Şimdi Ara

FB-GS REKABETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZİ İNCİTMEDEN,KIRICI DEĞİL YAPICI Bİ ŞEKİLDE TARTIŞALIM OLMAZ MI? BEŞİKTAŞLI TARAFTAR HANGİ TAKIMI DAHA ÇOK SEVİYOR.PEKİ BENDEN BAŞLAYALIM.BEN DİYORUMKİ FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA BEŞİKTAŞLILAR BİZİ DAHA FAZLA YENMİŞ(İNANMASI GÜÇ AMA) AMA BEŞİKTAŞIN ŞAMPİYONLUK SAYISI FB VE GS YE GÖRE DAHA AZ OLDUĞUNDAN BJK İLE NE FB NE DE GS İLE REKABET OLMUYOR.AMA FB GS ARASINDA ŞAMPİYONLUKLAR EŞİT OLDUĞUNDAN REKABET DAHA DA FAZLALAŞIYOR.VE FENERBAHCE TARİHİNDE VE ŞİMDİ GS DEN DAHA BAŞARILI . s i z c e
    DİPNOT:LÜTFEN OBJEKTİF OLUN.

• Kargalar sürüyle Kartallar tek tek uçar. Milli takıma 11 futbolcu verip logosunda Türk Bayrağı takımız, en ateşli ve gerçek taraftar bizde. Büyüklük bence şampiyonluk sayısı deil, Fbnin büyüklüğü fazla sempatizanı olması ve yıllardır en büyük transferleri yapmasıdır. Ama Reali,Barcayı,Milanı,Juveyi tokatlayan GS en başarılıdır.
  • En atesLi taraftar bence Fb de o atmosfer feLan manyk bişey ve coguda takımına bagLıdır ve gercek taraftardır..Gs'nin taraftarıda oyLe BjK nında oyLe..Bence Gs turk tarihinde en cok basarıyı eLde eden bi takım bunu inkar etmek yanLıs oLur ama şuan Fb 2 sindende daha iyi gozukuyor ama bi kaç iyi takıma rastLayınca bizde cokcez gibi..Sen demişinki 11 futboLcu yoLLadık okudugumda hatırLadıgım kadarıyLa Fbde 17 futboLcu yoLLadı MiLLi Takıma bunuda gormemezLikten geLme..
  • Ateşli taraftar, atmosferin yıllardır yıkılmaya da çalışılsa kapalı tribünümüzde oldugunu ve bunu diger tribünlere takılan arkadaşların da bildigini biliyoruz.

SiYaH - BeYaZ
    ÖLüM - YaŞaM
  • GS AVRUPADA ASYADA ORADA BURADA HER YERDE TANINIYOR. NEDENİ BASİT UEFADA BAŞARI. FB BÖYLE BİR BAŞARI YAKALARSA GSDEN ÜSTÜN OLUR.

:)
  • Ha benim anlayamadığım nokta burası Gs UEFAYI Aldı ama birçok taraftar bunu fenerbahçelilerin suratına vuruyor.Biz tebrik ediyoruz ama sizin yaptığınız dawranış yalnış.Yarın biz de böyle başarıyı yakalasak GSlilerin suratına vursak doğru olur mu sizce
  • Al işte işin içine sarı girdimi ....

Ayrıca imza - Nerobianco
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gs laf yok adamlar avrupada şov yaptı hakkını vermek lazım,fener de aynı başarıyı gösterse yine aynı şekil. Fenerinki bence seyirci bir gol yedikten sonra çıt çıkmadı ya (A.Dursunun atıpta 1-0 yendimiz maç,gerçi her maç öyle susuyorsunuz gol yedikten sonra), eğer siz fanatik taraftarsanız ne diyelim bizde holiganmı oluyoruz artık. Hatırlatırım 3-0 dan 3-3e getirdimiz Valeranga maçydı galiba yine kıyameti kopardık. Milan maçında başkanı ayakta alkışlıyor ve ben dünyanın hiçbiryerinde böyle ateşli taraftar görmedim diyor. Kösice maçı 22dk geç başlıyor tribün şov yapıyoruz. Gordon Milne zamanında Kadıköyde şampiyonluk turu atan takımız fenerden sonra. Logomuzda Türk bayrağı milli takımın 11 futbolcusunun da BJKli olmasından dolayı verilmiştir. Siz aynı şeyi yapsaydınız logonuzda meşe veya palamut olmaz Türk bayrağı olurdu. 2000-2001 sezonu ligde altıncıyız, Avrupada iddamız yok, Kupadan elenmişiz maça gidiyoz bilet bulamıyoruz tribün yine dolu. Yani diyeceğim Beşiktaş çok başarılı bir takım veya en büyük biziz veya en iyi topu biz oynuyoruz demiyorum. En iyi taraftar biziz sadece bunu kabul edin.

