Şimdi Ara

Faturalı Genç Tarife Her Yöne 5.000 Sms 5 TL'ye Alabilen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Faturalı Genç Tarife kullanıyorum ama bu sms paketini almaya kalktığımda genç tarifeye üye olun gibi bir hata alıyorum.

Bu sms paketini alabilen var mı ?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/faturalihat/kisa-mesaj.aspx

Faturalı Genç Tarife'deyseniz, Genç SMS Paketi ile tüm vergiler dahil 5 TL'ye yurt içi her yöne kullanabileceğiniz 5.000 SMS satın alabilirsiniz. Almak için GENC SMS, iptal etmek için IPTAL GENC SMS, kalan SMS adedi için KALAN GENC SMS yazıp 2222'ye göndermeniz yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 18 Ağustos 2012; 17:15:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler Faturalı Genç Tarife kullanıyorum ama bu sms paketini almaya kalktığımda genç tarifeye üye olun gibi bir hata alıyorum.

Bu sms paketini alabilen var mı ?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/faturalihat/kisa-mesaj.aspx

Faturalı Genç Tarife'deyseniz, Genç SMS Paketi ile tüm vergiler dahil 5 TL'ye yurt içi her yöne kullanabileceğiniz 5.000 SMS satın alabilirsiniz. Almak için GENC SMS, iptal etmek için IPTAL GENC SMS, kalan SMS adedi için KALAN GENC SMS yazıp 2222'ye göndermeniz yeterlidir.

Yeni faturalı genç tarife için diye biliyorum o 5000 sms paketini. Bende eski genç tarifeliyim banada gnctrkcll aboneliği için geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yeni faturalı yazmıyor ama ?
    Ben yaptım paketlerine geçince genç tarifeli mi oluyoruz bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Hocam yeni faturalı yazmıyor ama ?
    Ben yaptım paketlerine geçince genç tarifeli mi oluyoruz bilginiz var mı ?

Faturalı ben yaptım paketlerine geçerseniz yeni faturalı genç tarife oluyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süre dolmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.