Şimdi Ara

Fatih Terim Yeni Galatasaray'i Olusturdu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemi 4-2-3-1’e çevirecek olan Fatih Terim, ileride Drogba’yı tek forvet oynatacak. Fildişili yıldızı ise Sneijder, Burak ve Amrabat destekleyecek. Bileti kesilen Melo’nun yerine de Hamit geçiyor.

Ara transfer döneminin dünyadaki en hareketli takımlarından birisi olan G.Saray’ın çehresi gelen oyuncularla birlikte büyük bir değişime uğruyor. Wesley Sneijder ve Didier Drogba’ya sarı-kırmızılı formayı giydiren yönetim şimdi de teknik direktör Fatih Terim’in sahaya süreceği 11’i büyük bir keyifle izleyecek. Tabi dünyaca ünlü bu iki yıldızın gelişiyle birlikte 4-4-2 olan sistem yerini 4-2-3-1’e bırakıyor. 6 yabancı sınırı ve Sneijder’in transferinin bu oyun anlayışındaki payı da büyük.

Kaleci Muslera’ya dokunmayacak olan İmparator savunma 4’lüsündeki tek değişikliği yabancı sınırı yüzünden Eboue’nin yerine Sabri’yi geçirerek yapacak. Derbide gördüğü kırmızı kart ve agresif hareketleri yüzünden bileti kesilen Melo’nun yerini de Hamit alacak. Selçuk İnan’dan vazgeçmeyen Terim, kanatları Amrabat ve Burak Yılmaz’a emanet edecek. Forvet arkasında Sneijder ve ileri uçta da tabii ki Drogba ‘Yeni G.Saray’ı oluşturacak. Yedek kulübesine bakacak olursak da Emre Çolak, Elmander ve Umut gibi çok önemli isimleri göreceğiz. Transfer döneminin hala kapanmadığı ve yönetimin de arayış içerisinde olduğu ise unutulmamalı.

Iste Terim'in Yeni 4-2-3-1 Oyun Duzeni:

• Keşke hoca hamiti ortada denese biraz bence sağ tarafta çok etkisiz kalıyor.
  • en iyisi bu olur zaten
  • hamit defansın önünde verimli olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke böyle oynatsa gelenden gidenden 3 yersiniz.
  • 4-1-4-1 oynayacağız .

Bazı maclarda ise 4-3-1-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

Keşke böyle oynatsa gelenden gidenden 3 yersiniz.

Bence süper taktik keşke böyle oynasak.

Ayrıca bizim kimden yeyip kimle dalga geçtiğimizi herkes bilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Inter'li misin fb'li mi ?

Bi karar ver ona göre 3 yiyelim tuttuğun takımdan...
  • Eboue kesik yemez. Sanmıyorum böyle kadro olacağını.

Ben böyle bir şey bekliyorum. Tek forvete geçileceğini sanmıyorum. Elmander-Umut ikilisi de Drogba-Burak ikilisinin yedeği olur. Orta alanda Oynatabileceğimiz Emre var, Engin var. Defansta sağda Sabri idare eder bir görüntü çizdi son maçlarda, defansta ise biraz sıkıntı var, Gökhan Zan dışında pek alternatif yok ama gerektiğinde Hakan Balta, Eboue stoper oynayabilir ama transfer şart diye düşünüyorum. Sol bek ise Hakan balta var-Çağlar var. En sıkıntı bölgede burası işte. Hakanda Çağlarda beş para etmezler. Buraya da transfer şart.

• Sağda Eboue'yi oynatmak için bence Riera yerine Hakan'ı kazanmak daha mantıklı.Riera'da iyi bi yedek olur artık sizin için çünkü Eboue'nin o kanatta yapacağı etki Sabri'nin dağınık oyununu ikiye katlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Eboue kesik yemez. Sanmıyorum böyle kadro olacağını.

Ben böyle bir şey bekliyorum. Tek forvete geçileceğini sanmıyorum. Elmander-Umut ikilisi de Drogba-Burak ikilisinin yedeği olur. Orta alanda Oynatabileceğimiz Emre var, Engin var. Defansta sağda Sabri idare eder bir görüntü çizdi son maçlarda, defansta ise biraz sıkıntı var, Gökhan Zan dışında pek alternatif yok ama gerektiğinde Hakan Balta, Eboue stoper oynayabilir ama transfer şart diye düşünüyorum. Sol bek ise Hakan balta var-Çağlar var. En sıkıntı bölgede burası işte. Hakanda Çağlarda beş para etmezler. Buraya da transfer şart.

En mantıklı bu gibi

• quote:

suan icin en mantikli kadro bu ama bu seferde sezon oncesi kac milyon avro para yatirilan amrabat oynatilamiyr

plansiz programsiz transferler iste

ya burak ya amrabat dan faydalanilamayacak drogba transferi yuzunden

tmm cok iyi transfer ruya gibi transfer drogba bu sonucta AMA cok mu gerek vardi bu mali yuk ile 35 yasindaki transfere, o parayla kaliteli genc bir sol bek almak daha akillica olmazmiydi soru isareti.

• 4-2-3-1 (ŞL)
    Muslera
    Eboue Semih Dany Riera
    Selçuk Melo
    Hamit Sneijder Amrabat
    Drogba

4-2-3-1 (LİG)
    Muslera
    Eboue Semih Dany Riera
    Selçuk Yekta
    Hamit Sneijder Amrabat
    Burak

4-3-1-2 (ŞL)
    Muslera
    Eboue Semih Dany Riera
    Hamit Melo Selçuk
    Sneijder
    Burak Drogba

4-3-1-2 (LİG)
    Muslera
    Eboue Semih Dany Riera
    Hamit Selçuk Yekta
    Sneijder
    Burak Drogba

4-1-4-1 (ŞL)
    Muslera
    Eboue Semih Dany Riera
    Melo
    Hamit Selçuk Sneijder Amrabat
    Drogba(Burak)
  • quote:

Bir inter'li olarak Sneijder'i aldigimiz gun agladin mi hic? Delikanli gibi soyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ram1905

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

burakı orada oynatacak kadar aptal değildir fatih terim.

Burak'ın asıl mevkisi sağ kanat, sonradan forvet olarak oynamaya başladı diye biliyorum.

Tam tersi hocam burag ı kim sağ kanat oynattıysa orada verimsiz oldu ornek. bjk
    burag ın asıl mevkisi forvettir burag ın ilk üyük takim tecrubelerinde sağ kanat oynatan işgüzar hocalar sayesinde herkez burag ın kanat oyuncusu olduğunu sanıyor

• yekta ya da engin olmadan o taktik iş yaramaz
  • Ben olsam..

• muslera
    eboue semih dany riera

hamit yekta selçuk

sneijder

drogba burak

kadro böyle olacak boşa kafanızı yormayın
  • Bu arada Bursa Maçı Fatih Terim’in 350. sınavı..

349 karşılaşmada 213 galibiyet, 78 beraberlik, 58 de mağlubiyet gördü.

Takımı 711 gol atarken, 355 gol yedi.
  • quote:

ben de amrabat'in kesik yiyecegini cok zannetmiyorum. rotasyon yapacaktir fatih terim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.