• Serdarer kardeşim sen fenerbahçe maçlarını hiç izlememişsin!! Sanada saygım sonsuz icabında, anlarsın!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

Gs laf yok adamlar avrupada şov yaptı hakkını vermek lazım,fener de aynı başarıyı gösterse yine aynı şekil. Fenerinki bence seyirci bir gol yedikten sonra çıt çıkmadı ya (A.Dursunun atıpta 1-0 yendimiz maç,gerçi her maç öyle susuyorsunuz gol yedikten sonra), eğer siz fanatik taraftarsanız ne diyelim bizde holiganmı oluyoruz artık. Hatırlatırım 3-0 dan 3-3e getirdimiz Valeranga maçydı galiba yine kıyameti kopardık. Milan maçında başkanı ayakta alkışlıyor ve ben dünyanın hiçbiryerinde böyle ateşli taraftar görmedim diyor. Kösice maçı 22dk geç başlıyor tribün şov yapıyoruz. Gordon Milne zamanında Kadıköyde şampiyonluk turu atan takımız fenerden sonra. Logomuzda Türk bayrağı milli takımın 11 futbolcusunun da BJKli olmasından dolayı verilmiştir. Siz aynı şeyi yapsaydınız logonuzda meşe veya palamut olmaz Türk bayrağı olurdu. 2000-2001 sezonu ligde altıncıyız, Avrupada iddamız yok, Kupadan elenmişiz maça gidiyoz bilet bulamıyoruz tribün yine dolu. Yani diyeceğim Beşiktaş çok başarılı bir takım veya en büyük biziz veya en iyi topu biz oynuyoruz demiyorum. En iyi taraftar biziz sadece bunu kabul edin.

unutmayaLımki biz daha sampiyon oLmadan oncede (ama garantiLediğimiz zaman) showLar yaptık sampiyon oLduktan sonrada yer yerinden oynadı saatLerce konvoyLar gosteriLer vsvs ve unutmadan ekLeyeyim Hurriyette okumustum yabanci bi derginin yaptııı arastırmadada Fb taraftarı en atesLi taraftar oLarak dunya takımLarı arasından 3. oLmustu..

• quote:

Orjinalden alıntı: xTraP
    Hurriyette okumustum yabanci bi derginin yaptııı arastırmadada Fb taraftarı en atesLi taraftar oLarak dunya takımLarı arasından 3. oLmustu..

Kardeş başkasının yanında söylemiyosun dimi gülerler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orviper

quote:

Orjinalden alıntı: xTraP
    Hurriyette okumustum yabanci bi derginin yaptııı arastırmadada Fb taraftarı en atesLi taraftar oLarak dunya takımLarı arasından 3. oLmustu..

Kardeş başkasının yanında söylemiyosun dimi gülerler

Kardes yaLanmı soyLıcem aLaLaaa tamam tutuyoruz takımı ama gereksiz yere artizLik oLsun diyede yaLan soyLıcek deiLim

• Bence onlar dönsünler bir taraflarına gülsünler. En ateşli taraftar Fb ile Gs da var tabii ki. Ancak şu sıralar stadlarının fazla kapasitesi ile Fbliler önde gibi. Biz de stadımızı yaptıralım da Hell ne demekmiş görsünler.
  • Taraftar ve seyirci kavramını çözemiyorsunuz galiba. Kapalının ortasında bi maç izleyin arkadaşlar başka da bişey demiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

Taraftar ve seyirci kavramını çözemiyorsunuz galiba. Kapalının ortasında bi maç izleyin arkadaşlar başka da bişey demiyorum.

YANİ Çok ilginçtir Şükrü Saraçoğlunu Ali Samiyenle kıyaslayacak olursak işimiz var
  • İnönü den bahsetmiştim, ÇARŞI grubundan.
  • Ya bırakın bunları sen gel Bursa da Texas grubunun içinde maç izle. Gerçi küme düştü ama. Sırf ateşli taraftarlara sahip olmasından ötürü Bursaya milli maçları verdiler ve daha da yenilgi yüzü görmedik Allaha şükür. Ne ise bence Bjk ın varı yoğu çarşı grubu. Onlar maça gitmeyince 2 3 bin kişiye oynuyorsunuz resmen. Hatta geçen sene ilk yarı boyunca takım şampiyonluğa koşarken bile kimse gitmedi maça. Çarşı grubu da malum küstü yönetime! O yüzden bjkılar bence bu konuda geride kalıyorlar. Fb mi Gs mı derseniz yine gözüm kapalı fener derim. Çünkü Ali Samiyene giden taraftarlara tezahürat dersi verilmeli bence. Bir kaç tezahürat hariç o uyutucu haydi bastır haydi bastır haydeee melodisini dillerinden düşürmüyorlar. Bu sıralar ilginçtir Bjkta sardı aynı tezahürata. İnanın Gs ın stadının yerinin değişeceğine çok sevinmeye başladım.

• bu sene göreceğiz 2-3 bin kişiylemi, yoksa onun 10 katıylamı oynayacağız.
    fenerli arkadaşlar da ne zamandan beri taraftar anlamında kendilerini 1 numara olarak görüyorlar, bu alemde kim en babanız, kim en eskiniz, kim en tecrübeliniz, kim en çok bağıran taraftar grubu kim? yeni yeni çıkan ultraslanmı yoksa yeni yetme genç fenerlilermi? klavyeniz sizleri subjektif düşünceye yöneltmesin. çarşı gerçeğini kabul edin, etmesenizde inönüdeki her maçımızda gözlerinizin önündeki perdeyi sesimizle kaldırmayı iyi biliriz.

bu alemde ÇARŞI; alayına karşı...
  • goodforce beni anladın helal olsun.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.