Şimdi Ara

FB TV Hakkındaki Düşüncelerimiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyi Programlar
    Haberler ( Spor gündeminin sunulduğu geniş bir haber bülteni )
    Transfer Haberleri ( Yeni transferler ile yapılan sıcağı sıcağına görüşmeler )
    Yer6 ( FB'li gençlerin gündemdeki olaylarla ilgili yorumları )
    Maçın Öyküsü ( O haftaki maçın geniş bir öyküsü )
    Potada Fener ( Basketboldaki gelişmeler ve Fenerbahçenin yorumları )
    Avrupadan Futbol ( Avrupadan Futbol )
    Spor Sabahı ( Gazetelerdeki haberler ve futbol gündemi )

Kötü Programlar
    Kappara ( Milletin kazıklandığı gereksiz ötesi program sadece kız fena değil )
    Bedri Baykam (2F1B) ( İçinde Bedri Baykam olması yeterli )
    Maç Kaç Kaç ( Gereksiz,saçma,anlamsız bir program, millet maçın kaç kaç olduğunu bilse iddaa oynardı )
    Eko Fener ( Bizi hiç ilgilendirmeyen, gereksiz ekonomi programı )
    Biz Bir Aileyiz ( Sıkıcı bir program, boyna milletin evine felan gidiliyo, iğrenç )
    Okuldaki Fener ( Banane kardeşim okuldaki Fenerden beni sahadaki Fener ilgilendiriyo )
    Endüstriyel Spor ( Bence sadece adı bile yeterli )
    Yüksek Krampon ( Başka sunucusu olmak üzere tamamıyla anlamsız bir program )

İdare Edenler
    Futbol Zirvesi ( Bazen güzel bazende gereksiz ama genelde iyi bir program )
    Müzik Molası ( Metin Özülkü ile biraz da kafa dağıtmak için iyi oluyor )
    Fenerium On-Air ( Best Fm radyo programcısı Cem Arslan ile keyifli oluyor )
    Yaşayan Efsaneler ( Eğer futbol ve basketbolla ilgili olursa ilginç olabiliyor )

Bu arada bazı programları hiç duymayan Fenerbahçeliler de varsa iyi olmuştur bu açıklama belki

• quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Bence ;

İyi Programlar
    Haberler ( Spor gündeminin sunulduğu geniş bir haber bülteni )
    Transfer Haberleri ( Yeni transferler ile yapılan sıcağı sıcağına görüşmeler )
    Yer6 ( FB'li gençlerin gündemdeki olaylarla ilgili yorumları )
    Maçın Öyküsü ( O haftaki maçın geniş bir öyküsü )
    Potada Fener ( Basketboldaki gelişmeler ve Fenerbahçenin yorumları )
    Avrupadan Futbol ( Avrupadan Futbol )
    Spor Sabahı ( Gazetelerdeki haberler ve futbol gündemi )

Kötü Programlar
    Kappara ( Milletin kazıklandığı gereksiz ötesi program sadece kız fena değil )
    Bedri Baykam (2F1B) ( İçinde Bedri Baykam olması yeterli )
    Maç Kaç Kaç ( Gereksiz,saçma,anlamsız bir program, millet maçın kaç kaç olduğunu bilse iddaa oynardı )
    Eko Fener ( Bizi hiç ilgilendirmeyen, gereksiz ekonomi programı )
    Biz Bir Aileyiz ( Sıkıcı bir program, boyna milletin evine felan gidiliyo, iğrenç )
    Okuldaki Fener ( Banane kardeşim okuldaki Fenerden beni sahadaki Fener ilgilendiriyo )
    Endüstriyel Spor ( Bence sadece adı bile yeterli )
    Yüksek Krampon ( Başka sunucusu olmak üzere tamamıyla anlamsız bir program )

İdare Edenler
    Futbol Zirvesi ( Bazen güzel bazende gereksiz ama genelde iyi bir program )
    Müzik Molası ( Metin Özülkü ile biraz da kafa dağıtmak için iyi oluyor )
    Fenerium On-Air ( Best Fm radyo programcısı Cem Arslan ile keyifli oluyor )
    Yaşayan Efsaneler ( Eğer futbol ve basketbolla ilgili olursa ilginç olabiliyor )

Bu arada bazı programları hiç duymayan Fenerbahçeliler de varsa iyi olmuştur bu açıklama belki

hoca sende genel yayın yönetmeni gibisin hakikaten iyi açıklamalar
    birde arada çıkan reklamlarıda tanıtsaydın

• quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®
    hoca sende genel yayın yönetmeni gibisin hakikaten iyi açıklamalar
    birde arada çıkan reklamlarıda tanıtsaydın

O değil de o kadar izlemiyorum felan diyorum maaşallah bütün programları da biliyorum ya o da ayrı bir konu
  • çok taraflı..Fenerbahçe de herşeyi güllük gülistanlık gösteriyor..Birde Selçuk Yula ile hiç bi problemim olmamasına rağmen kendisi bende acaip bi antipati yaratıyor gibi..Çünkü Fenerbahçenin sürekli iyi yolda olduğunu söylüyor ,doğru dürüst bir eleştiri getirdiğini göremedim ben henüz...Ne zaman denk gelip bir iki göz atsam yada gazetede köşe yazısını okusam hep Fenerbahçenin çok iyi olduğunu yada hiç sorunu olmadığı tarzında şeyler söylüyor ..Ona göre herşey tozpembe
  • ilk açıldığı zaman ne bu böyle paso marş çalıyorlar, diye dalga geçmiştim..
    ama zamanla gelişti, bi ton canlı yayyın falan yapıyorlar..
    yeni transferleri adamın geldiği gün yayına çıkartıyorlar..
    zamanla daha iyide olabilir gibi gözüktü bana..
    ama şu bi soytarı adam var, onu kovmaları lazım..mağazalarda röportaj yapan çeşit heriften bahsediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Bazen yayınlar fazla yanlı geliyor, onun dışında Yer6 hoş program. Haberleri her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ama şu sporcuların evlerine misafir olarak gitmeleri beni acayip sıkıyor.

