Şimdi Ara

Faturalı hattan tl göndermekle, internet üzerinden almak arasında bir fark varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir faturalı hattan kendime 30 tl göndericem, normal internetten yüklemiş veya herhangi bir bayiden almış gibi avantaj kartın avantajlarından, 2saat bedava gibi? yararlanabilirmiyim acaba?

• emin olmamakla birlikte bence yararlanamazsiniz... Sms, konusma paket alirsiniz ama normal yukleme yapmis gibi indirimli arama yapamazsiniz... Hattinizin kullanim suresi de uzar...
  • hayir saglamaz. Sadece hattin kullanim suresini uzatir.
  • tek seferde 30 tl transfer edilemedigi icin

30 tl lik avantaj kart yukleme avantajlarindan yararlanamazsin.

transfer araligi 1-15 tl. transfer ucreti 1 tl.
  • yukarıdaki tüm yazıları unut.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/yardim/Sayfalar/Hazirkart/NasilTLYukleyebilirim/telefon.aspx

FaturadanTL (2797) ile TL Yükleme Adımları

Faturalı hattınızdan TL yüklemek istediğiniz Turkcell Hazır Kart numarasını yazdıktan sonra, bir boşluk bırakarak göndermek istediğiniz TL miktarını yazıp 2797 'ye kısa mesaj gönderin (Örneğin: 5XXXXXXXXX 30, 5XXXXXXXXX 50). 2799 'dan gelecek mesaja EVET yazarak onay verdikten sonra TL yükleme işlemi gerçekleştirilecektir. TL gönderen ve TL yüklenen hatlara bilgi mesajı gelecek, yüklenen TL ücreti faturanıza yansıtılacaktır.

Bir seferde 20TL, 30TL veya 50TL yükleyebilirsiniz.

Bir aboneden ayda en fazla 70 TL yüklenebilmektedir; Platinum aboneler için bu limit 110 TL'dir. Bir aboneye bu kanaldan ayda maksimum 55 TL yüklenebilir.

Bu kanaldan en az 3 aydır Turkcell abonesi olan, son ödeme tarihinden 10 veya daha fazla gün geçmemiş, ödenmemiş borcu olmayan, son 3 ayda hiçbir sahte evrak, borç kapamaya girmemiş bireysel faturalı aboneler TL yükleyebilir.

Bu servise göndereceğiniz tüm SMS’ler ücretsizdir.

Aylık TL yükleme limitinizi öğrenmek için Limit yazıp 2797’ye göndermeniz yeterlidir.

BU SERVİS İLE GEÇEN AY YÜKLEME YAPTIM. DAKİKA SMS GİBİ GELMESİ GEREKEN HEDİYELERİN TAMAMI HATTIMA YÜKLENDİ.

• sistem degismis, bilgilendirme icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

sistem degismis, bilgilendirme icin tesekkurler.

yo sistem değişmedi, bunun konusunu 2 - 3 yıl önce açmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

sistem degismis, bilgilendirme icin tesekkurler.

yo sistem değişmedi, bunun konusunu 2 - 3 yıl önce açmıştım

ben 2277 de kalmisim :) 2797 yi yeni ogrendim, tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.