Şimdi Ara

Fatih Terim Retro Forması Satışta! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Numarasız olsa işyerinde bile rahatça giyilirdi. Ama güzel fikir
  • kol ve yakalardaki renkler solabiliyor arkadaşlar. yıkarken çok titiz davranmanızı tavsiye ediyorum. takıma katkı olsun diye 3-5 t-shirt aldım bir tanesinin kırmızısı beyazını mahvetti diğerinin sarı ve kırmızısı iç içe geçti. birini attım diğerinide atacak gibiyim
  • Ürün çok güzel günlük kullanıma uygun ve tabiki bizim için nostalji anlamını taşıyor. Taraftarımızın bu üründen haberi olursa ve lojistik desteğini iyi yaparsak ciddi bir gelir elde edeceğiz.

Benim bir eleştirim var nostalji üzerine veya basit ürünler değil de her yaşta insanın her ortamda giyebileceği fanatik olmayan insanların bile tercih edeceği kışlık ve yazlık ürün çıkarsak olmaz mı. Mesela kazak- sweatshirt felan. Koyma GALATASARAY amblemini ufak bi 1905 yazısı koy yeter illa sarı kırmızı olacak diye birşey de yok. LCW den LEWİS ten veya DEFACTO dan alacağımıza bu ürünleri kendi mağazamızdan alalım. Ailecek senede 10-12 parça ürün alıyoruz bu mağazalardan. Kendi mağazamızdan alalım bu ürünleri sürekli giyeceğimiz için kalite ürün çıkarırsan kıyafeti üzerimde görüp beğenenlerde gider mağazamızdan alışveriş yapar. Kadıköy Hatırası tişörtünü sokakta parkta veya sosyal ortamda en az 7-8 kişi sordu bana kaç para nerden alabiliriz vs vs diye. Asıl reklam bu olur

• bursa gs storede varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulki

quote:

Orijinalden alıntı: -uSahin-

quote:

Orijinalden alıntı: ulki

Bİr şeyide beğenin arkadaş...Herkes tasarımcı,herkes teknik direktör,herkes scout,herkes klüp başkanı,herkes finascı.Hiç birşey bilmeyipte bizim kadar herşeyi bilirimci bir toplum daha varmı şu dünyada çok merak ediyorum....

Arkadaşım birşey mi kaçırdım ben acaba. Ben hiç bu ürün hakkında olumsuz yorum görmedim numara dışında. O da makul bi eleştiri, güzel durmamış numara.
    Şu yaptığınız yorum çok boş, söylemeden geçemeyeceğim.

Dostum ilk yorumları bİrdaha oku istersen, bir tane çok güzel olmuş diyen varmı acaba?

1-Sol Tarafında Fatih Terim yazmasa daha mükemmel olurdu diye düşünüyorum
    2-Arkasında numara olmasaymış, ya da daha hoş bir şekilde koysalarmış numarayı oraya, turuncu renkle belki de. O zaman çok güzel olurmuş.
    3-Numara olmasa tişört olarak çok güzel olurdu ama oradaki numara işi bozmuş.

bu yorumları atanlar alınmasın lütfen bu toplum olarak genel huyumuz.Aç oku forumu Selçuğa kazma diyenler,eboue gereksiz diyenler,umut bulut kim diyenler,ünal aysal istifa transfer yapamıyor diyenler,nike yapa yapa bu formalarımı yaptı diyenler,fatih terim de kim takımın anasını ağlattı diyenler,muslera ne kurtaracak bumu kaleci diyenler ...uzar gider.Lafım bunlaraydı aslında...

