arkadaşlar genç avantaj tarifesine aboneyim yapılandırmam da vodafone live olmasına rağmen her gün 5TL data kullanımı yaptınız tarzında mesaj geliyor ve ben m.facebook dışında hiçbir yere girmiyorum sadece facebook uygulaması var ondada vodafoneden ücretsiz diyor zaten bunun sebebi ne olabilir başına gelen var mı yeter artık..
web tarayıcısından mı giriyorsun yoksa applicationdan, opera mini gibi bir uygulamadan mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ScriptKidie
arkadaşlar genç avantaj tarifesine aboneyim yapılandırmam da vodafone live olmasına rağmen her gün 5TL data kullanımı yaptınız tarzında mesaj geliyor ve ben m.facebook dışında hiçbir yere girmiyorum sadece facebook uygulaması var ondada vodafoneden ücretsiz diyor zaten bunun sebebi ne olabilir başına gelen var mı yeter artık..
facebook uygulamasından girersen ücret alır.
vodafone da 2 tane internet bağlantı ayarı var: vodafone internet ve vodafone live.
sohbet programlarını ücretsiz kullanmak için de ebuddy yüklemek lazım.
son okuduğum 10 mesaj nerdeyse vodafonun genç tarifesi ile ilgili fatura kabarık konuları hepsinde durum aynı vodafone herkese indirimli diye gel demiş ama geçirmiş netten vallahi ayıp.ufak bir çakallıkla dünya kadar para kaldırdılar maaşallah.
ben facebook uygulamasından giriyordum vodafone live üzerinden demek o ücretli mi off... sadece telefon tarayıcısından giricez peki opera mini ?
heryerden ücretli ya o zaman sadece telefonun kendi tarayıcısından giricez
Operatörlerin bu tür kampanyalarını kullanırken en ince ayrıntısına kadar okumakta fayda var..
biryerde detaylı bilgi bulamadım açıkçası sadece m.facebook.com m.twitter.com yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
Nasıl yani uyguamadan girersen ücret alır ? Tarayıcıdan giriş yaptığınız zaman zaten ücret alıyor; uygulamadan girince de alırsa o halde facebook'un ücretsiz olma özelliği nerde kalıyor ? Müşteri hizmetlerini arayıp sordum, uygulamadan giriş yaparsanız ücretsizdir dendi..
quote:
Orijinalden alıntı: distomat
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
Nasıl yani uyguamadan girersen ücret alır ? Tarayıcıdan giriş yaptığınız zaman zaten ücret alıyor; uygulamadan girince de alırsa o halde facebook'un ücretsiz olma özelliği nerde kalıyor ? Müşteri hizmetlerini arayıp sordum, uygulamadan giriş yaparsanız ücretsizdir dendi..
yanlış bilgi vermiş müşteri hizmetleri maalesef müşteri hizmetleri yetkilileri kara cahil telefonun kendi tarayıcısından girerseniz herhangi bir ücret yazmaz bir de ücret yazıp yazmadığını vodafone'nun sitesinden online self servis bölümünden takip edebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme