Şimdi Ara

FB TV Hakkındaki Düşüncelerimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana mı çok yavan geliyor bilmiyorum ama ben bir Fenerbahçeli olarak FB TV izlerken zevk almıyorum. Özellikle transferler haricinde pek de doyurucu olmayan program olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Selçuk Yula tarzı spor yazarlarından da istediğim tadı alamıyorum. Bir de gece yayınlanan KAPPARA olayı da ayrı bir konu.
    Bu yüzden ben maalesef kulübümüzün kanalı olan FB TV ' yi izlemiyorum.

İsterseniz burada FB TV ile ilgili görüş, öneri, sorun ve çözümlerimizi paylaşalım. Neler yapılabilir, neler olsa daha çok izleyici çeker ve insanları tatmin eder onu tartışalım.

Edit : Ekleme yapıldı.

İyi Programlar
    Haberler ( Spor gündeminin sunulduğu geniş bir haber bülteni )
    Transfer Haberleri ( Yeni transferler ile yapılan sıcağı sıcağına görüşmeler )
    Yer6 ( FB'li gençlerin gündemdeki olaylarla ilgili yorumları )
    Maçın Öyküsü ( O haftaki maçın geniş bir öyküsü )
    Potada Fener ( Basketboldaki gelişmeler ve Fenerbahçenin yorumları )
    Avrupadan Futbol ( Avrupadan Futbol )
    Spor Sabahı ( Gazetelerdeki haberler ve futbol gündemi )

Kötü Programlar
    Kappara ( Milletin kazıklandığı gereksiz ötesi program sadece kız fena değil )
    Bedri Baykam (2F1B) ( İçinde Bedri Baykam olması yeterli )
    Maç Kaç Kaç ( Gereksiz,saçma,anlamsız bir program, millet maçın kaç kaç olduğunu bilse iddaa oynardı )
    Eko Fener ( Bizi hiç ilgilendirmeyen, gereksiz ekonomi programı )
    Biz Bir Aileyiz ( Sıkıcı bir program, boyna milletin evine felan gidiliyo, iğrenç )
    Okuldaki Fener ( Banane kardeşim okuldaki Fenerden beni sahadaki Fener ilgilendiriyo )
    Endüstriyel Spor ( Bence sadece adı bile yeterli )
    Yüksek Krampon ( Başka sunucusu olmak üzere tamamıyla anlamsız bir program )

İdare Edenler
    Futbol Zirvesi ( Bazen güzel bazende gereksiz ama genelde iyi bir program )
    Müzik Molası ( Metin Özülkü ile biraz da kafa dağıtmak için iyi oluyor )
    Fenerium On-Air ( Best Fm radyo programcısı Cem Arslan ile keyifli oluyor )
    Yaşayan Efsaneler ( Eğer futbol ve basketbolla ilgili olursa ilginç olabiliyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekonline -- 14 Eylül 2006; 13:31:02 >

• acıkçası ben canım sıkıldıgında izliyorum hangi program olursa olsun

ama macları yayınlasa ne güzel olurdu
    bir klubün kendi tv kanalı var ama kendi maclarını yayınlamıyor ( bu mesajdan sonra topicin seyri değişecek havuz filan ama gerçek bu )
  • sadece basın toplantıları,transfer haberleri vs izlemek için bakıyorum..
  • Çok yavan geliyor bana ya. Eski önemli maçları felan verse şöyle kaliteli objektif spor yazarlarıyla spor programları yapsa iyi olmaz mı ?
  • bunu bulamayanlarda var
  • reyting alsın die açık bırakıyorum saatlerce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 12 Eylül 2006; 11:47:39 >
  • iyide zaten sabah akşam izlenecek bir şey değilki bu. canın FB ile ilgili birşeyler görmek istediğinde açacaksın biraz hasret giderip kanal değiştireceksin. sürekli maç koysalar sıkar, film koysalar millet aradığını (FB ile ilgili) bulamaz. ama tabi bazı programlar daha kaliteli olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben izliyorm açıkcası hele Fenerbahçe maçlarının ertesi günkü programları çok ii oluyor neden sevmediniz blmiyorm ama bir kulüp televizyonu olarak oldukça kaliteli yayın yapıyorlarama şu bedri baykamın olduğu program tamamıyla yayın saati doldurmak amacıyla yapılıyor ressamsan git resim yap kardeşim ne işin var spor programındaya da peçeteyle bişeler sil 35 yıl sonra tekrar sergile

