Şimdi Ara

Uygun fiyatlı e-sim yurtdışı seyahati için internet 10GB 84 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar e-sim konusunda bir çok saglayıcı deneyimledim fiyat ve kalite olarak kesinlikle bnesimi öneririm.

Türkiye'de Turkcell ve Türk telekom altyapisini kullanmakta özellikle hattimin cekmedigi yerlerde hayat kurtarici oldu benim için,keza yurt disinda avrupa da sorunsuz kullandim.sizlerlede bu deneyimimi paylasmak istedim.

Email ile hesap açarak ve indirim kuponu kullanarak Türkiye'de 10 GB data paletini 80 tl
    Avrupa' da 5 GB data paketlerini 80
    TL civari alabilirsiniz 30 günlük ve sinirsiz paketler sunulmakta ( sinirsiz paketler yuzde 20 daha pahall yalniz bu sene aldiginiz ve kullanmadiginiz paketleri seneyebdahi kullana bilme imkani sunuyor)

Bnesim 5 euro indirim veren kodum.(data alim sirasinda isteyecek): G0MN8UJA

Bnesim ile ilgili akliniza takilan sorulari yazabilirsiniz

bnesim
    Best Travel eSIM by BNESIM | Fast, Reliable & Affordable Data
    https://www.bnesim.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alibey22 -- 30 Nisan 2025; 19:38:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2 kuruş beleş bişey alıcam diye deliriyorsunuz. “Davetiye kodu” paylaştığın bnesim’in karadağ fiyatları.

mobimatterda ilk önüme gelen 10gb paketli karadağ esimi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elinwelin -- 19 Nisan 2025; 8:33:29 >

• Bütün ülkeler için avantajlı olmaya bilir kardesim ama bu sert bir eleştiri olmus.konuda da belirttiğim gibi avrupada 34 ülkeyi kapsayan paket refarans ile 5gb 2 euroya gelmekte ve yeni hesaplar açıp sürekli 5gb data paketini uygun fiyata alına bilir

• Aynı zaman da ben türkiyede de kullanmaktayım özellikle telefonumun cekmedigi zamanlar hayat kurtarıyor 10 gb paketi 80 tlye alıyorum bu avantajlarıda kullana bilmeniz icin belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alibey22 -- 19 Nisan 2025; 9:29:42 >
  • Alibey22 A kullanıcısına yanıt
    Bişey sorucam hocam bu yurtdışı esimler kayıtsız yurtdışı cihazlarında türkiye içinde aktif şekilde kullanılır mı ?

yani türkiyede yurtdışı telefonu yurtdışı hattıyla kullanma mantığı

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt
    Süre sınırsız kullanılmaz hocam 120 gün kullanabilirisiniz baz istasyonlarından btk ime adresini tesbit ediyor ve kapanıyor.
    Yalnız elinizde varsa e-simi aktif etmek için işe yarar uygun fiyata gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.