Şimdi Ara

Fazla sevinmeyelim,hataya düşmeyelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sıralamaların değişmemesi aslında birşey ifade etmiyor.Biz geçen seneyi baz aldığımız için geçen senekinde onlar araya karışmış durumdaydı ve buda sıralamaları geriye itti.Bölüm 50binle aldı ama o aralıkta aslında 8-10bin araya girenler vardı.Yani bu sene onlar yoksa bu bölüm 40bininci kişiyi alıcak.Katsayılar yüzünden de bu sene araya fazla karışanlar oldu diğer sınavlara girerek.Buda bir avantaj.Kontenjan artışları da bir avantaj.

Tahminim fazla bir kayma olmayacak ama yinede tercih aralıklarını geniş tutmakta büyük fayda var.Umarım herkes istediği bölümlere girer..

• tercihlerde mf3 te ilk 20 k da problem çıkarmı ?
  • TMde ilk 50binde araya karışan bu sene daha fazladır
  • Anladığım kadar bu iş sayısalcıları pek etkilemiyor.Asıl sorun sözel ve ea ların sıralamasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifane377

tercihlerde mf3 te ilk 20 k da problem çıkarmı ?

hiç sanmıyorum en fazla 100 falan en fazla oda.
  • tm1 de 291k dayım bende ne kadar oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: husozkan

tm1 de 291k dayım bende ne kadar oynar

Tahmin etmek çok zor önünde ede sınavına girmiş çok fenci de var tm den tercih yapmayacak.Ama 350-400binlere kadar yazman bence mantıklı olur 100binlerden-400binlere kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 271.131 deyim 281.000 deki yeri çok istiyorum ilk tercihi bunu yazsam ikinci tercihede 304.000 de olan ikinci öğretimini yazsam ve bu bölüm sayısalcıların gözdesi olmasa tutma olasılığı yüzde kaçtır sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

271.131 deyim 281.000 deki yeri çok istiyorum ilk tercihi bunu yazsam ikinci tercihede 304.000 de olan ikinci öğretimini yazsam ve bu bölüm sayısalcıların gözdesi olmasa tutma olasılığı yüzde kaçtır sizce

Muhtemelen tutar ama bence biraz daha geniş tutmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

Arkadaşlar sıralamaların değişmemesi aslında birşey ifade etmiyor.Biz geçen seneyi baz aldığımız için geçen senekinde onlar araya karışmış durumdaydı ve buda sıralamaları geriye itti.Bölüm 50binle aldı ama o aralıkta aslında 8-10bin araya girenler vardı.Yani bu sene onlar yoksa bu bölüm 40bininci kişiyi alıcak.Katsayılar yüzünden de bu sene araya fazla karışanlar oldu diğer sınavlara girerek.Buda bir avantaj.Kontenjan artışları da bir avantaj.

Tahminim fazla bir kayma olmayacak ama yinede tercih aralıklarını geniş tutmakta büyük fayda var.Umarım herkes istediği bölümlere girer..

Hocam kafam karıştı iyice, Kocaeli Makine(İ.Ö) 63.400 ile almış geçen sene. Ben 65.150'yim. Şimdi senin dediğine göre bu bölüm 50 bin cicarında mı alacak bu sene?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkknightr

Anladığım kadar bu iş sayısalcıları pek etkilemiyor.Asıl sorun sözel ve ea ların sıralamasında.

sözelcilerle bir alakası yok olayın en azından TS-1 için, olay, tm ile mf ciler arasında geçiyor ve konulu :):)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

271.131 deyim 281.000 deki yeri çok istiyorum ilk tercihi bunu yazsam ikinci tercihede 304.000 de olan ikinci öğretimini yazsam ve bu bölüm sayısalcıların gözdesi olmasa tutma olasılığı yüzde kaçtır sizce

Muhtemelen tutar ama bence biraz daha geniş tutmalısın.

o zaman 350k 'ya kadar yazayım..tercih sıkalamı 270.000 <>350.000 arası yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Arkadaşlar sıralamaların değişmemesi aslında birşey ifade etmiyor.Biz geçen seneyi baz aldığımız için geçen senekinde onlar araya karışmış durumdaydı ve buda sıralamaları geriye itti.Bölüm 50binle aldı ama o aralıkta aslında 8-10bin araya girenler vardı.Yani bu sene onlar yoksa bu bölüm 40bininci kişiyi alıcak.Katsayılar yüzünden de bu sene araya fazla karışanlar oldu diğer sınavlara girerek.Buda bir avantaj.Kontenjan artışları da bir avantaj.

Hocam kafam karıştı iyice, Kocaeli Makine(İ.Ö) 63.400 ile almış geçen sene. Ben 65.150'yim. Şimdi senin dediğine göre bu bölüm 50 bin cicarında mı alacak bu sene?

MF yi fazla etkilemez bu durum belki 60binle alabilir.

• beyler bende 173k dayım 226k gelir mi?
  • Valla bilemiyorum arkadaşlar kaça kaç gelir ama böyle bir durum var bunu da dikkate alın.Ben 100bininyim en son geçen sene 110binle alanı yazayım nasılsa girerim demeyin biraz geniş tutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifane377

tercihlerde mf3 te ilk 20 k da problem çıkarmı ?

Tüm testleri full yapan(YGS+LYS) bir TM'ci MF3'te geçen sene ilk 20k'ya giremiyordu 1 kişi bile farketmez yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÇKR_06 -- 23 Temmuz 2012; 13:50:13 >
  • 30 tercihniz var bence aralığı ii tutun mesla ben 177 bindeyim 150-300 bin tercih yapmayı düşünüyorum
  • arkadaslar ben bu isten birsey anlamadim.

sabah foruma girdigimde kontenjanlar artti siralamaya gore daha iyi bir yere girebileceksiniz vb. seyler okumus ve sevinmistim.

ama simdi ise tam tersi 40bininci kisinin belkide 45-50 binlerden alan yere gidebilecegini okuyorum.

bunun sebebi nedir?ve benm siralamam 69bin tercih araligim nasil olmali.
    lutfen yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlarben 61 k dayım geçenseneye göre bu kaç k oluyor nolur yardımedin kafayıyiyecemmmmm

62 k da olan bölüme girme şansım nedir sizce ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammed -- 23 Temmuz 2012; 13:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efelerbjk

30 tercihniz var bence aralığı ii tutun mesla ben 177 bindeyim 150-300 bin tercih yapmayı düşünüyorum

100binden başlayabilirsin bence ne olacağı tam belli değil
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.