Şimdi Ara

Fbnin hangi tribünü daha popüler(migros,telsim vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilet alacağım da ateşli bi tribün istiyorum hangisinin seyircisi daha fazla açık tribüne alacağım biletimi yardımcı olursanız sevinirim..

• Maraton Üst F
  • quote:

Orjinalden alıntı: BetaMode

konuyu saptırmayın arkdaşlar..en çok tutulan fb açık tribününü sordum siz kalkmış tartışıyorsunuz...

Açık tribün diye bişey yok

Kale arkası diyosan Migros en ateşlisi, sonra da Maraton üst F blok
  • quote:

Orjinalden alıntı: GebereJackson

quote:

Orjinalden alıntı: BetaMode

konuyu saptırmayın arkdaşlar..en çok tutulan fb açık tribününü sordum siz kalkmış tartışıyorsunuz...

Açık tribün diye bişey yok

Kale arkası diyosan Migros en ateşlisi, sonra da Maraton üst F blok

telsim nasıl peki?
  • adam size ne sormuş siz nasıl cevap veriyorsunuz...

Buarada fenerbahçenın taraftarı hakkında konuşan bazı fenerliler eminim maça gitmemiştir hayatına ben bu zamana kadar 5 6 kere gittim kadiköye..

Bir galatasaraylı olarak Maraton üst e gitmeni tavsiye ederim

Genç fenerbahçeli harbi delikanlı dostlarımız var orda bizim Asyalı dostlarımzı var ordan... her yıl 19 mayısta yemek duzenlerız ultraslan gencfenerbahçelı besıktaslı arkadaslar olarak...

Ve son 2 yıldır Fenerbahçelı arakdaslarımız lanet edıyor stadın suankı halıne kımse laf dınlemez olmuş stadda amigoluk ölmüş.. herkes ayrı telden calıyor..

Gecen yıl sevilla maçına gıttım ben maraton üstteydım... tezahürat bile bilmiyorlar..

sarı lacivert şampiyon fener... en bilindik tezahürat bu. Gençfenerbahçeli arakdaşlarımızda suç yok ellerinden gelenı yapıyorlar yönetim izin vermiyor buna istiyorlarki sus pus herkes maç izlesin....

Herşey aziz yıldırımın suçu Küfürü engellemek için Amigoları kesti staddaki harbi delikanlı adamlara yasak getirildi..

fakat çarşı ve ultraslanda kufur edıyordu galatasaray ve besıktas yonetımı boyle bır yasak getırmedı Ultraslan ve Çarşı kendi içlerinde bitirdiler küfür olayını.. 90 dk susmayan ultraslan ve çarşı varken... Gençfenerbahçelilerin sayısının giderek azalması. kötü oldu..

Gerçek fenerbahçelileri görmek istiyorsan Deplasman maçlarına gitmeni öneririm arkadaşım

• quote:

Orjinalden alıntı: justice_st

adam size ne sormuş siz nasıl cevap veriyorsunuz...

Buarada fenerbahçenın taraftarı hakkında konuşan bazı fenerliler eminim maça gitmemiştir hayatına ben bu zamana kadar 5 6 kere gittim kadiköye..

Bir galatasaraylı olarak Maraton üst e gitmeni tavsiye ederim

Genç fenerbahçeli harbi delikanlı dostlarımız var orda bizim Asyalı dostlarımzı var ordan... her yıl 19 mayısta yemek duzenlerız ultraslan gencfenerbahçelı besıktaslı arkadaslar olarak...

Ve son 2 yıldır Fenerbahçelı arakdaslarımız lanet edıyor stadın suankı halıne kımse laf dınlemez olmuş stadda amigoluk ölmüş.. herkes ayrı telden calıyor..

Gecen yıl sevilla maçına gıttım ben maraton üstteydım... tezahürat bile bilmiyorlar..

sarı lacivert şampiyon fener... en bilindik tezahürat bu. Gençfenerbahçeli arakdaşlarımızda suç yok ellerinden gelenı yapıyorlar yönetim izin vermiyor buna istiyorlarki sus pus herkes maç izlesin....

Herşey aziz yıldırımın suçu Küfürü engellemek için Amigoları kesti staddaki harbi delikanlı adamlara yasak getirildi..

fakat çarşı ve ultraslanda kufur edıyordu galatasaray ve besıktas yonetımı boyle bır yasak getırmedı Ultraslan ve Çarşı kendi içlerinde bitirdiler küfür olayını.. 90 dk susmayan ultraslan ve çarşı varken... Gençfenerbahçelilerin sayısının giderek azalması. kötü oldu..

Gerçek fenerbahçelileri görmek istiyorsan Deplasman maçlarına gitmeni öneririm arkadaşım

Teşekkürler..
    Merak etmeyin sayımızın azaldığı vb. yok.Geçicek tüm bunlar.
    Bu tribünler bizimdi,kimsede alamaz

• Kale arkası Migros'u tavsiye ederim.Mümkünse üst tarafta Yücel'in oraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GencFenerbahçeliler

Migros Üst'dedir

Ve bende her maça ordayım kardeşim gelirsen beklerız ve ayrıca bütün tribünleri migros üst yönetir bütün tribünler migros ile tezahurat yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

GencFenerbahçeliler

Migros Üst'dedir

Ve bende her maça ordayım kardeşim gelirsen beklerız ve ayrıca bütün tribünleri migros üst yönetir bütün tribünler migros ile tezahurat yapar

Aynen. 90 dakika bağırıcam susmıyacam diyorsan migros üste c veya d bloğa geçiceksin
  • Yani Çok Bağırmak istiyorsan migros üst derim çünkü diğer tribünler bağzı zamanlarda susuyorlar
  • telsimde 1907Unifeb'in bloğu çok iyidir.
    maç izlemeyeceğim, bağıracağım diyorsan gidebilirsin.
  • Migros falan kafamda, değişik -en üst sıradakiler yukarıdan iple sepet sarkıtıyor, altta migros çalışanları var onlarda oradan cips çekirdek ihtiyaçlarını karşılıyor- canlanıyor hep nedense...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Migros falan kafamda, değişik -en üst sıradakiler yukarıdan iple sepet sarkıtıyor, altta migros çalışanları var onlarda oradan cips çekirdek ihtiyaçlarını karşılıyor- canlanıyor hep nedense...

Telsim tribününde de sürekli cep telefonuyla konuşan tipler, kimse maç izlemiyor. Ama yalnız telsim şebeke içi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.