Şimdi Ara

Fdisk Geri alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fat32 dosya türü olan 80GB harddiskimdeki bilgilerin yedegi alinmadan ilk once FDisk yapildi. Daha sonra da NTFS dosya sistemine cevrildi.

Bu yanlisligi duzeltmek istiyorum.

Harddiskimdeki dosyalar cok onemli ve ben simdi ici bos 80GB harddiskimi kurtarmak istiyorum.

Bu konuda bana nasil bir oneriniz olabilir. Cunku ne pahasina olursa olsun o bilgilere ihtiyacim var.

Bana yardimci olursaniz sevinirim.

Tesekkurler

Saygilar

bir başka bilgisayara bağlayıp onu easy recover,recover my files,magic recover gibi herhangi bir data kurtarma yazılımı ile tara hdd yi verilerin üzerine herhanfgi bişey yazılmadı ise yüksek olasılıkla kurtarırsın ama karşılığında hdd kapasiten kadar boş alan olmalı....geri getireceğin alan büyük olmalı yani..+ alttan alıp üste koyamazsın haberin olsun...

Ve Şimdiye kadar %100 veri kurtarma işlemini gerçekleştiremedim. Mutlaka kayıplar oldu.
    Ama Ne pahasına olursa olsun verileri kurtarman gerekiyorsa, o sabit sürücünün üstüne asla dosya yazma, verileri kurtarmayı dene daha da olmazsa, bu iş ile ekmegini kazanan insanlar var biraz pahali olur ama bir şekilde olur.
    80GB harddiskime ilk once FDisk atilmis daha sonra FAT32 dosya sistemini NTFS ye cevirmisdi.

EasyRecovery Professional ile mevcut olan 38GB verimi geri aldim.
    Kayip yok degil yaklasik 300MB civarinda bir dosyayi kurtaramadim ama yinede bu kurtarma orani cok guzel.

Tesekkurler herkese..
    Bu programı nette searchedip bul.Yaklasış 30 küsür mb. bi program. Bu işin uzmanı bi program.
    Bana sorarsan hdd sistem yüklü olan başka bi bilgisayara tak.Slave olarak tanıt.Programıda bu pc ye kur.Sonra programı çalıştır ve kurtarmak istediğin sürücüdeki dosyaları taktığın bilgisayardaki hdd yol göster ve programda senin gösterdiğin yere tüm verilerini geri getirecektir.
    ok.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.