Şimdi Ara

Fatih Tryndamere ödülleri yüklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler az önce hesabımda "hesabına yapılan değişiklik nedeniyle client kapatılacak, 5 dakika sonra tekrar dene" uyarısı gördüm. Kapattım açtım, baktım Try kostümüm yüklenmiş.

Kontrol edin kazananlar.

• Peki varsa rpyi geri alabiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

Peki varsa rpyi geri alabiliyor muyuz ?

Hocam bir sitede, destek'e mesaj atarsanız alabilirsiniz diye okumuştum. Şansını dene istersen.
  • kazanmadım ama bende bi girim
  • Evet benim hesabıma da yüklenmiş.Bir arkadaşıma riottan kazandınız diye e-mail gelmemesine rağmen;e-posta atmıştı nick ve hesap adını ona sordum ona da yüklenmiş.
  • Bende sunucuda hata oldu sanıp Riot'a sövmüştüm. :D Teşekkürler Riot ^^
  • Hangi yarışmanın ödülüydü bunlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashinmad

Hangi yarışmanın ödülüydü bunlar?

Türkiye'deki 1. sezonun kutlaması mıydı, cadılar bayramı mıydı tam hatırlamıyorum. Soru soruyorlardı, ilk 50 bilene bu kostümü veriyorlardı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Evet benim hesabıma da yüklenmiş.Bir arkadaşıma riottan kazandınız diye e-mail gelmemesine rağmen;e-posta atmıştı nick ve hesap adını ona sordum ona da yüklenmiş.

Vay be

• Demonblade var zenginlik zor ya napacan

• Attığın konuyu görünce gmailime baktım ve tebrikler tryndmare kostumu kazandını gördüm yolladım gerekli bilgileri 1 hafta olmuş yollarlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synlea

Attığın konuyu görünce gmailime baktım ve tebrikler tryndmare kostumu kazandını gördüm yolladım gerekli bilgileri 1 hafta olmuş yollarlarmı ?

Yollarlar diye düşünüyorum, ben de üstte bir arkadaşın diğer hesabına aldığını görünce şimdi denedim şansımı. Kardeşimin hesabı için de yolladım. Ona da eklenirse özel mesaj atarım sana usta kontrol etmen için.
  • Bildiğim kadarıyla fiyatını iade etmiyorlar ama iade hakkın varsa ve ödülü kazandıysan bilet at, iade hakkını kullanarak fiyatını öderler. Onun dışında zor.
  • Bende aldım :P
  • Benim mail adresime de kazandınız diye mail geldi de neyin kafasıdır diye ticket attım, otomatik hesaba gelicek diye 3 gün sonra cevap verdiler. Şimdi baktım gelmiş. Kasmayın kendinizi, kazandınız maili geldiyse gelir.
  • Arkadaş şu bedava dağıtılan kostümlerden hiç biri mi olmaz bi insanda
  • :D :D ana sayfaya kitlenmiş durumdayım. PC'de hep lol ana sayfa açık, ben kaçırırsam olmaz o iş :D
  • ilk 50kisi aliyordu hediyeyi hepsi foruma gitmis galiba
    her gelen kzandim demis

• Teşekkürler bilgi için, yüklenmiş ^^
  • diğer forumlarda aynı dk mail attım ben nasıl kazanamadım diye ağlayan gördüm, şükredelim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.