Şimdi Ara

Faturasız hattan faturalı hatta geçiş ücret...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hiç duymadım ama böyle birşey var mı ?

Faturalıya geçtim ve bu ay faturam genç avantaj tarifesinde 25 tl gelmesi gerekirken 30 tl geldi...

Müşteri hizmetlerini aradım ve 5 lira faturasız hattan faturalı hatta geçiş ücreti eklendiğini söylediler faturaya.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Faturasız Hattan Faturalı Hatlara Geçiş Ücretleri

Faturasız hattan faturalı hatlara geçiş yapmak, cep telefonu hizmetlerinde yaygın bir uygulamadır. Bu geçiş, farklı ücretler ve avantajlar içerir.

Faturasız hatlardan faturalı hatlara geçiş yapmak için operatörler genellikle bir geçiş ücreti talep eder. Bu ücret, operatörler arasında değişebilir ve geçiş yaptığın zamana ve seçtiğin tarifeye bağlı olabilir. Geçiş ücretini öğrenmek için operatörün müşteri hizmetlerine başvurabilirsin.

Faturasızdan faturalıya geçişin avantajlarından biri, aylık bir fatura alarak harcamalarını daha kolay takip edebilmendir. Ayrıca, faturalı hatlar genellikle daha fazla arama dakikası, mesaj ve veri gibi ek özellikler sunar.

Öte yandan, faturalı hatlar genellikle faturasız hatlardan daha yüksek aylık ücretlere sahiptir. Bu nedenle, geçiş yapmadan önce aylık bütçeni göz önünde bulundurman önemlidir.

Faturasız hattan faturalı hatlara geçiş yapmayı düşünüyorsan, operatörünle iletişime geçerek geçiş ücretini ve mevcut tarifeleri öğrenmelisin. Bu sayede, ihtiyaçlarına ve bütçene en uygun seçimi yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiç duymadım bugüne kadar ücret eklendiğini :S
  • Valla bende ne internette ne de bayilerde böyle birşey duymadım dedim ama var dedi MH'deki kız.
  • Onlarca kez geçiş yaptım, ben böyle bir ücret ne duydum, ne gördüm. Sallamış.
  • aynı şekilde geçiş yaptım faturama öyle bir bedel yansıtılmadı, yeni hat açılır gibi telsiz telefon vergisi fln almış olmasınlar bi kontrol et gelen faturayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Arkadaşlar daha önce hiç duymadım ama böyle birşey var mı ?

Faturalıya geçtim ve bu ay faturam genç avantaj tarifesinde 25 tl gelmesi gerekirken 30 tl geldi...

Müşteri hizmetlerini aradım ve 5 lira faturasız hattan faturalı hatta geçiş ücreti eklendiğini söylediler faturaya.

fatura detayını yazarsanız anlarız nerden geldiğini, yanlış anlama olmuş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçişler ücretsiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone faturasız geçişi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Arkadaşlar daha önce hiç duymadım ama böyle birşey var mı ?

fatura detayını yazarsanız anlarız nerden geldiğini, yanlış anlama olmuş olabilir.

Maile e-fatura gelmedi ama vodafone sitesindeki detayda hiçbi bilgi yok.
  • Ben sadace avea'da olur saniyordum boyle seyler. Benden de tam tersi için ücret istediler. Faturalıdan faturalıya geçiş ücreti, tarife ücretine ek 20 TL. Tarife ücretiyle birlikte 35 tl ver, faturasız ol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.