerden daha parlak oldu boylece sanki bir yeri daha az boyanmış bir yeri daha çok boyanmış gibi görünüyor. Fakat aslında öyle değil (Sprey boyanın azizliğine uğradık)
Eline sağlık hocam bence güzel görünüyor. Ben de Feel kullanıcıyım ben de ufak tefek orijinalliğini bozmadan modlar yaptım kasama hala da değişik fikirler beliriyor aklımda, ben de aklıma geldikçe değşik kasalarda fikirlerimi uyguluyorum, onları da burada paylaşıyorum...
Güzel görünüyor titiz bir çalışma yapmışsın ben de çok severim titizliği... Aydın'a selamlar...
quote:
Orijinalden alıntı: djemo31
Eline sağlık hocam bence güzel görünüyor. Ben de Feel kullanıcıyım ben de ufak tefek orijinalliğini bozmadan modlar yaptım kasama hala da değişik fikirler beliriyor aklımda, ben de aklıma geldikçe değşik kasalarda fikirlerimi uyguluyorum, onları da burada paylaşıyorum...
Güzel görünüyor titiz bir çalışma yapmışsın ben de çok severim titizliği... Aydın'a selamlar...
sağol kardeşim beyenmene sevdindim senin kasanda çok hoş olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: ss555
tebrikler gercektem cok güzel olmuş ama sankı kırmızı boya yetmemiş gibi duruyor bazı yerler tam kapanmamış yada ben öyle gördüm.genel görüntü olarak cokcokcok güzell
Katılıyorum süper hocam..
teşekkür ederim arkadaşlar şuan eski atıl vaziyette duran bir kasam var mini tower tarzlardan onunla ufak tefek uğraşıyorum. bakalım neler yapabilirm diyerek sonucunu paylaşacağım gene sizlerle.
ve nihayet mutlu sona gelindi,demişsin eline sğlık
Çalışma güzel olmuş fakat Feel Hurriance kasa kullananların çoğunluğu neden bu kasanın penceresini kırmış veya kaybetmiş oluyo acaba..
quote:
Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE
ve nihayet mutlu sona gelindi,demişsin eline sğlık
teşekkürler arkadaşım.
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş,işçilik süper..
sağol dostum beğenmene sevindim. işte elimizden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyoruz.
sevgili arkadaşım senden bir ricam olucak hani ön paneldeki fan varya bana onun marka ve modelinin ismini söylermisin?
dostum ön taraftaki fan feelin kendi orjinal fanı yalnız sen fanı değil sanırım pervaneyi gördün. oda gene orjinal eğer bilgisayarcılarda çıkma bir feel bulabilirsen üzerinden alabilirsin.
güzel olmuş. ellerine sağlık
adamım süper olmuş tebrik ediyorum.
berkearas ve ugurNZ09 sağolun arkadaşlar beğenmenize sevindim.