Şimdi Ara

Fazla Ice Tea Zararlımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür kola içmiyorum da dün ice tea deneyeyim dedim bi bu sıcakta idare etti ama işin kötü yanı dün 1 lt ice tea 45 dakikada bitti bugün ise 3 şişe aldım 2 şişe bitti bile 3. şişeye geçeceğim şimdi çok içsem sakıncası varmı bu ice tea'nin?

• Ben de limonata bağımlısı oldum
    Fazla zararı olacağını sanmıyorum ama aşırıya kaçma yine de.
  • Kolayı hiç içmiyorum nerdeyse. Hemen hemen her yemeğin yanında icetea şeftali içiyorum. Günde 1 litre içiyorum desem doğru olur sanırım Bir şey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 18 Temmuz 2009; 22:48:56 >
  • Neli Ice Tea içiyosunuz şeftali favorim
  • kolayı bırakmışsın ya artık ne içsen daha az zararlı
  • Arkadaşlar eminmisiniz 2 saatte 2 litreyi bitirdim şimdi 3 e geçiyorum ölürsem suçu size atan bir mektubu yazıp bırakacağım şimdi masama
  • Şeftali içiyorum en çok ama şu nestea cool en güzeli bence 1LT olmaması kötü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kilo sorunun yoksa koladan daha iyidir.
    Varsa 2side külliyen zarar
  • ben bi ara feci sarmıştım ice tea ye ondan sora ağzımın içi garip olmuştu tabi kişiden kişiye değişir ama söyleyeyim dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Şeftali içiyorum en çok ama şu nestea cool en güzeli bence 1LT olmaması kötü.

cool mükemmel
  • quote:

cool denemedim denemeliyim aroması nedir acaba ayrıca Nestea nın limon aromalısını gerçekten hiç beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustincohl -- 18 Temmuz 2009; 22:54:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmallScreaM

quote:

cool denemedim denemeliyim aroması nedir acaba ayrıca Nestea nın limon aromalısını gerçekten hiç beğenmedim.

Nane mi ne vardı sanırım içinde ama o çok içilirse bayabilir. Ben bi limon bi şeftali sırayla gidiyorum. Ağzın içini garip yaptığı doğru ama çok az etki ediyor bana bu. Ayrıca kilo problemi değilde aşırı zayıfım aslında bu da bi kilo problemi.

• herşeyin fazlası zarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Kolayı hiç içmiyorum nerdeyse. Hemen hemen her yemeğin yanında icetea şeftali içiyorum. Günde 1 litre içiyorum desem doğru olur sanırım Bir şey olmaz

b*k iç
  • Herşeyin fazlası zarar

suyun bile
  • Peki o zaman saatte 1 litre fazla mı onu söyleyin.
  • Fazla değil saatte ama günde ne kadar içtiğin önemli. 3 litreyi fazla geçmediğin sürece sorun yok. Günde 3-4 litre su içmek zaten doktorlar tarafından öneriliyor.(ama fazlası da zararlıdır)
    1 saatte 1 litreyi bitirdiysen 2. şişeyi 4-5 saatten önce içmezsen daha sağlıklı olur. O zamana kadar vücut onu sindirmiş olur ve şeker yüklenmesi olmaz vücuda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umutcan

Fazla değil saatte ama günde ne kadar içtiğin önemli. 3 litreyi fazla geçmediğin sürece sorun yok. Günde 3-4 litre su içmek zaten doktorlar tarafından öneriliyor.(ama fazlası da zararlıdır)
    1 saatte 1 litreyi bitirdiysen 2. şişeyi 4-5 saatten önce içmezsen daha sağlıklı olur. O zamana kadar vücut onu sindirmiş olur ve şeker yüklenmesi olmaz vücuda.

Ara ver diyorsun yani. Tamam sağol.
  • Bende coola hastayım dersahenede okulda her tenefüs 1 teneke deviriyom eve alırkende koli şeklinde alıyorum
  • Ice Tea Cool favorim. O güneşin altında bi ağaç bulup, dibine oturup içmesi ayrı bir zevk.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.