Şimdi Ara

Fatih Tezcan ve Troll Ordusu İfşalandı - SiberTürk Örgütü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
24.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
485 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabrın sonu selamet ! o büyük gün geldikten sonra bakalım ne olacak, ama unutulan bir şey var; bugün seni koruyan seçim günü senin g... tekmeyi koyar. Çünkü o saltanatlık gitmesin diye herkese yol verir !
  • Balık baştan kokar , sen yalakalık yapana kol kanat gerersen , sen adil ve vicdanlı olmadan kendi çıkarlarını öne sürersen böyle tipler illaki çıkacaktır

Balık baştan kokar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeki_ce kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Bazen çok kızıyorum bu kadar haksızlığa, ama nefret bu tiplere yakışıyor.

• Ekşi Sözlük'teki "Fatih Tezcan Telegram Terör Örgütü" başlığını silmişler. Nasıl mayfaysa bunlar artık.

ekşi sözlük
    fatih tezcan
    https://eksisozluk.com/entry/106089439

• Burada da trolleri varmış anlaşılan.
  • Küfür serbest mi? Nasıl anlatayım bunca..

• İrfan Galip Bey kullanıcısına yanıt
    Tebrikler. Donanımhaber daha yiğit bir forummuş ekşi'den.

Fatih, trollerini buraya da gönder. Biz hazırız !
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan Galip Bey

Ekşi Sözlük'teki "Fatih Tezcan Telegram Terör Örgütü" başlığını silmişler. Nasıl mayfaysa bunlar artık.

https://eksisozluk.com/entry/106089439
    Devlet dediğimiz yapıyı artık gerçekten tebrik etmek lazım.
    Saatler içinde "kendi anayasına karşı suç işleyen" bir yapıyı kurtarmak adına mahkeme kararı çıkartıp sansürletebiliyor.

Hacısı, hocası, telegram teröristi vs. yüzlerce farklı suç işleyen fraksiyonu kendi içerisinde besleyip, "tek var olma nedeni" güncel cehalet sistemini desteklemek olan bir yapıyı gerçekten tebrik ederim. Çok iyisiniz. Böyle devam

• adamlar burada zaten. çalışıyorlar. tezcan abilerinden bilgileri alıp burada milleti kışkırtmaya çalışıyorlar. bu vesile ile onlara buradan yeni bir bilgi daha vermek istiyorum. biraz da bununla oyalansınlar. belki buradan bir şeyler tuttururlar. çanakkale de anzaklar ile savaştık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 26 Nisan 2020; 16:29:20 >
  • herife bak bir telefonla mahkemeden karar aldırıp başlık kapattiriyor
    sen bu herifi yüzlerce kez şikayet ediyorsun kimse kılını kıpırdatmıyor
    bakın görün devlet kimlerin elinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    Sivri sinekler ile uğraşmayacak bataklığı kurutacağız. Güzel günler yakın...
  • Atatürk'e bu şekilde hakaretler eden biri nasıl halen dışarıda olabiliyor? Savcılar bunu millete açıklamak zorunda.

• Bu Fatih Tezcan adlı fetöcu teröristin arkasındakiler Ekşi Sözlük'teki başlığı kaldırtmış. Belki buraya da uğrarsa, tüm sorumluluk şahsıma aittir umarım yönetim bunu kaldırmaz. Bunun gibilerden zerre korkmuyorum içeri alsalar dahi.
  • Savcıları yöneten bakanın daha önemli işleri var, belediyelerin halka yapacağı yardıma soruşturma açmak ile meşguller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9429C7C9 -- 26 Nisan 2020; 17:3:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OggyOgg

Bu Fatih Tezcan adlı fetöcu teröristin arkasındakiler Ekşi Sözlük'teki başlığı kaldırtmış. Belki buraya da uğrarsa, tüm sorumluluk şahsıma aittir umarım yönetim bunu kaldırmaz. Bunun gibilerden zerre korkmuyorum içeri alsalar dahi.
    ARKANDAYIZ !!!

Bu arada güzel haberler geliyor, bence bu sefer bu Fatih denen müptezele AKP' de sahip çıkmayacak...

www.cumhuriyet.com.tr
    CHP, Atatürk düşmanı Fatih Tezcan’a suç duyurusu hazırlığında
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/chp-ataturk-dusmani-fatih-tezcana-suc-duyurusu-hazirliginda-1734962

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9429C7C9 -- 26 Nisan 2020; 17:5:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kingdom59

Ülkemizin eğitim,kültür ve zeka seviyesinin oldukça düşük olduğu su götürmez bir gerçek ancak malum şahıs,a haber,beyaz tv,atv vb kanallarındaki ne idüğü belirsiz habercileri,programcıları izleyecek kadar kötü olduğumuza inanmak istemiyodum.Durum bu kadar ciddi,çok yazık.Hangi ara bu kadar düştük bilemiyorum,yazık!Bide bu seviyesizler Fatih Portakal gibi değere,insana laf atıyolar ya,bu da cahil cesaretinden başka bişey değil.
    pkk güzellemesi yapan portakal mı?
  • AKP'nin Trol örgütünü yöneten Atatürk düşmanı, FETO'cu Fatih' in sicil bir hayli kabarıkmış..

Celal ÇELİK
    @CelikBaskan06
    Fahri Fatih Tezcan’ın, aynı zamanda Suç Makinası olduğunu,

Sabıka kaydına göre;

1- Çocuk Kaçırma
    2- Tehdit
    3- Yaralama
    4- Resmî Belgede Sahtecilik
    5- Hakaret
    6- Atatürk’ün Hatırasına Hakaret

Suçlarından (toplamda kesinleşen) 16 Mahkumiyetinin olduğunu bilin istedim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9429C7C9 -- 26 Nisan 2020; 17:11:12 >
  • keb@nlı23 K kullanıcısına yanıt
    Yok.
    Osman Öcalan' ı kanalına çıkartmayan Portakal.
  • Soylu yalancıkla istifadan kendisini sevdirmeyiplanlıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.