• buyurun bende sizdenim.
  • fbtv de yorum yapanlar hakkinda bir laf etcem yine ceza alcam ondan etmiyorum, acikcasi bir fenerli oalrak utaniyorum bazen o kanaldan, hele gecen sene sabah aksam alex arkada da cesur yurek in muzigi tarzi muzikler, bizim takimdaki Turkler esek zaten top toplamaya geldiler oraya, senin dunya 3. olan milli takimdan oiyuncularin 1 saniye gecmiyor salak sulak yabancilarin dakika basi gosterilip duruyo, sacma sapan yorumlar, cok simarikca programlar, mutevazi olmadiimiz surece bizden bir cacik olmamaya devam edecek
  • Daha kaliteli programlar istiyorum ben ya. Evet bunu da bulamayanlar var ama ne yapalım yani onları da mı bekleyelim.
  • bende arasıra bakıyorum.sürekli izlediğim yok..yanlız bjk tvde konuşmalar daha önce geliyo sonra dudakla oynuyo hasta oluyorum daha çok izliyorum bjk tvyi
  • öncelikle şu aptalca yarışmalar çok can sıkıcı...!!!

müzik programları çok saçma...!!!

ben sadece haberleri izliyorum şahsen...
  • bende çok şikayetçi değilim arada bene bakıyorum ama dediğiniz gibi daha güzel şeyler konabilir.
    haberleri,basın toplantıları transfer olaylarını gayet güzel yayınlıyolar onlarda bi sorun yok zaten.

mesela diğer branşları da içeren eski karşılaşmaları koysalar hakkaten iyi olur.

fenerium la ilgili başka şeyler olabilir, yeni ürünler tanıtılabilir.

o gece yayınlanan para programı kalkabilir,gerksiz bi kaç program var bedri baykam ın programı veya "maç kaç kaç" :)) gibi..

yani az biraz daha güzel olabilir...
  • fenerbahçe tv de kappara adlı programın kaldırılmasını istiyorum.. her kanalda bu tarz yarışmalar var.. insanları kek yerine koyuyorlar resmen.. diğer adı soygun.. ve fenerbahçe tv nin bu tarz soygunlara aracılık yapmasını istemiyorum.. yakışmıyor...

kappara programını yapçağına , iki tane güzel program koyarsın izletirsin insanlara...
  • fazla iyi yayını yokk... durmadan yol ve hava drumunu veriorlar kapparayı durmadan veriorlar haberleri izliyorum genelde bi okadar
  • Bazen yayınlar fazla yanlı geliyor, onun dışında Yer6 hoş program. Haberleri her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ama şu sporcuların evlerine misafir olarak gitmeleri beni acayip sıkıyor.
  • bazen bakıyorum maçlar öncesi röportajları ve haberleri izliyorum ama selçuk yula pek objektif değil daha doğrusu o kanaldaki hiçbir yorumcu objektif konuşmuyor her zaman fenerin yanında o yüzden sarmıyor pek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Bazen yayınlar fazla yanlı geliyor, onun dışında Yer6 hoş program. Haberleri her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ama şu sporcuların evlerine misafir olarak gitmeleri beni acayip sıkıyor.

Yer6
  • dewamlı olarak dünyadan spor heberleri werilse Fenerin eski maçları yayınlansa cok iyi olr.bide o unlululerin ewine yapılan ziyaretleri yayımlayan program iyi.maç yorumları yapılırken biraz fazla yanlı dawranılıyor gibi.ama sewerek izliyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.