Şimdi Ara

Favori ilanlarınızda 1 TL'lik fiyat düşüren şahıslar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep duymuşuzdur: "bu ekonomik krizde sıfır araba alınmaz!" "giriş seviyesi ve baz model sıfır araba alacağına şu marka şu model üst sınıf bi 2 el araç al denir."

ikinci el bi araç alırken de sürüsüne bereket handikap vardır. ama birde 276 favorim var diye gaza gelip 1 TL indiren acayip tipler vardır!

Favori ilanlarınızda 1 TL'lik fiyat düşüren şahıslar hakkında ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu aracı ben de favorilemiştim

Burada bariz, favoriye alanlara aracı bir nevi bir daha hatırlatmak, imayla "elinizi çabuk tutun" demek, "Bakıp durmayın, alın bunu" demek istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 20 Haziran 2019; 0:33:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de mesaj fazla indirim beklemeyin şeklinde.
  • 10 bin lira inerse kesin dolandırıcı
    5 bin lira inerse kesin pert.
    3 bin lira inerse tavan kesin boyalı.

1 tl inince dur donanımhabere konu açayım.

özet; adam pazarlığa hazırım mesajı vermekte :)
  • Favoriye atanlara bildirim gitsin daha da ucuza olmaz demek için.

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    bu şahsı daha önce aramıştım hatta arkadaşa filanda aratmıştım ama pazarlığa yanaşmamıştı. en fazla araç başında cüzi bi pazarlık olur demişti. ondan sonra yanlış hatırlamıyorsam bi 3000 tl bi 2500 tl bi 500 tl en sonda da 1 tl indirimi görünce favorilerden çıkardım zaten kafada binbir tilki dönüyor, bu arabayı alsak zaten ustası yok, elimizde patlaması ise olası. mesafe desen git gel uzak. artık coupe bi BMW bakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: münzevii

Bence de mesaj fazla indirim beklemeyin şeklinde.
    böyle yaparak ciddi alıcılarıda kaçırıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

10 bin lira inerse kesin dolandırıcı
    5 bin lira inerse kesin pert.
    3 bin lira inerse tavan kesin boyalı.

1 tl inince dur donanımhabere konu açayım.

özet; adam pazarlığa hazırım mesajı vermekte :)
    bence pazarlıktan ziyade troll geçiyor

• Araba güzel. Genel olarak rx8'i severim. Dört tekerlekli buzdolaplarından çok farklı ve havalı. Sağlamlığı tartışılmaz. Lakin bu aracın ön tamponu orijinal değil, bir de araç sahibi öndeki Mazda logosunu sökmüş. Duran logonun nesi batıyor insanlara, gerçekten anlamıyorum. Bence logolu hali çok daha ağır duruyor ve güzel görünüyor. Uygun birine swnk gelsem kesinlikle alacağım bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 20 Haziran 2019; 14:34:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk siliyorum favoriden. Bir de fiyat yukseltip dusurenler var bildirim gitsin diye. Onlari da siliyorum.

• Bende de bı tane vardı. Faviriye atmıştım ccorsa düzeldi. 57.500 yazmıştı 55.500 teklif ettim. Sana 57.500 olur dedi. Sorunun mu var dedim ve bayağı atistik. Neymiş beyfendinin aracına 55.500 teklif etmek çok büyük hakaretmis Sonunda 57 ciddi alıcı isen dedi , senin olsun dedim. Ama favoriden çıkarmadım çünkü 55 den yukarı 1 kuruş bile etmeyecek araçtı. Bana acil lazım olduğu için 500 fazla vereyim hemen alayım dedim.

Zamanla 57 yaptı, sonra 56.500 , sonra 56 en son ise 55.000 yaptı satamadi ilan suresi doldu ilan yayından kalktı. Böylesinden almayacaksın. Altı üstü Corsa sahibi ama Mercedes sahibinden daha havalı aracım var modunda cevap veriyorlar. Sanırsın tüm Türkiye onun aracının peşinde ve beyfendi layık görürse sana satar.

Kısaca bunlardan araç almayın başka araç bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 20 Haziran 2019; 20:13:11 >

• gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    bu tarz insanları silmek yetmez! sırf bildirim gitsin diye fiyat yükseltip düşürenleri falakaya yatırmak lazım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 22 Haziran 2019; 16:57:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Bende de bı tane vardı. Faviriye atmıştım ccorsa düzeldi. 57.500 yazmıştı 55.500 teklif ettim. Sana 57.500 olur dedi. Sorunun mu var dedim ve bayağı atistik. Neymiş beyfendinin aracına 55.500 teklif etmek çok büyük hakaretmis Sonunda 57 ciddi alıcı isen dedi , senin olsun dedim. Ama favoriden çıkarmadım çünkü 55 den yukarı 1 kuruş bile etmeyecek araçtı. Bana acil lazım olduğu için 500 fazla vereyim hemen alayım dedim.

