Şimdi Ara

Fear Factor iğrençliği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızartılmış balığın gözü dışarı çıkınca bile tiksiniyorum;adam büsbütün yuttu yaaa

Gözümün önüne geldikçe midem altüst oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertRose -- 20 Mayıs 2006; 14:00:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kbyazici

quote:

Orjinalden alıntı: nerser

quote:

Orjinalden alıntı: ioz

bilmiyorum arkadaşlar varmı bu programa katılmak istemiş olan seçmelere girmiş olan ? yada tanıdığınız

bence bir sözleşme koyuyorlar masaya yarışmadan çekilmeyi engelleyen

Öyle bir sözleşme yok...İsteyen yarışmacı istediği yerde yarışmayı bırakabilir...Tıpkı dün gece ilk yarışmada Özgül'ün helikopter oyununu bıraktığı gibi veya birkaç hafta önce "Hemşire" bir kızın snake tank (Yılanların dolu olduğu dev bir akvaryum) görevini yapmayı istememesi gibi...

Elenir ve bir sonraki tura geçemez...O kadar...Başka bir yaptırım veya ceza söz konusu değil....

çok kesin konuşuyosun.. sen katıldın galiba?
    şaka bi yana çekildikleri doğruda bence bi baskı mutlaka wardır yaw...

Hiçbir şekilde baskı yok...Tamamen yarışmacıların hür iradelerine bırakılıyor...İster devam eder ister etmez....

Katılmam yasak çünkü programın yönetmeniyim...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kbyazici

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ioz

bilmiyorum arkadaşlar varmı bu programa katılmak istemiş olan seçmelere girmiş olan ? yada tanıdığınız

bence bir sözleşme koyuyorlar masaya yarışmadan çekilmeyi engelleyen

Öyle bir sözleşme yok...İsteyen yarışmacı istediği yerde yarışmayı bırakabilir...Tıpkı dün gece ilk yarışmada Özgül'ün helikopter oyununu bıraktığı gibi veya birkaç hafta önce "Hemşire" bir kızın snake tank (Yılanların dolu olduğu dev bir akvaryum) görevini yapmayı istememesi gibi...

Elenir ve bir sonraki tura geçemez...O kadar...Başka bir yaptırım veya ceza söz konusu değil....

çok kesin konuşuyosun.. sen katıldın galiba?
    şaka bi yana çekildikleri doğruda bence bi baskı mutlaka wardır yaw...

Hiçbir şekilde baskı yok...Tamamen yarışmacıların hür iradelerine bırakılıyor...İster devam eder ister etmez....

Katılmam yasak çünkü programın yönetmeniyim...

• quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

Hangi gün hangi saatte yayınlanıyor?

Cuma günleri saat 21.45'de yayınlanıyordu...Geçmiş zaman kullanıyorum çünkü bu sezon ki son bölümüydü...Eğer haftaiçi show tv yönetiminden bir talep gelirse "en iyiler" formatında yayınlan 8 bölümden toplama tek bir bölüm yapılacak...
  • devamını istiyoruz..severek izliyorduk .... hiç iğrenmiyorduk, hep katılmak istemişimdir.
  • Yeni bölümler için eylül ayında Arjantin'e gideceğiz...Ekimin 15'inden sonra yeni bölümler olacak...
  • bööğk iyi ki seyretmemişim.
    neler olmuş neler.

insanlar para için neler yapıyor böyle.

ama ferrari için böcek yemeyi kabul edermiydim.?

etmesine ederdim de nasıl olsa asla ve katiyyen yapamazdım. bööğğkk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkirsovalyesi -- 20 Mayıs 2006; 14:26:33 >
  • arkaadaslar ilk sayfada onursuzluk falan demişler ben kesinlikle katılmıyorum
    zaten midesi kaldırmayan içmez hem bi zararı olmassa da ha sonraları bu bir anı olur cnm
    her nekadar iğrenç olsada
    ıyyyyyyyyy
    ama ben oraya katılanların cogunun para için gitttiğinede inanmıyorum amaç macera ve anı olsun
    para kazandıran okadar program warken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Artist. -- 20 Mayıs 2006; 14:30:06 >
  • İçtiğinde kazanacağının da bir garantisi yoktuki dün.Bari kesin o parayı alacak olsalar yine neyse ( ben asla içmem o ayrı tabi)..O çocuk son gözü de yutana kadar hepsini içtide noldu,elendi.İçtiğiyle kaldı
  • tekrarı ne zaman 2 haftadır izleyemiyom
  • Program bittikten sonra önceki haftanın ve diğer haftaların bazı bölümlerinin tekrarı oluyor.Yani cumartesi gecesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertRose -- 20 Mayıs 2006; 15:06:58 >
  • Son 3 haftadır programın tekrarı verilmiyor...Seneye daha büyük sürprizlere hazır olun...
  • Bu haftaki görüntülerden sonra RTÜK ün izin vereceğini sanmıyorum.
  • birde o yeşil sıvı neydi blendırın içindeki..

birde fear factor soso dediklerinin karışımı neydi bilen varmı...

en çok safra midemi bulandırdı benim..kız dedi ya çok tuzlu diye...
  • quote:

Son 3 haftadır programın tekrarı verilmiyor...Seneye daha büyük sürprizlere hazır olun...

Örneğin Beyaz Acun'a programa katılma sözü verdi Beyaz Show'da. Bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

quote:

Son 3 haftadır programın tekrarı verilmiyor...Seneye daha büyük sürprizlere hazır olun...

Örneğin Beyaz Acun'a programa katılma sözü verdi Beyaz Show'da. Bakalım...

Evet yeni sezonda tek seferliğine 6 tane ünlü yarışacak...
  • quote:

Yeni bölümler için eylül ayında Arjantin'e gideceğiz...Ekimin 15'inden sonra yeni bölümler olacak...

bi şey soracam. neden arjantine gidiyosunuz? alet edevat buraya da gelebilir zannımca. turkiyede olursa canlı canlı seyretmeye gidebilir miyiz?

arjantinde sokakta olmuştu bi yarışa kimse dönüp bakmıyodu. yasak mı ki?
  • yaw ebnde bu insanalrı onursuz olarak gormuyorum insanlar dunya rekoru kırmak icin bile neler yapıyor ama o cocuk gozu yemeseydide tur atlardı du soz gozu yemesine gerek yoktu ama benim hic icim kalkamdı sadece guldum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

neden tuncelilinin yediğini hiç düşündünüzmü
    çünkü çoğunda temizlik yok. midede yoktur

senin gibi insanların doğduğu yere, doyduğu yere, cinsiyetine, ırkına, diline, dinine göre sınıflandırıp yargılayan yaftalayan ve ön yargıyla bakan insanlardan midem bulanıyor.. O yarışma ve yarışmada yapılanlar senin gibi zihniyetlilerin yanında piri pak zem zem suyuyla yıkanmış gibi geliyor..
    ne tunceliliyim nede yakın civarlı.. yaramda yok gocunacak.. burada o programdan midesinin bulandığını ifade eden arkadaş gibi bende, senin, ifade ettiğin düşüncelerinden midem bulanıyor.
    Yaratılan herşeyi severim yaratandan ötürü... her ne kadar sevsemde bazıları midemi bulandırıyor işte.. örneğin senin gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

neden tuncelilinin yediğini hiç düşündünüzmü
    çünkü çoğunda temizlik yok. midede yoktur

bu nasıl bi yorumdur ..... ayıptır, ayıp! insanları böyle ayırmak nickindeki TR kısaltmasına yakışmıyor. bu sözlerini geri almanı rica ederim. forumu kirletmeyiniz...

not:daha önce görmemiştim zaymins arkadaşın cevabından sonra farkettim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.