Şimdi Ara

Fear Factor iğrençliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • noldu kim kazandı. reklamdan sonrasını kaçırdım. basketçi kız kazanmıştır inşallah
  • wallahi yemek isteyene sakadatçılar açıktır yarın

ayrıca yemezler yemezler

deneyen olursa lütfen yazsın nasılmış tadları

örnek tarif : 3 ADET GÖZ, 250 GR MİDE, ve SAFRA tabi ayran hepsi toplamda 1 litre olur zannımca

yada gözleri birde yağ ile deneyin daha iğrenç olsun ama arkadaşlar unutmayın tam olarak parçalanmayacak ağzınıza gelecek böyle parça parça dişlerinize dilinize değince (.......tir ne yapıyorum ben diyesiniz)

• abi ne alçalması o tuncelili çocuğu çok takdir ettim helal olsun sağlam adammış onu içmek g*t ister her yiğidin harcı deil b*k atmayalım lütfen.. otada 50 bin ytl var kimseden bu para için namusunu şerefini satmalarını istemiyolar azmeden kazanıyo bu kadar basit
  • Abartmaya gere yok bana kalırsa.
    Tamamen irade meselesi.
    İzlediğim kadarıyla katılanlar öyle maddi sıkıntısı olan kişiler değil.Tamamen zevk için böyle bir şeye kalkışıyorlar.Kimseyi de zorlamıyorlar.
  • yemek yiyordum Bezelye yemeği artık para verseler yemem... hala kusasım var
  • walla sakat at normal at farketmez,hepsi iğrenç!
  • oyle demeyin arkadaşlar . Çok besleyicidir o karısım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Meyve yiyodum, artık yiyemiyorum

• Ona bakarsanız, suşi adı altında çiğ deniz ürünleri yiyorlar. Daha da kötüsü, Çin'de tezgahlarda çeşit çeşit böcek öbekleri müşterilerini bekliyor. Fareyi kızartıp yiyorlar bir de. Hatta türlü çeşit yemeklerini yapıyorlar.

Hatta yediğimiz sosislerin içine, kıyılmadan önce hayvanların gözlerinin de katıldığını yazmıştı itiraf.com da bir sosis markasındaki çalışan.

Yani hepimiz bilmeden neler neler yemişizdir. Ama bilerek ve çiğ çiğ olunca mide kaldırmıyor. Neden? Çünkü alışık değiliz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurgokhan

insanların para karşısında ne kadar alçalabildiğini belgeleyen bir program..................

onuru olan bu kadar alçalmaz.

demek ki neymiş onursuz olursan para kazanırsın................

+1
  • o da bişey mi yaa.bunun yurtdışı versiyonunda kadın böceği canlı canlı alıp yiyordu
  • burası türkiye kardeşimmm GÜNAH OLE SAKAT AT MAKAT AT
  • şunada yediğimiz salamın sucuğun ne farkı varki bundan.bizde çok yiyoruz bunlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

şunada yediğimiz salamın sucuğun ne farkı varki bundan.bizde çok yiyoruz bunlardan.

EN AZINDAN HABERİMİZ YOKKKK
  • Buna Şükür deyin arkadaşlar ya koç Taşağını bütün yutacaksınız deselerdi..... :)
  • bencede onursuzlukla hıc bır alakası yok. yarısmaya herseyı goze alıp gıdıyorlar. kısme 50.000 ytl vercem yat yere ustune cıkcam demıyor orda.

herkes kendı basına yarısıyor. adrenalın cıkartıcı bolumlerı daha guzel ama. bende katılmak ısterdım ama sadece adrenalın ıcın.

ama bocek falan yemek bana ters

kendı capımda adrenalın yukseltıcı olaylar ıcındeyım zaten.. demeyın kı adrenalın ıstıosan yarısmaya katılmak mı lazım dıye
  • en son göz yiyen 2.çocuk bütün gözü nasıl tuttu eliyle ağzına attı..gözlerim yaşardı o an...
    (öğürmekten)
  • ben dayandım kusmadım

• falan oldum yani..

bu programı asla izlemedim...
  • ismail yk nın bi şarksıı çıkmış

allah BELANI VERSİN DİYE....

KONUYLA NE İLGİSİ VAR DEMEYİN
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.