Şimdi Ara

Fazla oturamıyorum sırtım ağrıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pandemiden bizim restoranda kapandı orda hep ayakta çalışıyorduk yemeklerde oturuyordum tabi hiç bir sırt ağrım olmadı o dönemlerde.

Ama şimdi evdeyim hep.Ve ofis koltuğunda oturuyorum.Oyun oynuyorum internette geziyorum vs.Sırtımın ortası ağrımaya başladı.Hep dik oturmaya çalışıyorum yibe aynı.Ciddi bir durum var mıdır sizce ?Doktora görünmeli miyim?

• Covid değilsen,
    Alışık olmadığından hamlamış olabilirsin.

Ben eskiden pc oyunu oynayıp, ara verip tekrar başladığımda istisnasız sırt ağrısı çekiyordum, sonra geçiyordu.

Aynı şekilde dizi film izlemeye başlayıp başında kilitlenip, bir oturuşta 3-5 bölüm izlediğim dönemlerde de sırt-boyun ağrısı yaşıyordum.

Şu dönemde hastaneye gitmek yerine, 3-5 gün ara verip dinlen, geçiyor mu diye bak. Geçmezse doktora gidersin.
    Ağrıyan yerini kütletmeye çalışıp zorlama, incitme.

İnternetten ısınma hareketlerine bak, her sabah, öğle akşam5-10’ar dakikalık yap. Ben bunları yapınca geçiyor kronik kürek kemiği ağrım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 8 Aralık 2020; 0:41:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Hamlamış olacağımı sanmıyorum.Bişmiyorum pek alakalı mı ama 3-4 kere barfix yapabiliyom yani sırt kaslarım o durumda.Ama fıtık ya da başka bir şey olabilir diye korkuyorum ya.Ve covidi 20 gün önce oldum.İlk gün baş ağrısı oldu sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: quax77

Hamlamış olacağımı sanmıyorum.Bişmiyorum pek alakalı mı ama 3-4 kere barfix yapabiliyom yani sırt kaslarım o durumda.Ama fıtık ya da başka bir şey olabilir diye korkuyorum ya.Ve covidi 20 gün önce oldum.İlk gün baş ağrısı oldu sadece

Sırt kası bende de var da stresle alakalı arada sırtımın solunda dayanılmaz yanmalı ağrı oluyor.

hap, iğne falan fayda etmiyor. Egzersiz yapınca geçiyor.

Çevremde çok covid olan oldu, genelde sırt ağrısı dediker o yüzden söyledim.

Bahsettğim egzersiz okulda beden hocalarının yaptırdığından. Kafayı sağa sola öne geriye,

omuzları kaldır indir

omuzları öne yuvarla arkaya yuvarla

kolları öne kulaç arkaya kulaç

elleri yukarda birleştir sağa sola öne yukarı aşağı uzat vb. 10 dk bile sürmez.

Hocam ben de yıllarca pc oynadım,

15 yıldır da masa başında iş yapıyorum. Baktıpında hamlamadım ama ya bir gün ters hareket oldu ya da stres kaynaklı, ağrı oraya yer yaptı. (Bu doktorun söylediği).

olabiliyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 8 Aralık 2020; 0:50:45 >

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Umarım egzersizle geçecek kadar basit bir sorundur.Yarın denerim.Tavsiyen için teşekkür ederim hocam.
  • İnşallah hocam. Rica ederim, Kasma kendini sinirsel olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    b
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.