Yer6

espiriyi anlamadım...

• quote:

Orjinalden alıntı: LSG
    ama şu bi soytarı adam var, onu kovmaları lazım..mağazalarda röportaj yapan çeşit heriften bahsediyorum..

Cem Arslan'dan bahsediyorsun herhalde. Ama bence yaptığın yorum doğru değil. O adam ki her sabah Best FM'de Gazoz Ağacı diye bir program yapıyor ve çok seviliyor. Ayrıca ülke sorunlarıyla ilgili güzel tespitler ve espriler yaptığı gibi iyi bir Fenerbahçe'lidir kendisi.

( Ben onun avukatı felan da değilim yanlış anlaşılmasın. Hatta programını da çok nadir izlerim ama iş haksızlığa gelince de savunurum )
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LSG

Cem Arslan'dan bahsediyorsun herhalde. Ama bence yaptığın yorum doğru değil. O adam ki her sabah Best FM'de Gazoz Ağacı diye bir program yapıyor ve çok seviliyor. Ayrıca ülke sorunlarıyla ilgili güzel tespitler ve espriler yaptığı gibi iyi bir Fenerbahçe'lidir kendisi.

( Ben onun avukatı felan da değilim yanlış anlaşılmasın. Hatta programını da çok nadir izlerim ama iş haksızlığa gelince de savunurum )

Adamın adını bilmiyorum ama ondan bahsediyorum..
    Radyo'da yaptığı yayını bilmiyorum ama FBTV'deki programında çok gereksiz konuşuyor..İtici bir şahsiyet..

• şu para kazanılan yarışma var ya

ne zaman açsam ya o var ya da endüstriyel spor,Eko Fener gibi aptal programlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

fbtv de yorum yapanlar hakkinda bir laf etcem yine ceza alcam ondan etmiyorum, acikcasi bir fenerli oalrak utaniyorum bazen o kanaldan, hele gecen sene sabah aksam alex arkada da cesur yurek in muzigi tarzi muzikler, bizim takimdaki Turkler esek zaten top toplamaya geldiler oraya, senin dunya 3. olan milli takimdan oiyuncularin 1 saniye gecmiyor salak sulak yabancilarin dakika basi gosterilip duruyo, sacma sapan yorumlar, cok simarikca programlar, mutevazi olmadiimiz surece bizden bir cacik olmamaya devam edecek

Arkadaşım Sen Eğer Gerçekten Fenerbahçeli isen seninle Tanışmak isterim
    böyle mütevazilikle ilgili bir konuda hayatımda belki de ilk defa bir fenerliden yorum duydum
    kesinlikle Tanışmak isterim
    bi özel mesaj falan atarsan MSN leşelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

şu para kazanılan yarışma var ya

o para kazanılan prog. her kanala musallat oldu..
    "evet yok mu hala arayan" hay kafanıza...
  • Bunu da hortlatalım istedim. FB TV Hakkında okumak isteyen için.
  • yavv neden görmedim daha önce ben bu topici
    abisi ben beğenmiyorum bu kanalı

quote:

Bunu da hortlatalım istedim. FB TV Hakkında okumak isteyen için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 10 Ekim 2006; 18:33:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

yavv neden görmedim daha önce ben bu topici
    abisi ben beğenmiyorum bu kanalı

quote:

Bunu da hortlatalım istedim. FB TV Hakkında okumak isteyen için.

Hitap şekline dikkat et.
  • bu benim düşüncem
    herkes kendi düşüncesini yazıyo
    sende kendi yorumunu yaparsan ii edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 10 Ekim 2006; 20:13:27 >
  • BJK TVDEN İYİ BİRAZ GS TV Yİ DAHA HİÇ İZLEMEDİM BİLMEM BEN HABERLER SPOR PROGRAMLARI NI VB. PROGLARI İZLİYORUM
  • fbnin kaybettiği maçlardan sonra izlemesi çok keyifli oluyoo geçen sene son hafta şampiyonluğu
    gsye kaptırdıktan sonra kanal 2 gün bunalıma girdi alakasız şeyler gösterdi canlı yayın yapmadı spiker
    ler çok ukela ve hiç güzel bayan spiker yok
  • vay vay vay neler duyuyoz kanal hakkında

quote:

Orjinalden alıntı: misread

fbnin kaybettiği maçlardan sonra izlemesi çok keyifli oluyoo geçen sene son hafta şampiyonluğu
    gsye kaptırdıktan sonra kanal 2 gün bunalıma girdi alakasız şeyler gösterdi canlı yayın yapmadı spiker
    ler çok ukela ve hiç güzel bayan spiker yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 12 Ekim 2006; 6:08:55 >
  • Bencede fb tv yi fb maç kaybettiği zaman izlemek gerek.Çok komik oluyor.Saçmalıyorlar çok gülüyorum.Ayrıca yukarıda bir arkadaşın dediği gibi yabancı futbolculara kanalda o kadar yer ayırana kadar yerli oyuncularada yer ayırmalı.Her açtığımda yabancı futbolcular bide brezilya müziği koyuyorlar sanki brezilya kanalı sanki brezilya kulübü.Ama gerçi her yerde böyle yapıyoruz kendi öz değerlerimize sahip çıkmıyoruz
  • Kanal daha ne yapsın f.bahçeliden çok diğer takım taraftarları daha çok izliyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi org -- 12 Ekim 2006; 12:52:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.