Şimdi Ara

FATURALI HATTA GEÇİŞ BİR SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattı 23 gün önce başka operatörden Türk Telekoma taşıdım. Şimdi bana dedikler şey şu faturasız hat olarak geçiş yaptığınız için faturalı hatta geçmek için 1 ayı doldurmanız gerekiyor dedi. Başka bir bayi de taşıma yoluyla gelmişsiniz size süre 90 gün dedi şimdi hangisi doğru bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

Hattı 23 gün önce başka operatörden Türk Telekoma taşıdım. Şimdi bana dedikler şey şu faturasız hat olarak geçiş yaptığınız için faturalı hatta geçmek için 1 ayı doldurmanız gerekiyor dedi. Başka bir bayi de taşıma yoluyla gelmişsiniz size süre 90 gün dedi şimdi hangisi doğru bilen var mı ?

Yok öyle birşey hocam :) bende 90 günü tamalamadan geçtim faturasızdan faturalıya. Bayilerin çoğu bilmiyor neyin ne olduğunu.

Ben diyorum 4G yok mu olduğum yerde diyorum adam diyor göremezsin onu telefonda diyor :)) diyemiyor 4G yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 günü geç bir kere öle bi dünya yok sallamış sadece devirde ve yeni hat almada uygulanıyor .

30 günü de şunun için söylemiş olabilir ayda 1 defa tarife değişimi oluyor diyolar oda yalan aslında işlerine gelinde yapabiliyorlar . bnm hattı yanlış tarifeden açtılar 3 tarife değişiminde düzeldi :)

temsilciye sorun ama faturalıya bence direk geçebilmeniz lazım
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Eşşsiz tarife de şöyle bir şey var.
    •22.06.2015 tarihi ve sonrası son 90 gün içerisinde Avea’nın faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Avea’nın faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.
    bu maddeyi kimse açıklayamıyor bana.
    Hattı taşıma yoluyla geldiğim gün baz alınarak mı 90 gün yoksa
    Bu tarifeye geçiş yapmadan 90 gün içerisin de mi ?

Burada belirsizlik var Müşteri Temsilcisi alınır diyor bayi alınmaz diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 9 Mayıs 2016; 21:03:39 >
  • quote:

Eşşsiz tarife de şöyle bir şey var.
    •22.06.2015 tarihi ve sonrası son 90 gün içerisinde Avea’nın faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Avea’nın faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.
    bu maddeyi kimse açıklayamıyor bana.
    Hattı taşıma yoluyla geldiğim gün baz alınarak mı 90 gün yoksa
    Bu tarifeye geçiş yapmadan 90 gün içerisin de mi ?

Burada belirsizlik var Müşteri Temsilcisi alınır diyor bayi alınmaz diyor.

90 gün önce avea da değilseniz ücret fln almazlar bende kaç defa okudum o maddeyi anca anlayabildim. Böyle bir cümle yok yani.

• tezekos kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum ama bakalım ilk faturada göreceğiz
  • quote:

Bende öyle düşünüyorum ama bakalım ilk faturada göreceğiz

Güncel fatura yazıyor online işlemlerde bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.