Aynen katılıyorum. Lafa geldimi bilmediğimiz b.k yok. Ama iş uygulamaya geçince fiyasko. En iyi bilinen şey üçkağıt. O nedenle kalkınamıyoruz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

kol ve yakalardaki renkler solabiliyor arkadaşlar. yıkarken çok titiz davranmanızı tavsiye ediyorum. takıma katkı olsun diye 3-5 t-shirt aldım bir tanesinin kırmızısı beyazını mahvetti diğerinin sarı ve kırmızısı iç içe geçti. birini attım diğerinide atacak gibiyim

Hocam malesef dediğiniz doğru. Ben tişört değil ama sweat almıştım ve değiniz gibi renkleri çok kötü oldu. O yüzden gs store'dan alınan (nike ürünleri hariç) ürünlerde pek kalite aramamak lazım.
  • fiyat nedir?

• Az once aldım. Gayet mükemmel bı ürün olmus.

İnternetten sipariş verecek olanlara ufak bı tavsiye; kalıplar biraz dar, ona göre tercih yaparsanız daha iyi olur. Ben normalde L veya xl arasi giyerken bunda xxl almak zorunda kaldım.

Fiyat 40 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Az once aldım. Gayet mükemmel bı ürün olmus.

İnternetten sipariş verecek olanlara ufak bı tavsiye; kalıplar biraz dar, ona göre tercih yaparsanız daha iyi olur. Ben normalde L veya xl arasi giyerken bunda xxl almak zorunda kaldım.

Fiyat 40 tl.

Kaliteli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Az once aldım. Gayet mükemmel bı ürün olmus.

Fiyat 40 tl.

Kaliteli mi ?

Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

Tam Parçalı Metin Oktay tişörtü satışa sunulacaktı. Bursa maçında birinde gördüm sanki. Satışa sunuldu mu ?

Şu an satışta ama internet sitesinde yok mağazalarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: LookAround

quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

Tam Parçalı Metin Oktay tişörtü satışa sunulacaktı. Bursa maçında birinde gördüm sanki. Satışa sunuldu mu ?

Şu an satışta ama internet sitesinde yok mağazalarda var

Anladım. Gidip mağazadan alayım o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

kol ve yakalardaki renkler solabiliyor arkadaşlar. yıkarken çok titiz davranmanızı tavsiye ediyorum. takıma katkı olsun diye 3-5 t-shirt aldım bir tanesinin kırmızısı beyazını mahvetti diğerinin sarı ve kırmızısı iç içe geçti. birini attım diğerinide atacak gibiyim

Hocam malesef dediğiniz doğru. Ben tişört değil ama sweat almıştım ve değiniz gibi renkleri çok kötü oldu. O yüzden gs store'dan alınan (nike ürünleri hariç) ürünlerde pek kalite aramamak lazım.

GSStore dan aldığım 20 ye yakın tshirt ve sweatshirt üm vardır, hiçbirisinde solma renk atma olmadı, renkli ürünleri ters cevirip yıkamak lazım, birde renkli ürün yıkama detarjanı

• Konu için teşekkürler ufak bir inceleme yapayım konuya ve alacak arkadaşlara katkım olsun.

Kişisel yorumum: Kumaşını Polo marka tişörtümle kıyasladığımda hiç bir fark yok. Gerçekten çok kaliteli, yakalar ve kolların da hiç rengi solacak gibi durmuyor.Öndeki Fatih Terim yazısı kabartmalı ve arkadaki kırmızı 5 numara tişörte renk katmış şayet düz beyaz çok kötü olurdu hoşuma gitti arkada numara olması. Parasını kuruşu kuruşuna hak ediyor hatta ucuz bile. polo'dan tişört alacağınıza bu tişörtü alın derim.

Fatih Terim Retro Forması Satışta!

• hocam giymiş formasını

• Güzelmiş.. Bir bundan birde Metin Oktay "Parçalı" almayı düşünüyordum ama önümüz kış vazgeçcem gibi
    Uzun kolluları yok mu bunların ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Güzelmiş.. Bir bundan birde Metin Oktay "Parçalı" almayı düşünüyordum ama önümüz kış vazgeçcem gibi
    Uzun kolluları yok mu bunların ?

METİN OKTAY VE FATİH TERİM formaları en degerli 2 formam durumunda bence fazla zaman kaybetmeden alın seneye bulamayabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.