Şimdi Ara

faturalı kullandığın kadar öde genç tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu tarifeye geçmek istiyorum. normalde hazır kart genç tarife kullanıyorum ama birisini çaldırdığımda yanlışlıkla açsa bile( yani 1 sn ) 41,5 kr yazıyo . ben de bu tarifeye geçsem olurmu diyorum 6 saniyede bir ücretlendirme varmış. hemde aylık ücreti de yok zaten çok konuşan birisi değilim. geçmelimiyim??

• Geçebilirsin, isabet olur.
  • peki ilk kez faturalı kullanacağım için dezavantajları nelerdir. veya tarifeden tarifeye değişirmi
  • Bir dezavantajı yok. Eğer bitmediyse, 12 ay turkcellde kalma sözüne karşılık heryöne 120 dk veriyorlar hediye.

Ya da ayda 5 liraya heryöne 60 dk alabiliyosun.
  • çok teşekkürler
  • bende alabilir miyim linkini acaba bu tarifenin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı dew

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/faturalihat/genc-tarife.aspx

tam benim istedigim faturali hat sadece bis kullanmak icin alicaktim cok iyi oldu bu tesekkurler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Bir dezavantajı yok. Eğer bitmediyse, 12 ay turkcellde kalma sözüne karşılık heryöne 120 dk veriyorlar hediye.

Ya da ayda 5 liraya heryöne 60 dk alabiliyosun.

bu tahaütlü kampanya kalkmamışmıydı ya
  • Şimdi bu faturalı genç tarifede sadece telsiz ücreti ve konuştuğumuzun ücretini mi ödüyoruz? Yani hiç konuşmazsam 1.1 TL gelir mi faturamız? Yoksa bir alt sınırı vs. bir şeyi var mı yine?
  • hiç konuşmazsanız sadece 1.1 tl gelir
  • Harbiden harika birsey
  • Diyelim 12 TL'yi GençTarifeden GençTarifeye konuşma için ayırdık, başka yerleri aramadık. 10dk 12kuruşsa , 1000dk 12 TL yapıyor.
    Üstüne 12 TL SMS paketi ve 1,1 TL vergi:

12+12+1,1 = 25,1 TL fatura.

Bi yanlışlık mı yapıyorum acaba, bu paraya olur mu bu işler harbiden? 1000 dakika + 5000 SMS + 1000MB internet ===> 25,1 TL ?

Diğer tarife ve sabitleri arama 29kuruş dakika ve 6 sn'de bir ücretlendiriliyor. GençTarife arası ücretlendirme 600Sn(10dk) da bir yapılıyor. Yani aç kapa 12 kuruş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ama=neden -- 6 Ekim 2011; 17:20:22 >
  • 6 saniye iyi oluyor. Birini arayınca açıyor hemen kapatıyor gitti 40 kuruş.

Bu hattı alınca hiç bi konuşma yapmazsak hiç bi sms yollamazsak 1.1 lira fatura gelecek sanırım. Eğer böyleyse çok iyi 5 liraya heryöne 60 dakika alırım bide 15 tlyi geçince beni uyarmasını sağlarım daha iyi olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.