Şimdi Ara

Fear Factor iğrençliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acun'un üstündeki t-shirt te yazanı gördünüz mü?

nofear yazıyor.
  • Oraya bir Japon götüreceksin ki,vallaha kameremanı bile yerNe bulursa yiyor bu çekik gözlüler.
    quote:

Orjinalden alıntı: 3ddd

Bende yerim yaw ne var ki belki tadı güzel bile olabilir bu kadar ön yargılı olmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elven_Archer

Acun'un üstündeki t-shirt te yazanı gördünüz mü?

nofear yazıyor.

no fear korku yok anlamına gelmiyormu..bende gördüm..

• oraya gidenler her şeyi göze alıp gidiyor... yarışmaya katılanları paragöz olarak görmüyorum..olabilecekleri göze alabilseydim ben de gitmek isterdim.. ekstrem bişey... farklı....
  • Ben de bir yabancı kanalda görmüştüm adam küçük bir ahtapodu çubuklara sarıp canlı canlı yiyordu.
    quote:

Orjinalden alıntı: p@l@

o da bişey mi yaa.bunun yurtdışı versiyonunda kadın böceği canlı canlı alıp yiyordu
  • Ne olursa olsun ben bu programı seviyorum.
    Yıllar önce de DOKUN BANA yarışmasında günlerce uyumadan arabaya DOKANAN insanları görünce de çok gülerdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

neden tuncelilinin yediğini hiç düşündünüzmü
    çünkü çoğunda temizlik yok. midede yoktur

• ımmı ıhhh ıhhh ıhh o lezitli karışımdan bende içmek isterdim fear facktor sısuda güzeldi baya bide göz oohhhh süper yaa yanınada az safra aha sana içeceğin kralıı
  • O da birşey mi:

Geçen akşam NGC de TEHLİKELİ KARŞILAŞMALAR adında bir belgesel vardı. Kore' de insanların canlı ahtapodu nasıl yediklerini gösterdiler.
    Ama hayati bir tehlikesi varmış. Hayvanın kolları çok güçlü olduğundan dikkat edilmezse solunum borusunu tıkayıp boğulmaya neden oluyormuş. O yüzden Kore de ahtapod yemek cesaretin göstergesiymiş.

Canım memleketim. Senin kıymetini daha iyi anladım.
  • quote:

hiç hoş bi yaklaşım değil... memleketini sen seçmedin değil mi... az ya da çok içmek.... fark ne kiii... içtiler işte...
  • ben kusuyodum burda yaw...
    Gerçi bi yandan tiksiniyom bi yandan bakıyorum
    Kızın bitaneside "hımmm çok tuzlu"diyip diliyle dudagını yalıyodu..
    Ulen milyarlar werseniz yapmam öle bişe...(böcek yerim ama)
  • Aynı belgeseli ben de izledim.Bu insanlarda mide yok mu ya?Resmen canlıyken ciğnemeye çalışıyor adam.Sonunda dayanamadı tükürdü ama
    quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

O da birşey mi:

Geçen akşam NGC de TEHLİKELİ KARŞILAŞMALAR adında bir belgesel vardı. Kore' de insanların canlı ahtapodu nasıl yediklerini gösterdiler.
    Ama hayati bir tehlikesi varmış. Hayvanın kolları çok güçlü olduğundan dikkat edilmezse solunum borusunu tıkayıp boğulmaya neden oluyormuş. O yüzden Kore de ahtapod yemek cesaretin göstergesiymiş.

Canım memleketim. Senin kıymetini daha iyi anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 20 Mayıs 2006; 11:36:01 >

• bilmiyorum arkadaşlar varmı bu programa katılmak istemiş olan seçmelere girmiş olan ? yada tanıdığınız

bence bir sözleşme koyuyorlar masaya yarışmadan çekilmeyi engelleyen

işin en iğrenç yanı bu en son karışımı içen kız hiç içmek istemiyordu gözlerinden belliydi

ama belli ki bir yaptırım karşısında idi

bilmiyorum ama bana öyle geliyor

ama bu bir korku değil ayrıca korku farklı birşey bu resmen kabullenilmiş işkence

insaanın eline bir böcek almasıyla birkaç skadatı daha parçalanmadan içirilmesi çok farklı birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioz

bilmiyorum arkadaşlar varmı bu programa katılmak istemiş olan seçmelere girmiş olan ? yada tanıdığınız

işin en iğrenç yanı bu en son karışımı içen kız hiç içmek istemiyordu gözlerinden belliydi

ama belli ki bir yaptırım karşısında idi

bilmiyorum ama bana öyle geliyor

ama bu bir korku değil ayrıca korku farklı birşey bu resmen kabullenilmiş işkence

insaanın eline bir böcek almasıyla birkaç skadatı daha parçalanmadan içirilmesi çok farklı birşey

Aynen ben de senin gibi düşünüyorum. Popstarda da eğer yarışmaya katılmazlarsa 50 milyar cezası varmış. Vardır bunda da mutlaka bişiy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykusuz. -- 20 Mayıs 2006; 13:19:31 >

• quote:

yuh
  • onurla şerefle ne alakası var yazmayın böyle şeyler50 milyarı duyan eşşek ölüsünü bilem yer
  • quote:

bilmiyorum arkadaşlar varmı bu programa katılmak istemiş olan seçmelere girmiş olan ? yada tanıdığınız

Öyle bir sözleşme yok...İsteyen yarışmacı istediği yerde yarışmayı bırakabilir...Tıpkı dün gece ilk yarışmada Özgül'ün helikopter oyununu bıraktığı gibi veya birkaç hafta önce "Hemşire" bir kızın snake tank (Yılanların dolu olduğu dev bir akvaryum) görevini yapmayı istememesi gibi...

Elenir ve bir sonraki tura geçemez...O kadar...Başka bir yaptırım veya ceza söz konusu değil....
  • Hangi gün hangi saatte yayınlanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerser

quote:

Öyle bir sözleşme yok...İsteyen yarışmacı istediği yerde yarışmayı bırakabilir...Tıpkı dün gece ilk yarışmada Özgül'ün helikopter oyununu bıraktığı gibi veya birkaç hafta önce "Hemşire" bir kızın snake tank (Yılanların dolu olduğu dev bir akvaryum) görevini yapmayı istememesi gibi...

Elenir ve bir sonraki tura geçemez...O kadar...Başka bir yaptırım veya ceza söz konusu değil....

çok kesin konuşuyosun.. sen katıldın galiba?
    şaka bi yana çekildikleri doğruda bence bi baskı mutlaka wardır yaw...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.