Zamanla 57 yaptı, sonra 56.500 , sonra 56 en son ise 55.000 yaptı satamadi ilan suresi doldu ilan yayından kalktı. Böylesinden almayacaksın. Altı üstü Corsa sahibi ama Mercedes sahibinden daha havalı aracım var modunda cevap veriyorlar. Sanırsın tüm Türkiye onun aracının peşinde ve beyfendi layık görürse sana satar.

Kısaca bunlardan araç almayın başka araç bakın
    istedikleri kadar tok satıcı ayağına yatsınlar, ederinin üstünde fiyat koysunlar, yakında 2 el ve 0 araç fiyatları yine ve yine yükselecek ama satamayacaklar! çünkü nakit daha değerli olacak ve kimse o paraları arabaya bağlamak istemeyecek!

velhasıl, bu devirde nakit parayı verebilen çıkıyorsa 3e 5e bakmadan satmak en mantıklısı. yoksa tok satıcı ayağına yatmak, burnu kaf dağında gezdirmek, milletle trol geçmek, sadece iq yoksunluğudur.

• 61.500,- TL fiyatlı bir Ford BMax Ecoboost 1.0 motorlu araç favorideydi... 57.000,-TL teklif ettim kabul etmedi. Biraz bekleyelim bakalım dedim. Üç gündür aynı aracın fiyatı düştü diye yarım saatte bir mesaj geliyor. 56.500 e kadar düşüyor, sonra tekrar 60 küsura çıkıyor, sonra 250 - 250 düşüyor 56.000 e kadar... Sonra yine emme basma tulumba... Bizimle dalga mı geçiyor ciddi mi anlayamadım gerçekten.

Bir an sazan gibi tam benim istediğim fiyata geldi diye atlayacaktım sonra yaptıklarına bakınca adamın ne derece güvenilir biri olduğunu(!) düşünüp ilanı favoriden çıkardım.

Bakmak isteyenler için tulumba hala çalışıyor şu an 58.000 de https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-64-binde125-beygir-yeni-nesil-motor-1.0-ecoboost-pazarliksiz-698658676/detay/

• Erzurum lu E kullanıcısına yanıt
    adamın ne mal olduğu zaten ortada
    2013 model ve 64 binde olan bi arabaya "hala sıfır kokusu mevcuttur" yazmış
    görünen köy klavuz istemez. bu aracın 64 bini bile hikaye bence. bide aşırı derecede arabayı övmüş. acaba neden "doktordan temiz" diye yazmamış hayret! belki onu da sorulunca veya araç başında pazarlıkta söyleyecektir.

• Unutturmamaya çalışıyor, buradayım alın geçin iması veriyor.

• Tok satıcı acelesi yok

• Favorilerinden çıkar

Almayacağın arabayı niye favorilerine alırlar ki ?
  • Malum siteye ilan koyduktan bir süre sonra ilanınız güncelliğini kaybediyor, alt sıralarda kalıyor. İlk bir kaç gün içinde satamazsanız, favoriye ekleyenlere bir hatırlatma yapmak ve aracı gerçekten satmak istediğinizi, pazarlığa açık olduğunuzu bildirmek istiyorsunuz. Veya ilan açıklamasına ya dafotoğraflara bir ekleme yaptıysanız, favoriye ekleyenleri bundan haberdar etmek için fiyat düşürüp bildirim gönderirsiniz.

Ayıp değil günah değil, rahatsız olan çıkarsın favorisinden.

Yaşadığım yerde bir avizeci var. Ben buraya 2.5 yıl önce taşındığımda "Kapatıyoruz, son indirimler, maliyetine satış" şeklinde bir tabela asmıştı. Hala aynı tabela aynı dükkanda duruyor.

Akıllı telefonunuz ile Google'da "tükenmez kalem" diye arama yapın, sonra Instagram'a girin, anında kırtasiye reklamları ile karşılaşırsınız. Herkesin malını satmak için kendince yöntemleri var. İnsanları bu yaptıkları için eleştirmek yerine akıllı olup basit numaralara kanmayın ya da daha akıllı olup bunu fırsata çevirin, pazarlık kozu olarak kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.